Goochelaar Huren Alex Buijk

Goochelaar in Gulpen-Wittem reserveren voor een magische beleving?

Boek nu  top Goochelaar Alex buijk  voor een magische beleving. 

Maak nu een reservering op deze site.

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

Topgoochelaar Alex Buijk in huren?Wat een goed idee om een goochelaar in te huren! Je bent hier op de juiste plek, want Alex Buijk, is al tien jaar een uitmuntende magische entertainer! Die ervaring merk je direct, wanneer hij zijn show begint. Met passie gaat hij aan het goochelen. Wanneer je op zoek bent naar een magische toevoeging aan de avond die je organiseert, vergeet dan niet om Alex Buijk in te huren!

Professionele magie organiseren voor je feest?

Een fantastische opening van een feest, is zo geregeld met Alex Buijk als ras entertainer! Door de jarenlange ervaring heeft deze goochelaar mensenkennis verzamelt. Weten wat je gasten aanspreekt, is voor deze goochelaar een fluitje van een cent. Met ongeveer 120 optredens per jaar en een hoog percentage tevredenheidsgarantie, is Alex Buijk de goochelaar die je in huurt voor professionele magie op je feest. Of het nu voor een bedrijfsfeest, op vakantiegelegenheid, tijdens een diner, bruiloft of verjaardag georganiseerd wordt, Alex Buijk weet iedereen te vermaken, van de allerkleinsten tot aan je oudste gasten.

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

Geen saaie boel met Alex Buijk op je feest!Je feest moet natuurlijk aanslaan en geen saaie bedoening zijn! Alex Buijk zorgt met zijn complete voorstelling voor een spectaculaire goochelshow. Verheug je op de verbazing die door de zaal gonst, wanneer deze professionele goochelaar je gasten entertaint. Hij voelt je gasten aan en weet hen blijvend te boeien. Je slaat geen flater met het inhuren van deze magische entertainer. Maak het tot een feest die nooit vergeten wordt. Er wordt nog jarenlang over nagepraat! Dat verrassende effect geeft Alex Buijk met zijn betoverende shows. Zoek je een goochelaar die shows geeft, aangepast aan je gasten? Huur dan Alex Buijk in voor een magische beleving!


Wat anderen van zijn shows vinden?

Wil je weten wat anderen van zijn shows vinden? Lees de reviews op zijn site, waaruit blijkt dat Alex Buijk het feest leven inblaast. Hij heeft mensen versteld doen staan en weet het onmogelijk mogelijk te maken. Hoe hij dat doet? Daarvoor moet je bij de goochelaar zelf zijn. Kijk hoe hij je weet te verbazen en mee weet te nemen in een wereld vol bewondering, magie en raadsels. Op een klein feest, is het goed te doen om een goochelaar in te huren. Alex Buijk kun je inhuren voor uiteenlopende gelegenheden. Bij de opening van je bedrijf, bijvoorbeeld. Wil je weten waarvoor je Alex Buijk nog meer in kunt huren? Lees dan hieronder verder!

alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

Alex Buijk inhuren voor allerlei soorten feesten!    Je kunt Alex Buijk, die je feest opfleurt met magische momenten, inhuren als tafelgoochelaar, voor complete goochelshows, als beurs goochelaar, voor kindershows en voor workshops goochelen. Met Alex Buijk op je feest, breng je het feest tot een ander level. Je gasten zijn algauw beland in hogere sferen, waar ze van de ene verbazing in de andere zullen vallen. Met de fijnste kneepjes van het vak en zijn jarenlange ervaring, onderscheidt hij zich van andere goochelaars. Laat je gasten entertainen door deze magische entertainer. Als tafelgoochelaar gaat hij bij tafels lang, om zo je gasten magie van de bovenste plank te laten beleven. Met Alex Buijk als tafelgoochelaar weet je dat het een top avond wordt.


    Goochelaar inhuren door heel Nederland en België! Waarom Alex Buijk?    Magie van Alex Buijk, trekt door heel Nederland en België. Ja, je kunt deze goochelaar ook inhuren, wanneer je een feest organiseert in Gulpen-Wittem. Ook daar zal hij je feest tot een betoverend feest maken. Waarom nu juist Alex Buijk als goochelaar inhuren? Genoeg redenen om op te noemen. Om te beginnen bij de professionaliteit van deze goochelaar. Daarnaast de vele lovende recensies van niet de minste bedrijven en van gasten van vele feesten waar Alex Buijk al grote magische entertainment heeft gebracht. Perfecte bekwame goochelacts, van het begin tot aan het einde van de show, wordt verwezenlijkt door deze beroeps goochelaar. Hij vervalt niet in saaiheid, houdt zijn shows en acts continue indrukwekkend.    Kennismaken met goochelaar Alex Buijk

    Wil je kennismaken met goochelaar Alex Buijk, voordat je hem inhuurt voor je feest? Dat kan, door contact op te nemen met deze magische professionele goochelaar. Een huiskamer verandert hij in een handomdraai tot een klein theater. Door zijn interactie met je gasten, ontstaat er een gezellige sfeer. Acts en shows worden afgestemd op je gasten. Ben je geïnteresseerd geraakt en wil je deze magische goochelaar inhuren of heb je vragen? Dan kun je hier je vraag invullen aan goochelaar Alex Buijk.