Goochelaar Huren Alex Buijk

De all-around goochelaar in Roermond

Boek nu goochelaar/illusionist in Roermond. Alex Buijk zorgt voor magie en trucs op hoog niveau.

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

Top goochelaar in Roermond

Magie zit niet alleen in mijn handen maar ook in mijn hart. Ik entertain graag mensen van diverse leeftijden en culturen. Of ze nou Nederlands of Engels spreken, ik kan ze uitstekende vermaken en een mooie dag bezorgen door tal van goocheltrucs op te voeren als goochelaar in Roermond.


Roermond is een gezellige stad in het zuiden van ons land in de provincie Limburg. Gelegen aan de Roer rivier is deze oude Hanzestad een echte samenvloeiing van culturen van zowel binnen- en buitenland. Mede hierdoor kan ik, Alex Buijk mijn magische kunsten laten zien aan een breed aantal soort mensen. Door een show van mij als goochelaar in Roermond bij te wonen ben je verzekerd dat ik iedereen bij de show betrekt voor de ideale interactie tussen de goochelaar en het publiek.

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

Shows met uw wensen, geen probleem

Doordat ik mijn shows in goed verstaanbaar Nederlands en Engels kan overbrengen zullen je gasten geen moment missen. Het kan natuurlijk lastig zijn als er buitenlandse gasten of collega's langskomen die geen Nederlands spreken. Dit probleem is snel verholpen door mij hiervan op de hoogte te stellen zodat ik mijn show kan aanpassen in het Engels. Wil je meer informatie over wat ik kan doen voor je buitenlandse gasten? Neem dan even contact met mij op via de contactgegevens die staan aangegeven op mijn website https://bougemagic.nl. Door specifieke wensen of voorkeuren tijdig vooraf met mij te bespreken hoef je je nergens zorgen meer over te maken en kan je met een gerust hart uitkijken naar mijn show. Ik sta je verder graag te woord over alle vragen of opmerkingen, want bij mij is de klant is koning en streef ik naar 100 procent klanttevredenheid.


Als goochelaar in Roermond ben ik van alle markten thuis als het gaat om magie. Ik kan namelijk ook goed dienen ter vermaak als afsluiting van een tentamenperiode of toetsweek of je school. Zit je in de studentenraad? denk dan eens aan een leuke goochelshow ter vermaak in de vooravond. Natuurlijk kan je schooldirecteur of docenten zelf ook contact opnemen met mij om iets leuks te organiseren. Vooral in de zomermanden of voorjaar kan er op het schoolplein een mooie show worden gegeven voor alle klassen. Het lekker buitweer maakt het goed als en de show wordt zo tevens een mooie inluiding van die langverwachte zomervakantie. Doordat ik mijn shows voor jong en oud opvoer is het ook zeker een mooie beleving voor alle docenten. Of het nou ook een school is van het voortgezet onderwijs, middelbaar onderwijs of hoger onderwijs, iedereen smult van deze dag magie doordat ik een groot aantal trucjes laat zien. Vervolgens laat ik ook zien hoe zo'n truc nou in elkaar zit door 1 truc onder de loep te nemen en stap voor stap uit te leggen. Zo blijft de dag niet alleen vermakelijk, maar nog leerzaam ook


alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

Goochelaar op jouw feest?

    Of je nou een goochelaar in Roermond zoekt voor een bruiloft, (school)reünie of een groot familieleest, ik ben de man die hier een mooi magisch dagje van kan maken. Als opa of oma jarig zijn of hun 25, 30 of zelfs 50 jarige trouwdag vieren kan ik op een mooie spetterende wijze deze middag in vullen. Een diner of karaoke avond met je oude klas of studiegenoten is ook zo gewoontjes. Wissel het is een keer af met een goochelshow en ik weet zeker dat dit zal bevallen en je een memorabele reünie erop nahouden wat zeker ik de toekomst voor herhaling vatbaar zou zijn.


    Magie is aan een opmars bezig als het gaat om invulling van een feest of event. Zelfs op televisie is het al te zien tijdens programma's zoals Mindfuck, Streetmagic, maar ook in Holland Got Talent. Zelfs de filmwereld in Hollywood heeft er een filmreeks aan gewijd met een derde deel in de maak van de populaire films Now You See Me met o.a. Woody Harrelson en Dave Franco. Dan hebben we ook nog de wereldberoemde shows van onze eigen Nederlandse goochelaar Hans Kazan in de gokhoofdstad van de wereld, Las Vegas.

    Boek Alex Buijk voor jouw feest

    Dit laat allemaal zien dat goochelen nog steeds heel erg leeft en actief is in onze samenleving. Pas dit daarom ook is toe op jouw feest of event om zo niet alleen een trend te zetten bij je familie en vrienden, maar ook die grens te doorbreken van elke keer dat muziekbandje en diskjockey op een feestje. Voor informatie of vragen neem dan gerust contact met mij op via mail of telefoon. Ik sta je graag te woord!