Goochelaar Huren Alex Buijk

Goochelaar in Beesel inhuren? Boek TOP goochelaar Alex Buijk.

Ook een goochelaar of illusionist inhuren in Beesel.

Boek goochelaar Alex Buijk voor een echte beleving

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

Op zoek naar een originele activiteit bij jou in de buurt? Kiezen voor een goochelaar in Beesel

Beesel heeft heel wat te bieden, maar misschien wil je wel eens iets anders. Misschien wil je wel een feestje geven in een origineel kader, een origineel thema. Wat zou je hiervoor kunnen kiezen? Een tip hierbij zou kunnen zijn om te kiezen voor een goochelaar in Beesel. Lees hieronder daarover meer informatie door. 


Enkele redenen om te kiezen voor een goochelact op je feest?

Er zijn wel duizenden redenen te vinden waarom je zou kiezen voor een goochelaar op je feest in Beesel. We kunnen deze onmogelijk allemaal opsommen, maar om je toch een idee te geven, enkele voorbeelden hiervan: 

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

TOP goochelaar Alex Buijk in Beesel

 • Goochelen is een activiteit waarmee je jong en oud kan verbazen. Het is dan ook gemakkelijk wanneer je een feest geeft met zowel kinderen als volwassenen. Dit bespaart je heel wat tijd om een andere activiteit te zoeken en uiteraard ook geld.


 • Omdat goochelen iets is wat de meeste mensen wel boeit, en omdat niet iedereen dit zomaar doet op zijn of haar feest, is dit een activiteit die blijft hangen bij de mensen. Dit betekent dan ook dat hier nog vaak over naverteld zal worden. Dit is toch iets dat iedereen wilt over zijn of haar feest? 


 • Het is een activiteit die je kan inplannen op je verjaardagsfeest, of je huwelijk, op een vrijgezellenfeest, maar ook op een bedrijfsfeest enzovoort. Kortom, het is geschikt voor zowel formele als voor informele momenten.


 • Een goochelact kan geschikt zijn voor momenten waarop je geen anderen kent op het feest en waardoor het een grote drempel vormt om anderen aan te spreken. Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn wanneer je wordt uitgenodigd op een trouwfeest waarop je niemand eigenlijk kent. Misschien wil je wel met anderen praten, maar wat zeg je hen dan? Door de goochelact heb je meteen een onderwerp gevonden waarover je kan praten met de ander. Dit kan meteen de afstand en de drempel ook wat verlagen om de andere persoon aan te spreken.
alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

Waarom zou je kiezen voor mij als goochelaar?

 • Een eerste reden waarom je zeker voor mij mag kiezen is door mijn jarenlange ervaring. Ik heb namelijk al meer dan 15 jaar ervaring en dit voor meer dan 150 shows per jaar. Dit betekent dat ik ondertussen wel weet waarmee ik bezig ben.


 • Wil je zeker zijn dat je bij mij aan het goede adres zit? Dan kan je je baseren op voorgaande ervaringen van anderen. Deze zijn zeer positief. Deze kan je eenvoudig lezen op mijn website. Deze kunnen je alvast een eerste idee bezorgen over mijn diensten.


 • Ik zorg voor een 100 % tevredenheidsgarantie. Dit betekent dan ook weer dat je eigenlijk niets te verliezen hebt door voor mijn diensten te kiezen. Ik ben zo overtuigd van mijn diensten en deze jou zullen bevallen, dat ik dit wil aanbieden aan jou.


 • Ik kom bij jou aan huis voor mijn diensten. Bij mij hoef je je dus zelf niet te verplaatsen. Dit is zeer handig natuurlijk voor jou, want ik kom naar jou. Ook naar Beesel.

Waarvoor kan je allemaal bij mij terecht?

 • Je kan me boeken voor een centrale goochelshow. 
 • Ook voor een tafelgoochelshow ben ik te boeken. 
 • Heb je kinderen die een feestje willen geven, dan kan ik ook hen feestje onvergetelijk maken door er op te treden.
 • Wil je je beursstand minder saai maken? Dan treed ik er graag voor je op. 
 • Wil je zelf een beetje leren goochelen, zodat je zelf indruk kan maken op je vrienden? Dan geef ik graag een goochelworkshop voor jou en je vrienden.

Meer informatie gewenst over mijn shows of diensten?

Heb je zelf wel interesse in een goochelact op je feest, maar heb je nog wel enkele vragen? Neem dan zeker een kijkje op mijn website. Daar kan je meer informatie terugvinden hierover. Blijkt dit toch niet voldoende te zijn voor jou, dan kan je natuurlijk ook steeds contact opnemen met mij. Dit kan je doen door me een mail te sturen of door me te bellen. Je kan ook het contactformulier invullen op mijn website, dan stuur ik je een vrijblijvende offerte op van mijn diensten. Hopelijk tot later!