Goochelaar Huren Alex Buijk

Goochelaar in Echt-Susteren inhuren voor jouw event?Kies voor goochelaar Alex Buijk en geniet van topentertainment

Goochelaar of illusionist inhuren in Echt-Susteren.

Boek goochelaar Alex Buijk voor een echte beleving

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

Een echte  topentertainer huren in Echt-Susteren

Magie is er in Echt-Susteren en dat weet goochelaar Alex Buijk maar al te goed. Alex is namelijk een echte entertainer als het goed om magie. Hij toont graag zijn populaire goocheltrucs voor het publiek in Echt-Susteren.

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

Wat doe ik allemaal?Als goochelaar in Echt-Susteren treed ik vaak op voor een wijd aantal soort feesten. Iedereen heeft natuurlijk wel een paar keer per jaar deze bekende feesten in de zin van verjaardagen, trouwdagen of bruiloften en reünies. Op deze feesten wil ik graag ter invulling dienen voor de entertainment.


Andere populaire door mij bedachte concepten zijn de altijd leuke goochelworkshop voor zowel jong als oud. Hier krijgt iedereen een leuke goodybag mee naar huis en je kan je eigen goocheltruc voor familie en vrienden zelf opvoeren. Hiernaast doe ik ook aan spectaculaire onthullingen en openingen met vuurwerk. Hieronder vallen monumenten, gebouwen of events en beurzen. Heb je een nieuw bedrijf gestart en wil je het pand of logo daarvan voor je personeel en toekomstige klanten op memorabele wijze onthullen? Bel mij als goochelaar in Echt-Susteren en ik maak het voor jou in orde!


Feesten ter inluiding of afsluiting van het schooljaar voor alle studenten en docenten kan je het beste organiseren met een goochelaar die daar voor de beste en leukste interactie zorgt met het publiek. Goochelen is een kunst en is in combinatie met muziek hartstikke leuk voor studenten van elke leeftijd. Alleen maar muziek op een feest is namelijk zo oubollig geworden. En eenmaal na mijn show zijn de reacties altijd hartverwarmend. Mensen vinden het leuk en het is nieuw terwijl het toch een bekende vorm van entertainment is.


Dit geldt tevens voor invullingen van programma's van reisorganisaties voor buitenlandse toeristen. Ik kan mijn shows hier zelf op aanpassen in het Engels zodat iedereen alles mee krijgt. Tevens doe ik iets soortgelijks voor de kids in de zomermaanden als invulling in een animatieprogramma.

alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

Goochelen in het algemeen.Magie en goochelen bestaat al eeuwenlang. Of het nou magische figuren waren uit een boek of verhaal, of juist later toen de tv er was van tv. Het heeft mensen al jarenlang aangetrokken omdat het iets is van het onbewuste. Mensen vinden het indrukwekkend om het onmogelijke te zien. Dit trekt veel bekijks en dat inspireert mensen ook om zelf actie te ondernemen om zoiets zelf te doen.


Het is te zien dat Amerika de voortouw hierin heeft genomen jaren geleden en hedendaags doen ze dat nog steeds. Dit is mede te zien door de populaire Hollywood films zoals Now You See Me 1 en 2, hier is tevens een derde deel van van in de maak met wederom Woody Harrelson en Dave Franco in de cast. Ook Hans Klok met zijn goochelshow in Las Vegas is een wereldbekende show en het heeft nog een Nederlands tintje ook. Samen met Baywatch ster Pamela Anderson heeft Hans Klok telkens weer een uitverkochte show met gasten van over heel de wereld in zijn publiek.


Met Hans Klok als grote voorbeeld wil ik mij ook graag onderscheiden als goochelaar in Echt-Susteren en de rest van Nederland en België vergeleken bij amateur en semi professionelen goochelaars. Ik ben met mijn jarenlange ervaring en jaarlijkse volle agenda een bonk aan professionaliteit en ervaring met me mee. Om nog maar te zwijgen over mijn enthousiasme die ik graag over het publiek uitstrooi zodat alleen maar lachende gezichten en verbaasde blikken zie in het publiek.

Contact opnemen met DE goochelaar in Echt-Susteren

Voor al je vragen of opmerkingen help ik je graag verder via de online chat op mijn website bougemagic.nl of alexbuijk.nl. Hier staan tevens mijn contactgegevens zodat je mij ook kan bellen of mailen met je vragen. Dit geldt ook voor tarieven en offertes. Wil je een kennismakingsgesprek ter voorbereiding op een groot feest of event is ook mogelijk. Hierdoor kan je makkelijk in een persoonlijk gesprek je speciale behoeften voor het feest duidelijk maken zodat ik er rekening mee kan houden. Tevens staan er op mijn website leuke verhalen en recensies van klanten die van mijn diensten gebruik hebben gemaakt. Dit zijn o.a. bedrijven als RTL MCN en ABN amro, maar ook gemeentes zoals de gemeente Roosendaal. Op de aangegeven websites vind je verder ook leuke video's en foto's van mijn goochelshows en andere magische concepten die ik aan het uitvoeren ben. Zo heb je een nog beter beeld van mijn werkzaamheden. Wacht dus niet te lang want mijn agenda blijft volstromen met boekingen.