Goochelaar Huren Alex Buijk

Goochelaar in Onderbanken , Alex Buijk zorgt voor entertainment.

Boek nu top goochelaar Alex Buijk voor een show vol plezier en magie. Het zal je verbazen wat er allemaal op tafel komt!

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

Goochelaar in Onderbanken , Alex Buijk geeft je een top show.De beste manier om je gasten te entertainen? Door het inhuren van een goochelaar op je feest! Wanneer je een feest geeft zal je merken dat er veel meer bij komt kijken dan je je in het begin kon voorstellen. Alle keuzes zijn belangrijk want je wilt dat je gasten zo veel mogelijk genieten van alle aspecten van je feest. Je wilt dat ze voorzien zijn van het beste eten, de gezelligste sfeer en omgeving en het beste entertainment.


Vooral dat laatste is belangrijk want een de keuze van entertainment zal bepalen hoe succesvol jouw feest zal uitdraaien. Wie zorgt voor een goed entertainment, zorgt ervoor dat zijn feest tot een succes zal uitdraaien. Een goed entertainment zorgt voor de juiste sfeer op je feest en zorgt er bovendien voor dat je gasten met een glimlach en goede herinneringen terug naar huis zullen keren. Wat wil je nog meer?

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

 Waarom een goochelaar de beste keuze is

Een entertainer die er is voor iedereen, elke leeftijd én elke persoonlijkheid. Dat is een goede entertainer! Er zijn veel entertainers die zorgen voor een aangename sfeer op je feest, maar weinig entertainers die weten hoe ze echt iedereen tevreden kunnen stellen. Een goochelaar is daarbij de beste keuze, want een goochelaar is gespecialiseerd in het entertainen van mensen, ongeacht hun leeftijd of persoonlijkheid.


Een goochelaar is ook niet zomaar een entertainer, want hij zal niet enkel voor plezier zorgen, maar ook voor spanning en sensatie. Zijn spectaculaire goocheltrucs zijn zo goed doordacht dat ze iedereen zullen verbazen. Je gasten zullen zich voortdurend afvragen hoe hij het voor elkaar heeft gekregen. Een goochelaar laat al je gasten op het puntje van hun stoel zitten en je zal merken dat ze er maar niet genoeg van zullen kunnen krijgen!


Kies voor een goochelaar op je feest, als je wil dat je feest nog voor een lange tijd herinnert zal worden. Kies voor een goochelaar, als je wil dat iedereen zich evenveel zal amuseren! Een goochelaar op je feest zorgt bovendien ook voor die extra special touch dat je feest nodig heeft. Geen enkele vorm van entertainment zal je gasten zo kunnen plezieren dan het entertainment van een goochelaar! Kortom, zeker de moeite waard om eens te proberen dus!


alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

 Alex Buijk, je goochelaar bij uitstek in de omgeving van Onderbanken 

  Ben je overtuigd van de meerwaarde van een goochelaar op je feest, maar weet je niet goed waar je moet zoeken om een goede goochelaar te vinden? Overweeg Alex Buijk als je goochelaar, want Alex Buijk is niet zomaar de eerste de beste goochelaar!


  Alex Buijk heeft al jaren ervaring als goochelaar en weet daarom precies hoe hij je gasten moet aanpakken. Alex kan zich aanpassen aan elke soort feest en gelegenheid. Hij zorgt ervoor dat hij altijd op de hoogte is van de nieuwste en meest spectaculaire goocheltrucs zodat hij het volk kan blijven verbazen. Boek je Alex voor je feest, dan zal je er geen spijt van hebben, want je zal zien dat iedereen even enthousiast zal zijn en


  Bovendien werkt Alex niet enkel als goochelaar, maar ook als lezer, spreker en energizer. Hij kan dus niet enkel vlotjes overweg met goocheltrucs, maar ook met zijn woorden. Dat maakt dat hij weet hoe hij een publiek moet toespreken en dat hij weet hoe hij de aandacht moet trekken. Het zorgt er ook voor dat iedereen blij en enthousiast wordt en blijft.

  Alex Buijk inhuren?


  Alex kan je inhuren op twee manieren. Je kan hem inhuren als rondlopende goochelaar en als tafelgoochelaar. Er zit een verschil in, want als tafelgoochelaar zal hij je gasten verbazen aan tafel, terwijl hij als rondlopende goochelaar je gasten zal entertainen door zijn beste goocheltrucs al rondlopend uit te voeren! Alex staat ook open voor goochelwerk op maat. Hij wil er zo voor zorgen dat je feest het entertainment krijgt dat het verdient en dat jij kan kiezen voor de beste formule voor je feest!


  De omgeving Onderbanken is niet vreemd voor Alex. Alex heeft in deze prachtige omgeving zelf al een groot klantenbestand opgebouwd. Hij heeft de eer gehad om er enkele feesten te mogen voorzien een paar jaar geleden. Enkele van zijn klanten waren zo tevreden over zijn act, dat ze hem elk jaar opnieuw hebben ingehuurd voor het vieren van hun verjaardag. Na een tijdje werd Alex zelfs ook door hun gasten uitgenodigd om hun feest te entertainen. De omgeving Onderbanken brengt dus voor Alex goede herinneringen naar boven.