Goochelaar Huren Alex Buijk

Goochelaar in Landgraaf, een topentertainer die je zal verbazen.

Boek nu goochelaar Alex Buijk voor een show vol magie op hoog niveau.

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

Ontdek de wondere wereld van goochelaar Alex


 

Ik ben Alex en ik kan goochelen. Goochelen zat al van kinds af aan in mijn bloed evenals mensen entertainen en trucjes tonen. Mijn beroep is goochelaar met reeds tientallen jaren ervaring in het vak. Ik heb van mijn hobby mijn beroep gemaakt om vooral de mensen te laten genieten van mijn goochelacts. Goochelen blijft een ultieme kunst die enkel slaagt als je trucs verbazing opwekken. Dat probeer ik telkens met mijn shows. Mensen verbazen en zich laten afvragen hoe zoiets kan? Is het magie? Is het een illusie? Of gewoon een sterke prestatie van mensen op andere dingen te laten focussen tijdens de show dan de truc zelf. Ik laat jullie zelf beslissen wat jullie vinden van goochelen en probeer jullie de kracht van magie te laten ontdekken en te erkennen.

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

Alex Buijk laat je meegenieten met goocheltrucs.


Goochelen, goochelen… iedereen kan goochelen

 

Goochelen is een kunst die door velen wordt benijd maar door een paar enkelingen perfect kan worden uitgevoerd.

Goochelen werd vroeger aanzien als hekserij. Goochelen werd aanzien als bedriegen en als onverklaarbare dingen teweegbrengen die toen niet verstaanbaar waren. Mensen werden op de brandstapel gezet omwille van magie en goochelen.


Illusies

Goochelen is een kunst door illusies het publiek te laten zien wat ze willen zien. Deze kunstvorm is door weinigen goed gekend omdat er ook nog veel andere zaken bij komen kijken. Het is niet de truc die je doet, maar de hele omkadering en het spektakel dat je teweegbrengt.


Appreciatie en waardering

Een goede show brengt appreciatie en waardering met zich mee. Die zorgen zo weer voor de nodige adrenaline om proberen nog beter te doen of nog meer spektakel in te bouwen. Maar het is door de waardering dat goochelen opnieuw onder de aandacht komt.


Kennis en waardigheden

Vooral een goede communicatie en interactie kunnen inbouwen is zeer essentieel voor een goochelaar. Lichaamstaal van de mensen ontdekken en zo de mensen lezen zodat je weet welk publiek voor je zit. Aanvoelen van de mensen door de sfeer te kunnen detecteren voor je aanvang als goochelaar.


De trucs vanbinnen en vanbuiten kennen, dit kan alleen door oefenen, veel oefenen.

De trucs in een show gieten en op de juiste momenten de mensen in de waan van magie te brengen.

Nog een belangrijke vaardigheid is snelheid en vingervlugheid. Deze heb je soms nodig om trucs tot een goed einde te brengen.


alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

Iedereen kan goochelen - boek nu een plaats in onze workshop
  Goochelen kan je leren. Ik geef je de kans om je mee te nemen op mijn wonderbaarlijke reis door goochelland.

  Vaardigheden die aan bod komen tijdens deze workshop:

  Werking truc en de geheimen van magie

  • Ik leer je hoe een truc werkt

  • Hoe je de aandacht van iets afleidt

  • De kracht en snelheid van beweging

  • De magie van communiceren

  En dan maar oefenen, oefenen en oefenen.

  Goodiebag vol geheimen:

  Na afloop van deze workshop krijgen jullie een goodiebag met magische geheimen mee naar huis waar je aan de slag mee kunt om het echte goochelen te leren en te oefenen.

  Interesse workshop Goochelaar Landgraaf

   

  Een workshop kan ook op verplaatsing worden gegeven. De laatste jaren worden deze veel gevraagd voor de ultieme teambuilding bij bedrijven en ondernemingen.

  Tijdens de workshop is het belangrijk om aandachtig naar iedereen trucs te kijken en te ontleden wat fout liep of wat kan verandert worden aan de uitvoering.

  Dit is de ultieme manier om collega's ergens anders te leren kennen dan op de werkplek. Ook een andere vorm van omgaan met collega's en andere vaardigheden te ontdekken die je nog niet van elkaar wist.  Workshop Goochelaar Landgraaf boeken

  afstanden en verplaatsingen spelen in mijn vak geen rol. Ik kom overal in Nederland om je deze workshop te leren kennen.

  Boeken via site

  Boeken kan je via site. Ook vragen worden asap beantwoord. Stel ze gerust want vragen staat vrij.

  Ontdek nog meer over Alex en zijn goochelen in de diverse shows die ik aanbied. Ook kunnen shows worden aangepast aan de vragen of behoeften van diegene die mij boekt voor een evenement.