Goochelaar Huren Alex Buijk

Goochelaar Mook en Middelaar, boek nu Alex Buijk.

Stap nu in een wereld vol verwondering, top goochelaar Alex Buijk geeft een show die je zal verbazen. Maak nu een reservering.

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

Goochelaar Mook en MiddelaarWoon jij in Mook en Middelaar of de omgeving hiervan en ben jij bezig met de organisatie van een geweldig feest? Wil jij van dit feest een feest maken waar iedereen nog lang over na zal praten? Zo ja, dan is het wellicht een idee om mij, als goochelaar in Mook en Middelaar en omgeving, uit te nodigen om een spannende, magische goochelshow op te voeren tijdens jouw feest. Is dit iets wat jij graag zou willen, laat het mij dan zo snel mogelijk weten! Ik bekijk dan gelijk of ik beschikbaar ben op de datum en het tijdstip van jouw feest.

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

Entertainment voor iedereen


Optredens voor iedereen


Het maakt eigenlijk niet uit wat voor soort feestje jij aan het organiseren bent. Ik kan op elk feestje optreden met mijn magische goochelshows. Mijn meeste optredens zijn voor volwassenen. Als jij bijvoorbeeld een verjaardagsfeest, een surprise party of een vrijgezellenfeest aan het organiseren bent, kan ik hier iets extra's aan toevoegen met een spannende show. Maar ook een kinderfeestje is een feestje wat ik op kan vrolijken met wat leuke magie. Dat is niet het enige wat ik doe. Je kunt mij namelijk ook als bedrijf inhuren. Ik kan dan bijvoorbeeld jouw nieuwjaarsreceptie of jaarfeest voorzien van wat magie met mijn goochelshow. Dus wat voor feestje jij ook aan het organiseren bent, maakt niets uit: ik kan op elk feestje optreden met een van mijn goochelshows.


Zakelijke bijeenkomsten


Ben jij een zakelijke bijeenkomst, zoals bijvoorbeeld een congres, een workshop, een brainstormsessie of iets anders aan het organiseren en wil jij tussendoor een magische pauze hebben, neem dan contact met mij op. Ik kan deze magische pauze verzorgen met mijn goochelshow. Als jij tijdens jouw bijeenkomst graag ondersteuning krijgt van een energizer of spreker, ook dan ben je bij mij aan het juiste adres. Er zijn dus veel manier waarop ik jou kan helpen en ondersteunen tijdens jouw zakelijke bijeenkomst.

in!

alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

Hoe wordt de inhoud van mijn goochelshow bepaald?


Er zijn enkele shows die ik vaker opvoer. Dit zijn mijn standaard shows. Deze show voer ik vaak op als ik voor een groot, divers publiek sta. Deze shows zijn dan ook voor nagenoeg iedereen geschikt. Ik vind het echter leuker om een show in elkaar te zetten die helemaal gericht is op jouw gasten. Ik kan dit alleen doen als jij mij voorziet van de juiste informatie. Ik hoor dan ook graag van jou hoeveel gasten jij verwacht, wat de gemiddelde leeftijd van de gasten is en waarom jij dit feest organiseert. Alleen dan kan ik een show op maat maken. Zowel de standaard shows als de shows op maat zijn erg leuk, het is dus aan jou waarvoor jij kiest. Ik beslis dit niet in mijn eentje, maar echt samen met jou.


Goochelaar aan tafel en rondlopende goochelaar


Ik ben geen standaard goochelaar die alleen maar trucs vanaf het podium doet. Natuurlijk zijn er trucs die alleen mogelijk zijn op het podium. Maar een groot aantal trucs leent zich er perfect voor om deze elders te doen. Ik doe dit dan ook graag. Als het mogelijk is, ga ik van het podium af en betreed ik de zaal. Terwijl ik door de zaal heen loop, doe ik enkele trucs. Dit kunnen allerlei verschillende trucs zijn. Terwijl ik mijn trucs doe, stop ik af en toe bij een tafeltje met gasten. Daar doe ik dan weer een volgende truc. Soms is dit met behulp van een van jouw gasten en soms doe ik de truc ook helemaal alleen. Jouw gasten zullen geboeid toekijken. Dit is een leuk, bijzonder en vooral spannend onderdeel van mijn show, want ik sta natuurlijk echt dichtbij de gasten en als ik een klein foutje maak, kan dit heel eenvoudig opgemerkt worden. En het laatste wat ik wil, is dat de gasten ontdekken hoe mijn trucs werken. Maar die kans is natuurlijk zeer klein, want ik ben een professional en weet heel goed hoe ik mijn trucs moet doen en waar ik op moet letten. De gasten gaan vaak achteraf wel met elkaar praten over mijn trucs. Iedereen heeft zijn of haar eigen ideeën over hoe mijn trucs zouden kunnen werken. Dit is heel speciaal om te horen. Maar een ding


Goede voorbereiding is het halve werk


 Goede voorbereiding is belangrijk, dat geldt niet alleen voor het feest, maar ook voor mijn show. Ik zorg er dan ook zeker voor dat ik goed voorbereid ben. Op het moment dat mijn show begint, ben ik volledig geconcentreerd en neem ik al jouw gasten mee in mijn magische wereld! Ik zorg er voor dat jouw gasten niet uitgepraat raken over mijn show en jouw feest.