Goochelaar Huren Alex Buijk

Goochelaar in Kerkrade, Ontdek Alex Buijk een top entertainer.

Boek nu goochelaar Alex Buijk voor top entertainment in Kerkrade.

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

Top entertainment in LimburgHet mooie Limburgse land is een geweldige provincie om te wonen. Hier weten zij wel hoe ze een feestje moeten bouwen. Als jij nu met de organisatie van zo'n feestje bezig bent en jij wilt iets speciaals doen, dan kan ik jou wellicht helpen. Heb jij er al eens aan gedacht om een goochelaar voor jouw feestje in te huren? Een goochelaar kan wat magie toevoegen aan jouw feestje. Dat is toch iets wat leuk is voor elk feestje? Lijkt dit jou iets? Laat het mij dan weten, want ik ben een goochelaar in Kerkrade en omgeving en ik weet zeker dat ik deze magie kan toevoegen aan jouw feestje.


Mijn doelgroep

Je kunt mij inhuren voor een feestje voor gasten van elke leeftijd. Je kunt mij dus inhuren voor een kinderfeestje, maar ook voor een feestje voor volwassenen. Meestal treed ik op voor deze laatste doelgroep. Ik treed op bij elk soort feestje. Je kunt het zo gek niet bedenken of ik kan daar optreden. Dus als jij een feestje aan het organiseren bent, laat het mij dan weten en dan kijk ik of ik iets toe kan voegen aan dit feestje.

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

Tafelgoochelen door Alex Buijk


Tafelgoochelaar en een rondlopende goochelaar


Contact met gasten is het leukste wat er is. Daarom zoek ik ook zoveel mogelijk contact met de gasten tijdens mijn shows. Uiteraard doe ik ook enkele trucs alleen op het podium, maar als het mogelijk is, zal ik zeker assistentie aan een van jouw gasten vragen. Daarnaast ga ik jouw gasten ook opzoeken in de zaal. Ik loop van de ene naar de andere tafel. Bij de tafels doe ik ook weer enkele trucs. Terwijl ik naar de volgende tafel loop, doe ik (al lopende) ook weer een truc. Op deze manier zal ik zeker de volle aandacht van al jouw gasten houden. Zij vinden het vaak erg bijzonder om mijn trucs van zo dichtbij te kunnen meemaken.


Er komen gesprekken los


Tijdens en vooral na mijn show gaan mensen met elkaar praten over mijn acts. Mensen willen graag ontdekken hoe mijn acts in elkaar zitten. Dit vind ik ook erg begrijpelijk, want veel mensen zijn nou eenmaal nieuwsgierig van aard. Tijdens deze gesprekken komen de leukste, gekste en creatiefste suggesties voorbij. Soms luister ik weleens mee met deze gesprekken, dat is erg interessant om te horen en ook nog eens erg leuk. Wat ik tevens erg bijzonder vind, is dat mensen die elkaar helemaal niet kennen ook met elkaar in gesprek gaan over mijn acts. Dit is iets wat ik keer op keer speciaal blijf vinden, maar ik zie dit regelmatig gebeuren. En hoe meer mensen elkaar kennen, hoe leuker dit voor het feest is, toch?


alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

Alex Buijk geeft een show voor iedereen.  Niet alleen in te huren door particulieren


  Veel mensen denken dat goochelaars alleen naar feestjes voor particulieren komen, maar niets is minder waar. Ik ben namelijk ook in te huren door bedrijven. Je kunt mij dan bijvoorbeeld inhuren voor een bedrijfsfeest, kerstborrel of nieuwjaarsbijeenkomst. Maar dat is zeker niet het enige. Als jij een zakelijke bijeenkomst, zoals bijvoorbeeld een workshop of lezing aan het organiseren bent, kan ik ook zeker een steentje bijdragen. Je kunt mij dan bijvoorbeeld inhuren als spreker of energizer. Ik ben van vele markten thuis, dus neem zeker even contact met mij op als jij een zakelijk feest of een zakelijke bijeenkomst aan het organiseren bent.


  Hoe ziet mijn show er uit?


  Hoe mijn show er uit zal zien, is iets wat wij samen zullen bepalen. Dit hangt van meerdere factoren af. Een daarvan is de doelgroep, dus jouw gasten. Als jij wensen voor mijn show hebt, kan je deze zeker doorgeven. Ik zal hier uiteraard rekening mee houden. Als alles voor jou en mij duidelijk is, zal ik een passende show in elkaar zetten. Uiteraard stem ik een en ander goed af met jou. Er is heel veel mogelijk, dus wij gaan hier zeker samen uitkomen.  Feesten!


  Dan is de dag van jouw feest aangebroken. Het moet een groot feest worden waarop al jouw gasten lekker kunnen feesten. Het moet een geweldige avond worden. Ik zal mijn uiterste best doen om hier een steentje aan bij te dragen. Ik ben natuurlijk ruim op tijd aanwezig op de locatie. Daarna ga ik mezelf voorbereiden op de show. Dit doe ik door de zaal te verkennen en nog wat laatste details met jou door te nemen en daarna ga ik mezelf terugtrekken achter de schermen. Hier neem ik even de tijd om te ontspannen en mezelf verder voor te bereiden. En dan is het showtime... jouw gasten gaan vanaf dit moment volledig op in de wereld van de magie!