Goochelaar Huren Alex Buijk

Goochelaar in Bergen huren? Boek TOP goochelaar Alex Buijk.

Ook een goochelaar of illusionist inhuren in Bergen.

Boek goochelaar Alex Buijk voor een echte beleving

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

Goochelaar in Bergen inhuren

Als je jarig bent is dat misschien niet zo bijzonder voor je. Maar er zijn van die leeftijden waar je wel bij stilstaat. Omdat het een mijlpaal is en omdat het bijzonder is dat je nog zo gezond en fit in het leven staat. Leeftijd is natuurlijk maar een getal, maar je bent dankbaar dat je nog steeds zo goed in je vel zit. Je mankeert nog niets, je voelt geen lichamelijke ongemakken en je rent elk weekend nog steeds met je vrienden achter de bal aan. 


Je bent nog topfit maar wel op een speciale leeftijd. Het is dus mooi om hier bij stil te staan en dit is dan ook de reden voor je feestje. Vier de mooie dingen van het leven altijd want je leeft maar één keer. Dat je nog steeds dezelfde persoon bent als twintig jaar geleden dat hoeft niemand je te vertellen. Je lichaam verandert wel als je een jaartje ouder wordt. Maar hier kan je alleen maar je schouders over ophalen. Je voelt je nog steeds goed en je kan alles nog gewoon doen. Je voelt je niet anders dan vroeger. Het is dus helemaal geen probleem om een extra kaarsje uit te blazen dit jaar. 

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

TOP goochelaar Alex Buijk in Bergen

  Vier je feest op een mooie locatie waar al je gasten lekker kunnen rondlopen en kunnen zitten waar ze maar willen. Maak het gezellig en gemakkelijk voor je gasten om met elkaar bij te kletsen. Je feest moet wel bijzonder zijn en daarom denk je er goed over na wat je deze avond gaat doen met je gasten. Kies je ervoor om een muziekje op te zetten en iedereen te laten zitten of verweef je een aantal spetterende spellen en activiteiten in je programma. Het is immers belangrijk dat iedereen zich goed vermaakt. 

  Vind je het maar lastig om iedereen een leuke avond te bezorgen? Zoveel verschillende soorten gasten die door elkaar heen lopen. Je goede vrienden vragen weer een ander soort vermaak dan je kinderen. Het is een uitdaging voor je om een programma samen te stellen wat leuk is voor iedereen. En waar iedereen met plezier naar kijkt. Dit hoeft geen uitdaging te zijn, door een goochelshow te laten opvoeren zorg je ervoor dat er een speciaal stukje entertainment terugkomt op je feestelijke avond. 

  De goochelaar in Bergen bespreekt van tevoren hoe de groepssamenstelling eruit ziet. Ook is het nodig dat de goochelaar weet hoe hij de ruimte kan gebruiken. De goochelaar in Bergen bezorgt verassingen, hij laat voorwerpen verdwijnen of juist verschijnen. De goochelaar in Bergen zal in het begin van de avond heel gemakkelijk door je gasten heen lopen en de sfeer proeven. Dit zorgt ervoor dat de voorstelling helemaal past bij je gasten. 
alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

Waarom zou je kiezen voor mij als goochelaar?

  Veel humor in de voorstelling 
  Vind je het leuk om te kijken naar een grappige voorstelling dan is de kans groot dat je geniet van een speciale goochel act. De goochelaar in Bergen brengt humor terug in de voorstelling en betoverd daarnaast ook nog je gasten. De voorstelling is een belevenis en iedereen zal er met open mond naar kijken. Het is bijzonder en speciaal en niemand begrijpt wat er precies op het podium gebeurt. 

  Geniet altijd van de mooiste momenten van je leven. De leeftijd van vijfenzestig jaar is een prestatie op zich. Als je nog helemaal fit en gezond bent en geniet van het leven wil je deze leeftijd niet zomaar aan je voorbij laten gaan. Nodig dus al je vrienden en familie uit en geniet van een heerlijke avond. Zorg ervoor dat je zelf niets meer hoeft te doen zodat je zelf ook kan genieten. Een feest vieren is veel leuker dan een feest organiseren. De kans is dan ook groot dat je niet veel zin hebt om een feest te organiseren. Maar als je niet alles zelf hoeft te doen valt er een last van je schouders. Huur dus een professionele goochelaar in Bergen in zodat je het vermaak niet meer hoeft te regelen. 

Waarvoor kan je allemaal bij mij terecht?

  Dat scheelt je veel tijd en energie. Als je het belangrijk vindt dat iedereen een leuke avond heeft zorg je dat alles goed is geregeld. Als je hier goed voor zorgt kan je zelf achteroverleunen en genieten van je gasten. Het is dan mogelijk om eens om je heen te kijken en je te verwonderen over alle leuke en bijzondere mensen in je leven. 
  Je staat er niet vaak genoeg bij stil maar deze mensen zijn onwijs belangrijk voor je. En het is een groot geschenk dat ze allemaal bij elkaar zijn om dit feest met je vieren. Heb je nog vragen over het inhuren van een goochelaar stuur met dan een berichtje.