Goochelaar Huren Alex Buijk

Alex Buijk: de all-around goochelaar in Roerdalen

Goochelaar Alex Buijk is wat je zoekt. Maak nu een afspraak voor jouw event met een goochelaar in Roerdalen.

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

Waarnaar we op zoek waren: goochelaar Roerdalen

Ikzelf en mijn familie wonen in Roerdalen (een wijk aan zee in Nederland). Tijdens de zomer- en lentemaanden geven we al eens een tuinfeest en ditmaal wilden we eens iets anders doen. Ik en mijn man wilden het tuinfeest eens over een andere boeg gooien. We waren er beide van overtuigd dat we nu aan iets anders toe waren. Aangezien we bang waren dat het feest te saai zou worden (zoals meestal het geval is) en dat niemand echt iets te vertellen heeft of door gebrek aan gemeenschappelijke interesses niet echt weten wat te vertellen tegen elkaar, hebben we ervoor gekozen om een goochelaar uit te nodigen. Het publiek op ons tuinfeest was wat uiteenlopend. Er waren jongeren, zowel als kinderen, ouders, ouderen, vrienden en kennissen. Vandaar dat we een goochelaar zochten die het feest goed aan elkaar kon knopen en ieders interesses kan raken. De goochelaar diende dus wat gevoel voor humor te hebben op ieders niveau, wat te kunnen entertainen op ieders niveau en toch ook een act te kunnen doen.


Het namelijk vooral belangrijk dat er geen dode stiltes zouden vallen of dat stiltes al snel op een ludieke of toffe manier opgevuld konden worden.


We wisten niet exact waarnaar we op zoek waren, eventueel leek een workshop ons ook nog interessant.Dus zijn we op zoek gegaan naar een goochelaar die ons dat alles kon bieden en samen met ons kon bekijken wat de mogelijkheden waren voor ons tuinfeest en wat in ons geval het meeste in de smaak zou vallen. We wensten ook niet dat de goochelaar te hard op de voorgrond zou treden of te opvallend zou zijn. Het was namelijk niet de bedoeling dat hij het middelpunt van de belangstelling zou zijn, maar dat iedereen zich gewoon goed en gelukkig voelde. Voordien had ik al eens een positieve reactie gehoord over Alex Buijk van een vriendin (die ook in Roerdalen woont) en dat heeft me er ook toe geleid om contact op te nemen met Alex Buijk en de mogelijkheden samen met ons te bespreken.

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

De goochelaar waarmee we hebben samengewerkt (Goochelaar Roerdalen)

We zijn uiteindelijk uitgekomen met Alex Buijk (https://bougemagic.nl/goochelaar-wijk-aan-zee/). Alex Buijk kon ons exact geven waarnaar we op zoek waren. We zochten namelijk een all-around goochelaar, die ons als het ware een totaalpakket kon geven. Uiteindelijk hebben we onze ideeën besproken en hebben we ervoor gekozen om te gaan voor een goochelaar als entertainer en tegen de avond werd er dan ook nog een centrale goochelshow gegeven om het tuinfeest af te sluiten.


Alex Buijk heeft veel mogelijkheden te bieden. Je kan kiezen voor een tafelgoochelaar, een goochel workshop, een centrale goochelaar, kindershow enzovoort.


De ervaring die we hebben opgedaan met de goochelaar viel zeker in de smaak, alsook onze gasten vonden de act en de entertainment tussendoor zeker geslaagd. Alex Buijk is dus een perfect als goochelaar Roerdalen.


alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

Goochelaar Roerdalen voor jouw bedrijfsevenementen

  Niet alleen voor privé-feesten, maar ook voor bedrijfsevenementen heeft Alex Buijk veel te bieden. Alex Buijk doet bijvoorbeeld ook een show rond de logo-onthulling van jouw bedrijf, alsook kan je voor jouw bedrijfsfeest een entertainer inhuren. Goochelaars weten ook precies hoe om te gaan met een bepaald publiek en hoe hun humor of entertainment aan te passen naar het juiste niveau. Daarnaast is het ook mogelijk om een goochelaar in te huren om publiek te spreken of om jouw evenement in te leiden.


  Er zijn aldus tal van mogelijkheden. Het klassieke beeld over goochelaars is aldus niet meer zo accuraat, een goochelaar doet en kan zoveel meer dan goochelen alleen.

  Over Alex Buijk zelf

  Voor meer informatie over Bouge Magic en de mogelijkheden die Alex Buijk te bieden heeft, kan je eens kijken op de website: https://bougemagic.nl/goochelaar-wijk-aan-zee/


  Daarnaast is het ook mogelijk om al eens alle mogelijkheden op voorhand te bespreken alvorens te beslissingen. Zo kan Alex Buijk eens kijken wat er het beste bij jouw plan zou passen en hoe ze dat kunnen verwezenlijken. Dankzij de jaren ervaring hebben ze een goed zicht op wat er zoals past in een bepaalde setting en voor een bepaald publiek. Ze weten ook precies hoelang men de aandacht van het publiek kan vasthouden, welk niveau van humor ze dienen toe te passen tijdens een show of andere act enzovoort.


  Het kan ook een goed idee zijn om een goochelaar uit te nodigen om een bepaalde groep op een feest te entertainen, zodat het andere deel zich meer kan toeleggen op onderhandelingen of andere praatjes. Zo kan je bijvoorbeeld een goochelaar uitnodigen voor de kinderen.