Goochelaar Huren Alex Buijk

Goochelaar in Maasgouw, boek nu  Alex Buijk uw top goochelaar.

Boek nu top goochelaar Alex Buijk voor een show in Maasgouw vol magie.

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

Top entertainer Alex Buijk goochelt er op los.Een feest, is pas een feest als magisch entertainer Alex Buijk optreed. Hij weet de kunst te verstaan om van het ogenschijnlijke onmogelijke een verrassend optisch effect te creëren. Hij zal voor gasten een verbazing scheppen door het 'onmogelijke' mogelijk te maken, met spectaculaire acts. Wil je een feest organiseren of op een uniek manier een bedrijfsopening organiseren? Huur dan Alex Buijk in, die met passie gasten weet te entertainen.

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

Je bent verzekerd van een uniek feest! 


Alex Buijk, is meer dan alleen een goochelaar. Hij is een tafelgoochelaar en rondlopend goochelaar. Hij weet lezingen op te vrolijken. Hij zorgt voor energizer, waardoor er meer energie verkregen wordt. Ideaal voor bedrijfsuitjes of tijdens vergaderingen. Goochelaar Alex Buijk als entertainer naast een spreker, zorgt voor welkome afleiding. Voor elk feest, openingen of bruiloft wordt er maatwerk geleverd. Deze ras entertainer weet dankzij jarenlange ervaring, precies aan te voelen welke acts passen bij je feest. Heb je Engelse gasten, dan verzorgt Alex Buijk de show net zo makkelijk in het Engels.


Top entertainment voor je evenement!


Woon je in Maasgouw of omgeving en ben je op zoek naar een gepassioneerde entertainer, die je evenement, feest of bruiloft tot een hoogtepunt weet te brengen? Zoek niet verder, want ook in Maasgouw komt magische entertainer Alex Buijk een show neerzetten om niet te vergeten. Vraag je aan anderen die ervaring hebben gehad met het inhuren van Alex Buijk, dan krijg je uitmuntende recensies. Bekende bedrijven die een evenement organiseerden en daarbij Alex Buijk inhuurden als goochelaar, schrijven over fantastische evenementen en sessies. Zo schrijven enkele bedrijven over een goede boost die door deze goochelaar gegeven werd aan het bedrijfsfeest. Er wordt gelachen om de hilarische trucs die op een professionele manier uitgevoerd werden. Alex Buijk, is een goochelaar die een perfecte interactie heeft met je gasten. Dat geldt voor zowel jonge als oudere gasten. De sfeer die wordt door zijn vakkundige aanpak, ontspannen en gezellig. Alex Buijk wordt geprezen om zijn enthousiasme. De recensies liegen er niet om. Wil je een goochelaar inhuren in Maasgouw? Dan is Alex Buijk de juiste goochelaar voor jou!


alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

 Verschillende goochelshows


     Alex Buijk kent het publiek. Hij verdiept zich in je gasten en weet ze van het begin tot het einde te entertainen. Voor een avondvullende goochelshow, is Alex Buijk een goede keus. Huur hem in voor tafelgoochelshows, voor een beurs, een perfecte goochelworkshop, voor in je restaurant of je camping en kindershows. Voor elk wat wils, Alex Buijk weet iedereen te vermaken. Geef je een feest met een klein gezelschap? Ook dan kun je met een gerust hart Alex Buijk inhuren. Al zitten je gasten dichtbij de goocheltrucs die Alex laat zien, ze zullen verrast blijven. Zelfs dan blijven de goocheltrucs nog altijd magisch. Heb je een zakelijk diner georganiseerd, maar wil je niet dat het te saai wordt? Schud ze wakker met een verrassende goochelshow van Alex Buijk. Zowel middagen als avonden weet hij op te vrolijken met zijn opzienbarende acts. Hij past zijn acts altijd aan op jouw wensen. Ben je ceremoniemeester en weet je niet hoe je de perfecte bruiloft moet organiseren voor je beste vriend, vriendin, broer of zus? Huur dan Alex Buijk in. Een goochelaar graag naar Maasgouw komt om de bruiloft een extra magisch tintje te geven. Je kunt hem natuurlijk ook inhuren voor een kinderfeest of een examenfeest.    Goochelaar inhuren in Maasgouw!

    Een feest tot in de puntjes verzorgen, dan zorgt Alex Buijk voor de juiste vibe. Verbazingwekkende goochelacts waarmee hij gasten weet te entertainen en waar nog lang over nagepraat zal worden. Je zult gecomplimenteerd worden over de organisatie van het feest. Je hebt er goed aan gedaan om de beroeps goochelaar Alex Buijk in te huren. Van logo onthulling tot aan podium shows, Alex Buijk staat met veel plezier tot je dienst. Twijfel niet langer en maak vrijblijvend kennis met deze magische entertainer. Je kunt eenvoudig online tarieven aanvragen. Wil je Alex Buijk als entertainer op je feest? Neem dan hier contact op met Alex Buijk! Hij wordt omschreven als specialist van magisch entertainment. Laat je gasten een middag of avond beleven om nooit te vergeten. Ga in overleg met deze magische goochelaar en organiseer een feest die volledig voldoet aan je wensen. Hij treedt niet alleen op in Nederland, ook in België kun je deze unieke goochelaar inhuren. Ook voor jou in Maasgouw, is Alex Buijk de goochelaar voor een bijzonder feest. Voor een magisch feest boek je Alex Buijk!