Goochelaar Huren Alex Buijk

Goochelaar in Brunssum boeken?Huur deze TOP goochelaar

Ook een goochelaar of illusionist inhuren in Brunssum.

Boek goochelaar Alex Buijk voor een echte beleving

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

Een energizer, topentertainer huren in Brunssum

Een energizer, topentertainer en vooral dolenthousiast over het magie van goochelen. Alex Buijk is een goochelaar in Brunssum en omstreken, die graag op jouw feest of event staat om de aanwezige gasten een onvergetelijke dag te bezorgen.


Mindfuck, Streetmagic en Hollands Got Talent zijn allen voorbeelden van tv programma's op de Nederlandse tv waar magie en goochelen centraal staat. Goochelen is nooit echt weggeweest, maar is nu weer aan een opmars bezig. Net als de shows van Hans Kazan en de filmreeks met een derde deel in de maak van Now You See Me bevestigen ook dat zeker in Amerika de wereld van magie nog sterk in leven is.


Dit is iets wat ik ook graag meer naar ons land wil brengen. Dit wil ik doen mede door door heel het land mij beschikbaar te stellen voor shows en andere concepten. Door mij als goochelaar in Brunssum en daarbuiten op te stellen als echte topentertainer merk ik dat ik al dat het goochelen aardig leeft. Hierdoor treed ik ook in Belgie op en voer ik Engelse shows op voor niet Nederlands sprekende gasten indien daar behoefte aan is.

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

Boek een Workshop goochelen

Voor de echte goochelliefhebber die graag meer wilt dan alleen een show kun je na een korte show een goochelworkshop nemen. Hier leer je zelf een truc opvoeren voor later thuis ook nog eens op te voeren. Dit is zowel leuk voor jong als oud en je krijg nog een leuke goodybag met je mee naar huis ook.


Een nieuw soort hamer of babyflesje, speciale verduisterende gordijnen of een nieuw soort winterband voor auto's. Alles kan ik in verwerken in een show om je zo te helpen deze producten te verkopen op een beurs in het land. Op speciale beurzen kan ik dit ideaal aanprijzen voor jou door het goocheltrucs mee uit te voeren en met ook nog wat extra's zorgen dat jou tafel een echte trekpleister is voor je nieuwe potentiële klanten in de zaal.

alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

Goochelaar inhuren ? Boek Alex Buijk

Heb je een nieuw bedrijf gestart en wil je graag je nieuwe klanten en personeel laten kennis maken met een spetterend onthulling? Dan ben ik als goochelaar in Brunssum een perfecte uitkomst voor jou door dit met vuurwerk letterlijk spetterend te onthullen. Wil je liever gezellig een bedrijfuitje of diner organiseren dan kan ik als tafelgoochelaar rondlopend langs tafel naar tafel voor iedereen een leuk showtje tijdens het dessert of voorgerecht opvoeren. Twintig euro winnen? Als je raadt waar ik hem heb verstopt is die van jou, anders verander ik het helaas in een servertje en ga je met lege handen naar huis. Altijd leuk om te zien dat mensen heilig ervan overtuigd zijn dat ze weten waar het briefje van twintig euro zich bevindt, maar telkens staan ze weer voor een verrassing wat voor een hoop gelach en gezelligheid zorgt aan tafel.


Doordat ik ook voor een groot publiek aan rondlopen doe en zo zorg voor de beste interactie, voelen veel mensen zich snel op hun gemak en beleven sommige ouderen ook hun kinderjaren terug doordat ze toen als zeldzaamheid ook eens te maken kregen met een goochelaar of magie. Dit varieert van een feestje tot aan magische helden in een sprookje of film. Door mij te zien optreden genieten ze dus weer even van hun kinderjaren.


Dit geldt ook voor mij telkens als ik weer voor publiek sta. Ik ben een van die gelukkige die zijn kinderdroom heeft weten waar te maken. Ik sta nog steeds elke dag op met dezelfde hoeveelheid enthousiasme om aan mijn werk te beginnen en naar mijn volgende boeking af te reizen voor een magisch middag of avond. Ik ben teven ook op feestdagen en ochtend in te huren om voor een nog magische sfeer te zorgen of gewoon lekker knus gezellig bij de brunch.

Waarvoor kan je allemaal bij mij terecht?

Vragen of opmerkingen zijn altijd welkom. Wil je tarieven weten of een speciaal op maat gemaakte offerte? Geef dan even een belletje of stuur een mailtje. Ik beantwoord zo snel mogelijk en kom eventueel ook langs voor een kennismakingsgesprek indien je daar behoefte aan heb. Wacht dus niet langer met het inhuren van een goochelaar in Brunssum en bel mij en ik zorg voor een onvergetelijke avond voor jou en je vrienden, familie of collega's. Van entertainment in bejaardentehuizen voor opa en oma tot jeugdige schoolfeesten en de klassieke familiefeesten, ik kom overal graag de boel opvrolijken en wil dat ook bij jou doen!