Goochelaar Huren Alex Buijk

Goochelaar in Beek boeken? Boek Alex Buijk Voor een magisch feest

Ook een goochelaar of illusionist inhuren in Beek.

Boek goochelaar Alex Buijk voor een echte beleving

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

Op zoek naar “magisch” entertainment voor evenement of feest - zakelijk of particulier

Bent op zoek naar entertainment voor een evenement of feest? Wil je eens iets anders dan de plaatselijke zangers of muzikanten? Zoek je iets speciaal of gedurfd om mensen wat te entertainen? Zoek je iets spectaculair voor je feest om zo de herinnering levendig te houden zodat de gasten niet vlug je feest of evenement vergeten? 


Ik kan je helpen… met mijn goochelshows en tal van andere aanbiedingen die ik voor jullie in petto heb 

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

Alex, Illusionist en Goochelaar van beroep

Ik kan je helpen met een spectaculaire show waarna iedereen met verbazing en vragen blijven zitten. Van hoe kan dat toch? Hoe werkt deze truc? 

Ideaal als je een onvergetelijk evenement wenst te organiseren. 

Iedereen houdt van trucs en goochelen want magie houdt groot en klein in de ban! Goochelen is als het ware een stukje magie dat op spectaculaire wijze wordt vertaald naar het publiek. Mensen houden hiervan want dit maakt hun nieuwsgierig. Iedereen wil wel weten hoe een truc juist in zijn werk gaat. Mensen houden ook van spektakel en worden graag meegenomen op een magische reis vol illusies en goochelen. 

alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

Magie en Illusies, een nieuwe vorm van entertainment om je feesten en evenementen op te leuken

Met mijn show breng ik verbazing en verstomming. Het publiek snapt niet goed hoe iets in elkaar zit. 

Deze vragen blijven na de show op ieders lippen. Mijn show geeft een reden tot communiceren met elkaar en doet het publiek verlangen naar meer. Dus je mag er zeker van zijn dat er nog lang zal nagepraat worden. 

Een ruim aanbod met verschillende shows en verschillende methodieken

Een illusionist op beurzen om nieuwe klanten aan te brengen: 

Op beurzen spreek ik de mensen aan en verzamel ze aan jouw infostand. Door middel van kleine trucjes zijn de mensen veel meer geïnteresseerd in dat wat je aanbiedt. Het wachten op informatie duurt minder lang voor de nieuwe klanten. Ze zijn nieuwsgierig naar meer. We kunnen hier alvast van een win-win situatie spreken voor de werving van nieuwe klanten. 


Een Goochelaar op bruiloften of andere familiefeesten om de leegtes wat op te vullen 

Ideaal om de mensen wat te entertainen terwijl jullie met de gasten kunnen praten of socializen. 


Een show op een evenementen om je publiek te entertainen: 

Prachtige goocheltrucs in een professioneel of privaat kader met veel interactie en entertainen van het publiek. Je zal zeker scoren met dit concept want iedereen houdt van goochelshows met spektakel. 


Zelf leren goochelen in een goochelworkshop 

Zowel volwassenen als kinderen zijn kandidaat om de trucjes achter de goocheltrucjes te leren ontdekken. Iedereen wil mee in de magische wereld van goochelen om het te leren en te weten waar je allemaal rekening mee moet houden als illusionist. 


Een show op maat voor een speciaal evenement 

Op jouw vraag kan een show aangepast worden aan jouw behoeften. Gewoon mij even contacteren en we kunnen samen de verschillende mogelijkheden die er zijn overlopen. 

Neem vrijblijvend contact op en we bekijken de verschillende opties die er zijn aangepast aan jouw behoeften en noden voor de organisatie van het evenement. Gezocht goochelaar Beek voor evenement ter plaatse

 

Wil je gewoon een show met een Goochelaar Beek boeken? Of wil je je publiek verrassen op je evenement met goochelen en magie, niet twijfelen en contacteer mij voor meer informatie over de verschillende aanbiedingen die ik heb. 

Bij mij ben je aan het juiste adres! Ik ga waar ik gevraagd word doorheen het hele land. Geen afstand is te groot voor mij om jullie te laten genieten van mijn goochelkunsten. 

Zoek je een goochelaar Beek? Bel mij en we bespreken de mogelijkheden die er zijn. Alles hangt af van het feest of evenement dat je organiseer. Dit kan voor bedrijven of particulieren. 


Gratis informatie of een offerte vragen via de site voor een goochelaar Beek 

Een gratis offerte vragen kan ook via de site. Gewoon even aanduiden wat je juist wenst te organiseren en waar ik in dit plaatje pas om jouw publiek te entertainen. 


Meta-description: Goochelaar Beek, Alex kan je boeken via Bougemagic.nl. Voor meer info verwijs ik je graag door naar mijn site. 


Meta Title: Goochelaar beek nu reserveren