Over Alex Buijk

> 10 jaar

ervaring

100%

Tevredenheidsgarantie

120 +

optredens per jaar

Over Alex Buijk

Een goochelaar, in hart en nieren, zo omschrijf ik mezelf het beste. Al meer dan tien jaar ben ik werkzaam in dit prachtige vak en dat maakt het meteen anders dan bij veel goochelaars: ik ben professioneel bezig met magie en entertainment. Goochelaar zijn is mijn passie én mijn werk. En dat zie je natuurlijk terug in mijn shows, in mijn acts bij openingen of bijvoorbeeld op een bijzonder feest. Mijn mensenkennis is in al die jaren uiteraard enorm gegroeid en dus kan ik inspelen op ieder feest naar de behoeftes van de gasten. Een goochelaar inhuren? Dan ben ik, Alex Buijk, graag tot je dienst!

Wat klanten over mij zeggen
“Wat een fantastisch entertainment heeft Alex ons gebracht tijdens het ABN-AMRO event!
Abn-Amro
Hoofdkantoor Amsterdam
Alex heeft een fantastische sessie verzorgd op ons IMU Event. Hij combineerde het thema van ons seminar met zijn goocheltrucs en zorgde voor een heerlijke vibe in de zaal. Iedereen ging met een grote glimlach naar buiten nadat Alex de dag had afgesloten. Als je op zoek bent naar een leuke & grappige energizer dan is Alex de man die je moet boeken!
IMU
Fantastische sessie
“Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken.”
RTL MCN
Geweldige entertainment

Hoe het ooit begon

Goochelen en mensen vermaken met mijn goochelacts vond ik als kind al het einde. Ik verbouwde dan ook de huiskamer tot theater en mijn familieleden werden mijn trouwe fans. Ik was pas acht, maar voelde me al een echte goochelaar. Met nog net zoveel plezier als toen probeer ik er een gezellig feest van te maken en uiteraard bereik je dat het beste door een leuke interactie met het publiek. Ik vind het belangrijk dat een feest wordt zoals mensen het voor zich zien. Dus zal ik met jou in overleg gaan wat precies jouw wensen zijn. We voeren een kennismakingsgesprek waarbij ik ter plekke al ideeën aan kan dragen. Tijdens de goochelact zal ik goed in de gaten houden hoe het publiek reageert en daar meteen op inspringen. Alleen dan kan jouw event gemaakt worden tot een groot succes. Goochelaars, magiërs, illusionisten of hoe je ze ook noemen wilt, die deze mensenkennis niet bezitten en alleen maar een standaard show opvoeren, zullen nooit die sfeer bereiken. Maar ik kan nog meer voor je betekenen.

Bijzonderheden

Zijn jouw gasten niet allemaal afkomstig uit Nederland, maar wil je juist een bijzondere avond boeken voor een internationaal publiek? Heb je een opening en verwacht je daarbij jouw buitenlandse collega’s? Ik kan mijn shows eveneens verzorgen in het Engels! Dus ook dat is geen enkel probleem. Ik treed niet alleen in Nederland op, maar ook voor onze zuiderburen in België bied ik mijn goocheldiensten aan. Of het nu voor een groot publiek is, of heerlijk intiem tijdens een gezellig diner, alle feesten verdienen een goede goochelshow en sprankelende magie. Dit kan door een leuke show neer te zetten, maar ook door de gasten aan tafel op te zoeken en juist dardoor een bijzondere sfeer te creëren. Allemaal gewoon zoals jij het wilt. Gewoon in magie of misschien mooier gezegd: Magisch gewoon!

Nieuwsgierig geworden?
Ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Wil je deze magische artiest wel eens persoonlijk spreken om te kijken of ik iets voor je betekenen kan? Natuurlijk is dat mogelijk. Neem geheel vrijblijvend contact met me op via mail of bel: 06 14668351.  

Gewoon magisch! Gewoon doen!

Tarieven aanvragen

Wil je meer informatie ontvangen?

Geef hieronder jouw contact gegevens op en ik zal zo snel mogelijk contact met jou opnemen.