Goochelaar Huren Alex Buijk

Goochelen in Nuth , Alex Buijk is de goochelaar die je zoekt.

Maak nu een boeking bij deze topentertainer voor een show vol magie. Hij zorgt voor een show met veel plezier ,gezelligheid en verbazing.

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

Goochelaar in Nuth ,  Alex Buijk geeft je een onvergetelijke show.


Nuth is the place to be als het gaat om vermaak en dat vermaak kan ik verzorgen door een prachtige goochelshow op te voeren als goochelaar in Nuth. Buiten dat ik in Nuth optreed kan ik door heel Nederland en België ook de meest bijzondere show opvoeren. Zowel in Friesland en Groningen als in Limburg en zeeland geef ik de beste shows die van een goochelaar kan vermaken en dit geldt dus tevens voor Vlaanderen.


Doordat ik al meer dan tien jaar in het magische vak zit dat goochelen heet en meer dan 150 boekingen per jaar heb kan ik mij uitstekend profileren voor een publiek en zo voor de beste interactie zorgen. Iedereen zal een leuke tijd hebben met een lach en een verbaasde blik op hun gezicht als ik weer eens een adembenemende truc laat zien. Objecten laten verdwijnen of laten zweven het komt allemaal aan bod, net als de klassieke kaarttrucjes en verandertrucjes.

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

 Wat doe deze goochelaar in Nuth allemaal?

Wil je graag je oma,opa, ouders, broer, zus, neef, nicht, tante of oom in het zonnetje zetten tijdens hun verjaardag? Dan kan ik de leukste en meest spraakmakende goochelshow voor hun en de aanwezige gasten verzorgen als top goochelaar in Nuth. Dit hoeft niet alleen voor familieleden te zijn, maar kan ook voor je baas, collega's of vrienden een leuke ervaring zijn. Maar voor jezelf kan natuurlijk ook! Een dj of muziekband is namelijk zo algemeen geworden. Voor alleen een gezellig avondje uit met vrienden of collega's onder elkaar is een goochelshow of zelfs workshop ook een leuke optie. Die karaoke avonden of alleen maar saai cocktails drinken die overprijst zijn is ook zo saai. Wacht daarom niet langer en geef mij, Alex Buijk eens een belletje voor een leuke avond of middag uit!



Ben je student die wat variatie wilt in die standaard schoolfeesten? Denk dan ook is na over een goochelaar in Nuth. Als het lekker weer is kan ik ideaal op het schoolplein voor een groot publiek van honderden studenten en docenten een mooie show opvoeren. Regent het of is het te koud dan kunnen we het ook verplaatsen naar de kantine zodat we geen hinder hebben van de kou buiten.




alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

 Alex Buijk zorgt voor entertainment


Ben je toe aan wat meer teambuilding of wil je je baas of collega in het zonnetje zetten? Huur mij dan in als tafelgoochelaar tijdens een bedrijfsdiner of lunch. Ik loop dan per tafel langs om een paar leuke trucs op te voeren. Je kan zelfs wat winnen als je raad naar waar het bankbiljet is verdwenen. De klassieke kaarttrucjes komen ook ruim aan bod. Lachen, gezelligheid en dineren, dat klinkt hartstikke leuk toch? Wacht daarom niet t eland want ik ben erg populair om in te huren en kan daarom snel vol zitten op korte termijn.


Natuurlijk zijn er nog tal van andere mogelijkheden en gelegenheden waar je mij als goochelaar voor kan inhuren. Je producten laten aanprijzen voor een goochelaar van formaat als mijzelf is een ongekend goed promotiemiddel om je verkoopcijfers te laten stijgen. Dit heeft zich in het verleden al bewezen bij een aantal klanten van mij die hier gebruik van wouden maken. Openingsfeesten voor events of bedrijven worden ook steeds populairder en dat geldt ook voor workshop om te leren goochelen voor jong en oud.

Contact opnemen met Alex Buijk

Ik sta iedereen graag te woord met zijn of haar vragen. Voor prijzen en offertjes kan je snel en makkelijk opvragen door te bellen of mailen via de gegevens die staan op mijn website bougemagic.nl. Een gesprek ter kennismaking is ook te regelen als je graag je specifieke wensen of voorkeuren met mij wilt bespreken voordat het feest of event begint. Zo heb jij ook rust en weet je goed wat er gaat gebeuren en hebben wij elkaar al leren kennen zodat je weet wie je in huis haalt. Ik sta ook garant voor mijzelf dat ik een bonk aan ervaring en professionaliteit meeneem of zo voor de beste shows en concepten te zorgen en het publiek laat kennis maken met de mooiste vorm van magie en interactie. Hierdoor gaat iedereen tevreden naar huis en dat is wat het belangrijkste is. Stop dus met nadenken en zet jezelf over de streep om mij als goochelaar in te huren voor jouw feest of event. Ik verzorg tevens shows in het Engels dus geen zorgen als je bezoek heb vanuit het buitenland.