Goochelaar Huren Alex Buijk

Goochelaar in Goochelaar in Eijsden-Margraten reserveren?

Goochelaar Alex buijk  reserveren voor een show vol magie en illusie? 

Boek Alex Buijk voor topentertainment.

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

Spectaculair en uniek


Laatst werd me door een collega gevraagd te helpen bij het organiseren van een vrijgezellenfeestje. Een oude schoolvriendin van haar ging trouwen en wist niet dat er een feestje vooraf georganiseerd zou worden. Mijn collega houdt erg van verrassingsfeestjes dus ze had al uitnodigingen de deur uit gedaan en een restaurant geregeld, maar toen kreeg ze ineens een grote opdracht en had ze nog maar weinig tijd om het feest op spectaculaire wijze verder te laten gaan. Ze weet dat ik ook wel houd van een feestje, dus vroeg ze mij de rest te bedenken. Ik dacht even na. Een verrassing, maar wel gegarandeerd succesvol. Iets wat iedereen kan waarderen. Iets wat mensen meesleept, enthousiasmeert en verwondert. Plotseling wist ik het. Natuurlijk! Een goochelshow. Mijn collega keek me een beetje wantrouwig aan toen ik het vertelde. Goochelen? Konijnen uit hoeden? Ik bedoelde natuurlijk niet dat de buurman een paar trucjes uit zijn hoofd kende en die voor een fles wijn en een boekenbon zou laten zien. Nee, een echte, kwalitatieve goochelshow. Meer illusionisme. Iets spectaculairs. En het liefst ook persoonlijk, zodat de vriendin van mijn collega echt het gevoel had dat het om haar en haar bruiloft ging. Nou, zei mijn collega, doe je best. Als je zo'n iemand kan vinden, ben ik je enorm dankbaar. Ik werd een beetje onzeker door mijn collega. Waren mijn eisen niet te hoog? Een goochelaar die maatwerk levert, het persoonlijk maakt, misschien zelfs een speech kan geven.. ik besloot maar meteen op zoek te gaan.

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

Je gelooft je ogen nietNa een poosje zoeken op internet en rondvragen in mijn omgeving, kwam ik op de website van Alex Buijk terecht. Iemand had me hem getipt, iemand die hem had ontdekt op de nieuwjaarsreceptie van een vriend. 'Je gelooft je ogen niet,' zei hij. 'Hij staat naast je, je kan alles volgen, en toch heb je geen idee hoe hij het doet.' Dat klonk interessant. Iemand die naast je staat, dat leek me heel persoonlijk en dus precies wat ik zocht. Een nieuwjaarsreceptie is natuurlijk heel algemeen. Er komen verschillende mensen op af en niemand krijgt exclusieve aandacht. Knap van een entertainer om iedereen zich dan toch speciaal te doen voelen, maar ik was op zoek naar iemand die vooral één iemand zich extra bijzonder te laten voelen. Ik besloot maar een kijkje te nemen op zijn website en mijn interesse werd gewekt. Het leek me geweldig als hij naar het restaurant zou kunnen komen, zo rond het dessert, en dan alle gasten versteld zou doen staan. Het zou een grote groep worden, maar gezien zijn expertise op bruiloften en recepties moest dat geen probleem zijn. Ik hield mijn collega op de hoogte. Zij gaf me groen licht toen ik zo enthousiast vertelde.

alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

Een geweldige avondAls dank voor mijn hulp nodigde mijn collega mij ook uit. Toevallig kende ik een aantal vrienden van de bruid, dus het werd een gezellig avondje uit eten. Na het hoofdgerecht excuseerde ik mij en ving ik Alex op bij de ingang. Wat een aardige en charismatische man. Hij begreep dat ik me alweer snel bij de gasten moest voegen omdat anders het verrassingseffect minder zou worden, en zorgde zelf voor de aankleding. We waren net klaar met ons dessert te bestellen, of we werden verrast door de komst van Alex. Ik kan niet te veel verklappen, maar in zijn speech - die hij kort en krachtig hield - werd al duidelijk hoe goed hij voorbereid was op het doel van de avond. Hij was erg grappig en meeslepend. De vriendin van mijn collega straalde helemaal bij alle aandacht die ze kreeg, maar ook de andere gasten werden zeker niet overgeslagen. Alex zorgde ook voor een interactief gedeelte, zodat het niet alleen bij passief kijken bleef. Wat ook voor veel energie zorgde was dat hij niet op één plek bleef. Hij liep rond de verschillende tafeltjes en zorgde voor echt maatwerk bij ieder gezelschap. Hij kon ontzettend goed schakelen tussen alle verschillende mensen.

Overal in Nederland

In een gesprekje met Alex kwam ik erachter dat hij door heel Nederland te boeken is. Hij reist het hele land door met zijn show als tafelgoochelaar en spreker. Hij verzorgt verschillende shows, van kinderfeestjes tot bedrijfsfeesten. Dit is voor hem ook ontzettend leuk, de variatie van plaatsen en het ontmoeten van verschillende mensen. Als je me nu vraagt voor entertainment op maat zal ik geen moment aarzelen. Een goochelaar als Alex Buijk is precies wat je zoekt voor een gevarieerd feest op maat!