Goochelaar Huren Alex Buijk

Goochelaar in Gennep boeken voor een topdag?

Boek nu Goochelaar Alex buijk  voor een magische topervaring. 

Het zal een dag vol magie worden!

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

Goochelen is een kunst apart


Goochelen is iets heel apart en het wordt zelfs kunst genoemd.

De kunst van het goochelen bestaat er namelijk in om voor een groep toeschouwers een truc te tonen zonder je geheimen bloot te geven.

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

Kwaliteiten van een goochelaar:Om goed te kunnen goochelen heb ja alvast een paar goede kwaliteiten die je zeker doorheen het goochelen kunnen helpen;


Een goede mensenkennis: Dit is heel belangrijk om tijdens de show je publiek goed te kunnen inschatten


Snelheid en vingervlugheid: Deze kwaliteiten zorgen ervoor dat jouw tovergeheimen ook verborgen zijn voor het publiek.


Een geboren entertainer: Communicatie is belangrijk alsook het showgehalte om het publiek te kunnen afleiden.


Oefenen, blijven oefenen

Goochelen zit bij de meeste goochelaars ingebakken bij geboorte of zoals ze zeggen "het goochelen zit in zijn bloed". Natuurlijk met een droom kom je nergens als je niet oefent en vooral blijven oefenen. Dit is zeer belangrijk om de goocheltrucs onder de knie te krijgen. Ook vooral om je geheimen van het goochelen te verbergen.


Goochelaar Alex met zijn kort goochelverhaal:

Zoals de meeste professionele goochelaars was ik al heel vroeg in de ban van het goochelen. Ik wou zo graag goochelaar worden. Ik oefende en oefende tot ik alle geheimen van het goochelen volledig onder de knie had. Nu kan ik zeggen dat ik reeds jarenlange ervaring heb met goochelen en trucs. Ook de mensen entertainen kan ik zoals de beste, natuurlijk met de nodige show en flair.

alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

Goochelaar Alex met zijn shows  Mini-show van tafel tot tafel entertainment:

  Deze minishow is eigenlijk een aantal trucs die ik toon aan tafel. Ideaal voor grote feesten of bedrijfsevenementen waar ik rondloop met een aantal goocheltrucs die ik tafel per tafel toon. Ook nuttig voor de lange pauzes tijdens een evenement of bijvoorbeeld een huwelijksfeest wat op te vrolijken.

  Een show vol magie en goochelen:

  Deze show wordt uitgevoerd voor een publiek. Ideaal voor een teambuilding of om zakelijk mee uit te pakken. Hier kan de show aangepast worden aan de noden en behoeften van de klant. Samenwerken om met uw bedrijf of industrie de entertainment te bezorgen die u zelf beslist.

  Iedereen leert goochelen:

  Met de workshop “leren goochelen” nemen we jullie mee achter de schermen van de goochelkunst. Je leert de opbouw van een truc, hoe je deze toont aan het publiek en hoe je de aandacht van de truc zelf kan afleiden. Deze workshop toont jullie de geheimen van entertainment en magie.

  Zelfs jong, oud, klein en groot kan deelnemen aan de workshop: iedereen houdt van de geheimen van het goochelen. Voel je een echte goochelaar met deze geheimen en laat uw publiek omvallen van verbazing bij het geven van een show na de workshop goochelen.

  Speciaal cadeau: Iedere deelnemer krijgt een speciaal cadeau. Een zak met goocheltrucs, de nodige geheimen die je nooit mag/kan verklappen en tips om te beginnen met goochelen.

  Meer weten over aanbod goochelaar Alex: 

  Meer aanbod windt u terug op onze site. Aarzel niet van iets te vragen dat u niet onmiddellijk ziet staan. Gewoon een korte chat en ik help u verder met uw vraag.


  Goochelaar Gennep zoeken en boeken

  Ben je op zoek naar een goochelaar Gennep voor je feest of evenement? Aarzel niet om een kijkje te nemen in het aanbod goochelen dat ik breng voor publiek.

  Mijn kwaliteiten als goochelaar Gennep:

  Ervaring: Ondertussen kan ik al staven op een lange ervaring in het goochelen

  Professioneel: Klant is koning. U vraagt en wij passen ons aan, aan de noden die u voor ogen had.

  Betrouwbaar: Een afspraak is een afspraak. Ik zal deze ook steeds nakomen.

  Stiptheid: Steeds stipt en zelfs te vroeg zijn is mijn moto; om in alle rust mij voor te bereiden.

  Vragen staat vrij: Heeft u nog een paar vragen over de shows of het goochelen zelf? Stuur een mailtje en ik contacteer u zo snel mogelijk om deze vragen met u te overlopen.