Goochelaar Huren Alex Buijk

Goochelaar in Leudal, Alex Buijk zorgt voor een magische herinnering.

Maak nu een reservering op deze site voor een show van Alex Buijk. Een show vol verwondering en magie.

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

Ontdek de gave show van goochelaar Alex Buijk


Is het binnenkort je verjaardag en wil je die vieren in stijl? Of heb je een andere belangrijke levensgebeurtenis dat je graag zou vieren? Wat dacht je er dan van om een feest te organiseren?

Belangrijke gebeurtenissen in je leven mag je niet zomaar aan je laten voorbij gaan. Deze gebeurtenissen zijn het waard om gevierd te worden en hoe kan dat beter doen dan door het geven van een geweldig feest? Maar hoe ziet een geweldig feest er uit? Waar moet je dan juist rekening mee houden wanneer je een feest plant?

Een goed feest is voor iedereen iets anders. Toch kan je zeggen dat een goed feest een feest is waar je gasten met een glimlach op hun gezicht naar huis zullen terugkeren. Maar hoe zorg je daarvoor? De belangrijkste keuze die je kan maken bij het plannen van een feest, is de keuze van entertainment die je op je feest zal inhuren. Wanneer je de juiste keuze maakt, maakt het niet meer uit wat er verkeerd zal lopen. Al wat je gasten zich zullen herinneren is hoe leuk ze het op jouw feest hebben gehad!

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

 Waar moet je opletten bij het inhuren van entertainment op je feest? 


Tegenwoordig bestaan er veel verschillende vormen van entertainment, het is dan ook niet gemakkelijk om daar een keuze uit te maken. Kinderen hebben misschien liever een clown, gepensioneerden liever een bingo- avond. Het is moeilijk tot zelf onmogelijk om iedereen te plezieren. Toch bestaan er vormen van entertainment die een groter deel van je gasten zal plezieren dan anderen.


Heb je al eens gedacht aan het inhuren van een goochelaar voor je volgende evenement of feest? Een goochelaar is namelijk een geboren entertainer, daardoor weet hij hoe hij een breed publiek moet aanpakken!


 Een goochelaar is de perfecte entertainer voor je feest! 

Niet enkel heeft een goochelaar de gave om zich aan te passen aan elke persoonlijkheid, leeftijd en situatie, een goochelaar zorgt voor een unieke vorm van entertainment die jij en je gasten nog nooit eerder ervaren hebben!


Unieke en spectaculaire goocheltrucs die uitgevoerd worden met precisie en professionalisme. Je gasten die laaiend enthousiast zullen zijn, omdat ze nog nooit eerder zoiets speciaal hebben gezien. De perfecte mix tussen sensatie, verbazing en plezier. Wat wil je nog meer? Bovendien zorgt een goochelaar ervoor dat jouw feest met een glimlach en positieve herinneringen in het geheugen van je gasten gegrift staat. Met een goochelaar op je feest, wordt je feest een feest om nooit meer te vergeten!


alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

 Op zoek naar een goochelaar te Leudal? Alex Buijk staat paraat! 


   Op zoek naar een goochelaar te Leudal? Alex Buijk staat paraat! 

  Nu zal je je waarschijnlijk afvragen wie Alex Buijk juist is. Alex Buijk is een goochelaar die werkzaam is in heel Nederland, dus ook dicht bij jou, in de buurt van Leudal. Alex Buijk heeft jaren ervaring als goochelaar. Dat zorgt ervoor dat Alex weet hoe hij je gasten het beste kan vermaken! Alex past zich ook gemakkelijk aan elk soort feest en situatie aan! Van trouwfeest tot teambuilding evenement, van pensioenfeest tot jubileum, geen uitdaging is voor Alex te groot!


  Alex Buijk doet elke opdracht met evenveel toewijding en liefde en dat straalt hij uit! Bovendien zorgt hij ervoor dat hij altijd op de hoogste is van de meest recente en meest spectaculaire goocheltrucs, zo kan hij mensen blijven verbazen! Met Alex moet je je dus geen zorgen maken dat jouw gasten in slaap zullen vallen van verveling! Integendeel zelfs, je zal je gasten nog nooit zo enthousiast en vol energie gezien hebben!


  Alex Buijk is niet enkel een goochelaar, maar ook een lezer, spreker en energizer. Hij weet dus hoe hij een publiek het best kan toespreken en hoe hij het best de aandacht van je gasten zal trekken! Met als resultaat dat iedereen de hele avond lang geboeid zal blijven!


  Als je Alex in wilt huren, dan kan dit als rondlopende goochelaar of als tafelgoochelaar. Het verschil is voornamelijk de plaats waar hij zijn goocheltrucs zal uitvoeren. Als rondlopende goochelaar doet hij dit al rondlopend tussen je gasten in en als tafelgoochelaar zet hij zich bij jouw gasten aan de tafel om ze daar van de leukste goocheltrucs te voorzien. Omdat Alex wil dat zijn klanten tevreden zijn, biedt hij ook goochelwerk op maat aan! Zo kan je zelf kiezen wat er het beste bij je feest past!  Goochelaar met ervaring in Leudal boeken

  Alex heeft ook al heel wat ervaring opgedaan in de omgeving van Leudal. Vele mooie herinneringen komen naar boven wanneer hij terugdenkt aan al de feesten en evenementen die hij daar geëntertaind heeft. Huur Alex Buijk in op je feest of evenement en wie weet wordt jouw feest zijn volgende succes!