Goochelaar Huren Alex Buijk

Goochelaar in Meerssen,Alex Buijk maakt er een magische show van.

Goochelaar Alex Buijk laat je aan tafel de beste trucs zien die je niet verwacht. Stap in de wereld van magie en verwondering.

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

Goochelaar MeerssenJe hebt een goed gevoel, want binnenkort heb je iets te vieren. Dit gevoel is zo mooi en heerlijk dat je het, het liefst zou delen met al je vrienden, familieleden en anderen mensen die een speciaal plekje in je leven hebben gekregen. Om die reden heb jij besloten een fantastisch feest te geven en binnenkort is het zo ver. Je voelt de blijdschap maar ook de stress, omdat je weet dat je alles verder zal moeten plannen en een groots feest in elkaar zetten, daar komt zeker heel wat bij kijken. Maar je hoeft helemaal niet te stressen, want zolang je zorgt voor een goed entertainment voor je feest kan je feest niet meer stuk!

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

Het belang van een goed entertainment voor je feest 


Onderschat het belang van een goed entertainment op je feest niet. De kans dat je gasten zich nog alle details van je feest zullen herinneren binnen een paar jaar is klein, maar datgene dat hun zeker zal bijblijven is hoe hard ze zich op jouw feest geamuseerd zullen hebben. Amusement komt er niet zomaar vanzelf. Natuurlijk zullen er tussen je gasten wel hier en daar een paar tussen zitten die weten hoe ze een goede sfeer op je feest moeten brengen, maar dat is nog niet hetzelfde als wanneer je een goed entertainment zou voorzien hebben.


Een goed entertainment laat een sterke positieve indruk op je gasten en dit zorgt ervoor dat er over jou feest nog lang zal gepraat worden. Het kiezen van een vorm van vermaak is niet gemakkelijk, want tegenwoordig zijn er zoveel opties beschikbaar waar je uit kan kiezen. Hoe maak je dan eigenlijk de juiste keuze? Een goed entertainment is entertainment die voor iedereen even leuk is, die dus voor iedereen een meerwaarde kan bieden aan je feest. Maar het is zeker niet simpel om dat te vinden, want iedereen heeft andere voorkeuren en elke gast heeft een andere persoonlijkheid.


Heb je er al eens aan gedacht om een goochelaar te voorzien op je feest? Een goochelaar doet het namelijk heel goed op alle soorten feestjes en met elke soort leeftijd én persoonlijkheid! Dat komt omdat een goede goochelaar weet hoe hij zich moet aanpassen. Probeer dus eens iets anders voor je volgend feest of evenement en huur een goochelaar in!

alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

  Doe het eens origineel en huur een goochelaar in op je volgend feest!


  Een goochelaar is dus niet enkel een entertainer die bij vrijwel iedereen geliefd zal worden, maar ook een originele manier van entertainment, een unieke ervaring!

  Veel van je gasten zullen nog nooit zo'n vorm van vermaak ervaren hebben en zelf al als ze dit al eerder hebben ervaren, dan nog zal het deze keer anders zijn. Want een goede goochelaar zorgt ervoor dat hij altijd de nieuwste trucjes van het vak kent en dat hij zichzelf steeds blijft verbeteren.   Op zoek naar een goede goochelaar in jouw omgeving? Kies dan voor Alex Buijk!


   Als je dan toch de keuze hebt gemaakt om te gaan voor een goochelaar op je feest, kies dan meteen voor een goede goochelaar! Er is er eentje die werkzaam is in de buurt van Meerssen en dat is Alex Buijk. Alex Buijk is al sinds een heel deel jaren werkzaam als goochelaar en heeft daardoor heel wat ervaring. Die ervaring maakt dat hij zich heel goed kan aanpassen aan elk soort feest. Bovendien voert hij elke opdracht die hij krijgt uit met evenveel passie en liefde en dit merk je ook!


  Alex Buijk kan je inhuren als tafelgoochelaar of als rondlopende goochelaar. Dat is niet helemaal hetzelfde, want een rondlopende goochelaar zal zijn trucjes al rondlopend tussen je gasten uitvoeren terwijl een goochelaar zijn goocheltrucs bij je gasten aan tafel uitvoert. Maar de keuze is aan jou, je kiest zelf wat je het liefste hebt of wat er het best bij jouw feest zal passen. Wil je liever een formule ertussen in of een combinatie van beiden? Praat dan met Alex, want Alex bied je ook goochelwerk op maat aan!


  Omdat Alex Buijk al jarenlang ervaring heeft, heeft hij ook al heel wat opdrachten mogen doen in de omgeving van Meerssen. Alex heeft in de streek al een heleboel mooie herinneringen gecreëerd, zowel voor zichzelf als voor de klanten. Om die reden kijkt Alex er heel erg naar uit om zijn volgend feest in deze fantastische streek te mogen voorzien van spectaculair entertainment!