Goochelaar Huren Alex Buijk

Goochelaar in Peel en Maas, Alex Buijk zorgt voor het beste amusement.

Goochelaar Alex Buijk is wat je zoekt voor een geweldige show in Peel en Maas. Maak nu een reservering.

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

Goochelaar in Peel en Maas, Alex Buijk amusement van hoog niveau


Ben jij bezig met de organisatie van een feestje in Peel en Maas of omgeving, maar heb jij het gevoel dat het nog niet helemaal af is? Mis jij iets? Wellicht dat ik dat ontbrekende stukje in kan vullen voor jou, want ik ben namelijk een goochelaar in Peel en Maas en omgeving. Ik ben er goed in om gasten op een feestje mee te nemen in de wereld van de magie. Lijkt dit jou iets? Neem dan snel contact op met mij.

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

Wat doe ik allemaal?

Ik ben dus een goochelaar in Peel en Maas en omgeving. Ik treed voornamelijk op voor volwassenen. Maar dat is niet het enige, ik ben ook in te huren voor kinderfeestjes. Als ik voor volwassenen optreed, kan dit op elk soort feestje zijn. Dit kan bijvoorbeeld een bruiloften of vrijgezellenfeest zijn. Maar ook op zakelijke feestjes, zoals een kerstborrel, nieuwjaarsreceptie of bedrijfsfeest treed ik op. Heb jij een ander soort feestje voor volwassenen of een kind, laat dit mij dan weten. We bespreken samen de mogelijkheden, er is veel mogelijk.


Tafelgoochelaar en rondlopende goochelaar in Peel en Maas


Je ziet vaak dat goochelaars hun trucs op een podium doen. Ik begrijp dat wel, want dat is op een veilige afstand van het publiek. Zo heb je minder kans dat het publiek ontdekt hoe een truc werkt. Sommige trucs doe ik ook op een podium, maar ik vind het leuk (en spannend) om ook mijn publiek bij de trucs te betrekken. Soms vraag ik daarom hulp op het podium, maar dat is niet het enige. Ik ben namelijk ook nog een tafelgoochelaar en rondlopende goochelaar in Peel en Maas en omgeving. Dit houdt in dat ik bij de gasten langs de tafels loop en dan daar trucs doe. En terwijl ik naar de volgende tafel loop, doe ik al weer een volgende truc. De gasten zien de trucs dus van heel dichtbij. Dit is spannend voor hen, maar ook voor mij. Ik vind dit altijd erg leuk om te doen! Het is een van mijn favorieten onderdelen van de show.


Mensen raken in gesprek met elkaar door de trucs


Trucs blijven iets magisch hebben. Veel mensen denken na over mijn trucs. Ik hoor hen bijna denken "Hoe kan dat nou?". Na de trucs gaan veel mensen met elkaar praten over deze mogelijkheden. Dit doen ze met bekenden, maar ook vaak met onbekenden. Dus door mijn trucs leren mensen elkaar kennen. Dit is uiteraard leuk en goed voor elk feestje, want mensen die elkaar kennen, feesten met elkaar. Dus hoe meer mensen elkaar kennen, des te groter en gezelliger het feest wordt. En dat wordt dus allemaal mogelijk gemaakt door de magische goocheltrucs!


alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

Show  vol amusement

  Lezing / spreker / energizer


  Je kunt mij dus inhuren voor goocheltrucs, maar als jij een spreker of energizer zoekt, kan je mij ook inhuren. Bij een lezing ben ik in te huren voor diverse taken. Als jij iemand zoekt, laat mij dit dan weten. Samen bespreken wij jouw wensen en mijn mogelijkheden.


  Maatwerk voor elk feestje


  Als jij mij inhuurt, kan jij mij een van mijn vaste shows laten doen, maar als jij iets anders wilt als anders, dan is dat ook mogelijk. Laat mij jouw wensen weten. Dit kan van alles zijn. Je kunt bijvoorbeeld aangeven als jij wilt dat een van jouw gasten bij een act betrokken wordt of je wilt dat ik op een rustige of juist spectaculaire manier op kom, etc. etc. Er is heel veel mogelijk. Geef jouw wensen aan en ik maak een passende show die helemaal gericht is op jouw feestje. Ik zal er voor zorgen dat jouw gasten gaan genieten!


  De grote dag


  En dan is het zo ver, het is de grote dag van het feest. Hier heb jij zo lang naar toe gewerkt en naar uitgekeken. Nu mag er natuurlijk niets meer mis gaan. Ik zorg er in ieder geval voor dat ik op het afgesproken tijdstip aanwezig ben op het door jou aangegeven adres. Daar kunnen wij nog enkele laatste details bespreken. Als alles voor jou en mij duidelijk is, zal ik mezelf gaan voorbereiden achter de schermen. Als het tijd is voor mijn show, zal ik de zaal betreden en vanaf dat moment hangen alle gasten aan mijn lippen. Ze zullen ademloos naar mijn acts kijken en zich keer op keer verbazen over wat er allemaal gebeurt. Niemand begrijpt iets van mijn acts en dat is precies de bedoeling. Het is en blijft magisch, voor jong en oud!

  Neem nu contact op met Alex Buijk


  Is dit wat jij op jouw feestje wilt hebben? Laat het mij dan weten, dan gaan wij samen zorgen dat jouw feestje een feestje wordt om nooit meer te vergeten.en.