Goochelaar Huren Alex Buijk

Goochelaar in Heerlen, boek nu voor een magische ervaring!

Maak nu een reservering voor top Goochelaar Alex Buijk  voor een magische ervaring. 

Boek nu op deze site!

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

Goochelaar Alex Buijk boeken in Heerlen?Met de nodige spektakel houdt ik, topgoochelaar en entertainer Alex Buijk jouw event, maar vooral feest actief met een dag vol goocheltrucs in een magische sfeer. Met meer dan een tien jaar ervaring als goochelaar in Heerlen, maar ook in de rest van ons mooie Nederland ben je van top tot teen verzekerd met een garantie voor de beste entertainment. Ik zorg voor de leukse en meeste intense interactie met het publiek op jouw feest in je de woonkamer of in je tuin. Tevens voer ik mijn shows en andere concepten ook in het Engels op en ben ik ook actief in het werkgebied als goochelaar in België.

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

Top goochelaar op iedere gewenste locatie.Iedereen terug in de tijd je kinderjaren beleven


Ik hoor het misschien wel elke maand minimaal een keer. Oudere generaties die na de show naar mij toekomen en een gesprek beginnen over hoe leuk ze het vonden en dat het hun deed verlangen of herinneren naar die goede oude tijd in hun jeugd. Hartstikke leuk om te horen en zo hoor je ook dat veel mensen dezelfde droom als mij hadden, maar doe omstandigheden kon het niet zo zijn. Ik ben daarom ook dankbaar dat ik op de dag van vandaag nog steeds mijn hobby mag uitvoeren als baan. Als kind was ik al gek op magie en dat is nog steeds niet verdwenen en het wordt met de dag steeds erger. In hart en nieren wil ik voor top entertainment zorgen bij iedereen die er interesse in heeft.


Van bruiloft tot verjaardag


Elk jaar heeft ieder gezin en familie weer een aantal verjaardagen, maar ook bruiloften, jubileums en trouwdagen. Het is daarom leuk om eens dat muziekbandje te vervangen voor een goochelaar in Heerlen. Ik zorg door mijn energieke en enthousiaste houding voor de perfect ambiance. Als rondlopende goochelaar betrekt ik iedereen bij de show. Een groot of klein publiek maakt voor mij niet uit, ik ben van alle markten thuis en heb het allemaal al meegemaakt en hierdoor de nodige ervaring ermee mogen opbouwen. Hierdoor ben ik een echte pro als het gaat om goochelaar zijn die onder elke druk zijn goocheltrucjes kan opvoeren.


Ziekenhuizen en bejaardentehuizen

Iemand opbeuren die in het ziekenhuis zit? Of je opa, oma, moeder of vader die niet meer thuis kan wonen een leuke middag bezorgen? Bel mij snel en ik maak het in orde zodat het een dag wordt om nooit te vergeten voor hem of haar.

alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

Alex Buijk inhuren voor allerlei soorten evenementen!Scholen door heel het land


De jeugd leeft tegenwoordig op muziek en dat luisteren en bekijken ze hele dag op hun telefoon. In het weekend wordt standaard uitgegaan en dat maakt de weg vrij om voor een schoolfeest is iets anders aan te pakken. Namelijk naast de dj of muziek act ook eens een ander vorm van entertainment verzorgen, een goochelaar in Heerlen zoals mij!


Onthullingen en openingen


Een standbeeld als gemeente willen onthullen voor de inwoners, Een portret in een museum of een exobitie op en een event. Dit allemaal klinkt hartstikke leuk en is voor veel mensen die langskomen ideaal voor een dagje uit. Hoe leuk zal het dan voor jou en alle omstanders zijn als deze producten op geweldige wijze onthuld of geopend worden. Ik kan hier voor zorgen zodat deze opening de krantenkoppen in de lokale krant zeker zal halen. De promotie die je hiermee naar jou stad of bedrijf haalt is een garantie voor meer bezoekers en klanten.


Promotie producten


Van een baby speen tot aan een groente shake. Ik kan alles verwerken in een show om het publiek in de zaal op beurzen door heel het land naar jouw tafel te laten komen om een kijkje te nemen naar jouw product op producten. Je verkoopcijfers zullen de pan uitschieten als ze zien waarom jij zo goed omgaat met je promotie. Het is nieuw, het is gedurfd, maar bovenal is het effectief en een populair wordend concept.Contact opnemen met topgoochelaar Alex Buijk

Ben je nog niet overtuigd na het lezen van deze tekst? Dan staat er op mijn website nog genoeg ander materiaal waardoor je zeker overtuigd zal zijn om mij voor je volgende feest of event in te huren als goochelaar in Heerlen en daarbuiten. Op bougemagic.nl kan je video's, foto's en recensies van mijn werkzaamheden als goochelaar door het land zien. Wil je vervolgens wat prijzen weten of een offerte laten opstellen? Geen punt! Je kan mij bellen, mailen of je kan gebruik maken van de online chat. Ik sta je graag te woord met al je vragen en ik hoop dat wij elkaar spoedig zullen treffen, met mij als entertainer en jou als lid van het publiek.