Goochelaar Wijk aan Zee

Bent u ook opzoek naar een goochelaar in Wijk aan Zee?
Bij goochelaar Alex Buijk bent u aan het juiste adres. Alex Buijk weet uw gasten op de perfecte manier te amuseren met wel hele toffe goocheltrucs. Alex treed op voor kinderen maar ook voor volwassenen met het zogeheten tafelgoochelen.

Goochelen bij Puur Zee

Goochelaar wijk aan zee

Op 4 augustus 2016 mocht ik bij een 50jarige bruiloft voor entertainment zorgen in het prachtige restaurant Puur Zee.
Ik werd door het zeer vriendelijke personeel goed ontvangen waarna ik kennis maakte met het echtpaar. Wat een lieve mensen waren dat zeg. Na even kort gesproken te hebben ging ik mijzelf omkleden en voorbereiden voor de show.
De gasten waren nog even hun tussengerecht aan het oppeuzelen en daarna ging de show van start. Ik begon met een kleine introductie en iedereen mocht meteen actief meedoen met mijn “Warming – Up” Daarna vertelde ik dat ik bij iedereen aan tafel ging goochelen op de vierkante cm. Wat een succes was het weer. Balletjes, kaarten, en zelfs de ring van de gast heer moest er aan geloven. Gelukkig kwam de ring weer op een onmogelijk plaats weer terug. Toen ik wegging was het donker en ook daar is het restaurant goed op ingespeeld, mooie verlichting en brandende kaarsen stonden mij al op te wachten.

IMG_4938

Goochelaar Wijk aan Zee recensie

Een paar dagen later kreeg ik van het echtpaar een heel mooi bericht:

Beste Alex,
Wij hebben enorm genoten van je optreden tijdens onze bruiloft. Jouw aanpak met optredentjes per tafel is een enorme vondst. Zo kreeg elke persoon veel aandacht en kon iedereen de trucs goed volgen, maar niemand die er iets van snapte. Iedereen was razend enthousiast. Super bedankt voor jouw bijdrage aan ons feest.

IMG_4939

Wilt u ook een goochelaar huren in Wijk aan Zee.
Neem dan contact op of neem een kijkje op deze website

Tot ziens in Wijk aan Zee.

Een goochelaar, in hart en nieren, zo omschrijf ik mezelf het beste. Al meer dan tien jaar ben ik werkzaam in dit prachtige vak en dat maakt het meteen anders dan bij veel goochelaars: ik ben professioneel bezig met magie en entertainment. Goochelaar zijn is mijn passie én mijn werk. En dat zie je natuurlijk terug in mijn shows, in mijn acts bij openingen of bijvoorbeeld op een bijzonder feest. Mijn mensenkennis is in al die jaren uiteraard enorm gegroeid en dus kan ik inspelen op ieder feest naar de behoeftes van de gasten. Een goochelaar inhuren? Dan ben ik, Alex Buijk, graag tot je dienst!
Reactie plaatsen