Goochelaar Huren Alex Buijk

Goochelaar in Dongen nodig voor jouw feest of evenement?

Een goochelaar in Dongen voor je bruiloften, beurzen, bedrijfsfeesten en evenementen. Ik geef goochelworkshops, of treed op als Energizer/tafelgoochelaar. Boek nu Alex Buijk.

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

Alex is de goochelaar in Dongen

Dongen vind ik een verrassende gemeente in Brabant. Het combineert de rust en gemoedelijkheid van Brabant met alle voorzieningen en een heel centrale ligging. Ik snap dat de mensen hier zo trots zijn op hun woonplaats, ze zitten overal dichtbij van de Efteling, Loonse en Drunense Duinen tot Tilburg en Breda, hebben zelf een heerlijk centrum en cafés, maar wel rustiger als in de grote buurtsteden, of zonder de toeristische overlast.


Ik kom dan ook graag als goochelaar naar Dongen om mijn magie nog aan dit rijtje voordelen toe te voegen.

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

Van bruiloft tot verjaardag

Als goochelaar vind ik bruiloften altijd extra bijzonder om op te treden. Iedereen is al in een vrolijke en ontspannen sfeer en daar mag ik dan nog een steentje extra aan bijdragen! Meestal treed ik op bruiloften op als tafelgoochelaar tijdens een diner, of lopend buffet, maar ik kan ook origineel de speeches en sketches aankondigen met wat trucs en humor. Een combinatie van beide kan natuurlijk ook!


Als ik als tafelgoochelaar optreed, loop ik rond en schuif her en der even aan bij een tafel, om iedereen in kleine groepjes wat trucs te laten zien. Zo komt iedereen aan bod en kan ik goed mijn trucs afstemmen op de toehoorders. Zie ik bijvoorbeeld kinderen op het feest, dan doe ik daar natuurlijk andere trucs voor, als voor het bruidspaar zelf.


Het fijne van tafelgoochelen is, dat het heel ongedwongen is en dat er vrijwel geen eisen zijn aan de locatie. Daarom past het goed op elk soort feest en natuurlijk niet alleen voor bruiloften. Het is ook heel gezellig tijdens personeelsfeesten, jubileums, of bij verenigingen of sportclubs.


Leer goochelen!


Ik weet hoe leuk het is om mensen te verbazen met goocheltrucs, maar wil jij dit ook eens ervaren? Dat kan! Ik geef ook goochelworkshops. Tijdens zo’n workshop doe ik de trucs eerst voor en leg ze stap voor stap uit. Daarna mag je zelf aan de slag. Als je denkt het in de vingers te hebben kun je ze opvoeren voor de rest van de cursisten. Lachen gegarandeerd! Na afloop van de workshop krijg je natuurlijk ook de materialen voor de trucs mee naar huis. Zo kun je de thuisblijvers ook je geleerde trucs showen.


Een goochelworkshop is een leuke, ontspannen activiteit die heel geschikt is voor teambuildings, vrijgezellenfeesten, of als gezellige activiteit met vrienden en vriendinnen.

alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

Goochelaar voor bedrijven

Ik kom ook als goochelaar naar Dongen voor bedrijfsfeesten en evenementen. Ik kan bijvoorbeeld optreden tijdens een open dag, of personeelsbijeenkomst, maar ook voor grote evenementen heb ik een passend repertoire.


Ik heb veel ervaring als spreker en als Energizer voor zulk soort evenementen. Ik kan aan het begin van het evenement je publiek alvast in de juiste ontspannen sfeer brengen, of juist vanaf een centraal podium het evenement openen met grotere trucs. Natuurlijk stem ik mijn programma af op jouw bedrijf en producten.


Heb je groot nieuws met je bedrijf, zoals een nieuw logo, revolutionair nieuw product, nieuwe huisstijl? Breng het met magie! Ik kan zorgen voor een spectaculaire onthulling. Dit kan bijvoorbeeld met vuur, ik heb een speciaal vuurwerkbord voor grootste onthullingen, maar ik heb nog veel meer opties voor spectaculaire onthullingen.


Als goochelaar in Dongen voor bedrijven ben ik ook inzetbaar op beurzen.

Ik heb ruime ervaring met het verloop van beurzen en heb hier de volgende aanpak voor opgesteld. Aan het begin van de beurs, in de rustige tijd, trek ik vooral de aandacht voor jouw stand, zodat de beursgangers naar jouw stand getrokken worden. Zodra het erg druk begint te worden, zal ik juist zorgen dat jij je handen vrij hebt om de mensen rustig te helpen. Ik vermaak de wachtende mensen met trucs, zodat ze minder geneigd zijn om door te lopen naar de concurrent. Natuurlijk pas ik mijn trucs aan op jouw bedrijf en producten.

Goochelen is maatwerk

Als je een feest organiseert wil je natuurlijk dat dat precies zo wordt als jij het bedacht had en dat het speciaal voor jou wordt. Daarom stel ik elk programma in overleg samen, zodat het ook echt jouw feest wordt.


Wil je iemand die het feest voor je opent en later als tafelgoochelaar optreedt? Geen probleem, ik kan onderdelen uit mijn programma combineren. Wil je speciale mensen in het zonnetje zetten? Dit kan natuurlijk ook, samen bespreken we jouw wensen en ik zorg dat alles verwerkt wordt in het programma.