Goochelaar Huren Alex Buijk

Goochelaar in Horst aan de Maas, Ontdek de magische show  van Alex Buijk.

Boek nu top goochelaar Alex Buijk voor een magische beleving in Horst aan de Maas.

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

VariétéHet aloude variététheater wint enorm aan populariteit. Met succes worden dergelijke shows in theaters opgevoerd, met grote regelmaat vind je dit genre op tv en ook op straat zijn variétéartiesten graag gezien. Dat heb ik zelf ook mogen ervaren. In het verleden heb ik wel eens in de stad, voor het winkelend publiek, mijn kunsten laten zien en het was geweldig om te ervaren hoe de mensen smullen van deze vorm van amusement. Het is ook hoogst vermakelijk om te genieten van een goede act en met name het goochelen blijft populair, bij jong en oud. Mensen spreken me graag aan om hun waardering te uiten. Kun je nagaan wat een fantastisch genoegen het is om op je eigen feest een goochelaar uit te nodigen, je doet de gasten er een groot plezier mee.

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

Met de neus erboven opHeb je het eens meegemaakt? Mee kunnen doen aan een act, hoe eenvoudig ook? Je staat versteld van de vingervlugheid van een goochelaar. Het woord illusie krijgt een extra dimensie als je de goochelaar Horst aan de Maas van heel dichtbij aan het werk ziet. Zeer onderhoudend en je raakt er niet over uitgepraat. Je feest kan niet meer stuk! Ik pas me als een kameleon aan de omstandigheden aan: zit er een aantal gasten aan tafel, schuif ik gezellig aan en doe mijn tafeltrucs. Graag meng ik me onder de gasten om rond te lopen en mijn illusies te vertonen. In een aangename sfeer zal ik je gasten keer op keer verrassen. Door mijn ruime ervaring, is succes gegarandeerd!


Professioneel goochelaar Alex Buijk


Kort iets over mezelf. Als goochelaar Horst aan de Maas ben ik in staat om op elk evenement een passende show aan te bieden. Ik zal in een kennismakingsgesprek een beeld vormen van hoe mijn voorstelling het best uit de verf zal komen bij het publiek. Dat is ook voor mezelf natuurlijk erg prettig. Omdat ik al tien jaar ervaring heb en professioneel goochelaar ben, kan ik steeds een goed programma neerzetten. Ik treed in het hele land op, overigens ook daarbuiten. Tevens kan ik mijn shows in de Engelse taal neerzetten. Rond Horst aan de Maas zijn veel internationale bedrijven gevestigd, waardoor dit een mooie meerwaarde voor je festiviteit zal zijn.alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

Alex Buijk geeft ook workshops in Horst aan de Maas.  Disciplines

  Je weet, het goochelen kent een aantal disciplines. Daardoor blijft een optreden ook altijd boeien. Met mijn vingervlugheid kan ik als goochelaar Horst aan de Maas alle kanten uit met vele magic tricks, zakkenrollen, mindreading en dat allemaal hoogst amusant aan elkaar gesmeed in een aantrekkelijk tempo. Entertainment op topniveau! Goochelaars zijn artiesten zoals er niet veel zijn, naast hun magische talent zijn het ook goede verhalenvertellers. Dit maakt onderdeel uit van hun succes, met hun vertelkunsten kunnen ze het publiek afleiden, maar ook enthousiasmeren en op het verkeerde been zetten. Dit talent gebruikt menig goochelaar ook om lezingen te houden. Dat weten veel mensen niet. Maar van een illusionist kun je veel leren, hij speelt namelijk ook met de psyche van de mens. Die is sowieso onuitputtelijk en daar maakt de goochelaar Horst aan de Maas graag gebruik van. Daarnaast kan hij heel veel vertellen over goochelen en wat er allemaal bij komt kijken om een goede show neer te zetten. Ben je geïnteresseerd? Graag kan ik hierover met je van gedachten wisselen.  Workshop

  Lijkt het je interessant om wat meer inzicht te krijgen in de magie? Woon dan een workshop bij van mij en je leert de belangrijke basiskneepjes waarmee je aan de slag kunt. Geloof me, welk publiek ook, de workshop is steeds een hilarisch uitje voor eenieder en de beste goochelaar wordt ook nog beloond met een prachtige prijs! Graag informeer ik je nader.  Meer info


  Ik heb in dit blog geprobeerd je te informeren over de verschillende aspecten van het entertainment zoals de goochelaar Horst aan de Maas die aanbiedt, van de enorme amusementswaarde ervan en de variëteit. Steeds vaker worden deze entertainers ook gevraagd als energizer. Deelnemers doen tijdens zo’n sessie oefeningen die hen meer energie zullen geven. Je begrijpt, het is ondoenlijk om een compleet beeld te geven van de mogelijkheden die de goochelaar Horst aan de Maas in petto heeft voor je. Via de contact-button op deze site kun je meer informatie aanvragen. Graag zie ik je op je evenement en we maken er een onvergetelijke happening van voor jou en voor je gasten!