Goochelaar Huren Alex Buijk

Een goochelaar in Schinnen huren voor je feest?

Maak nu een reservering bij Alex Buijk en je feest word onvergetelijk.

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

Een goochelaar inhuren voor je bedrijfsfeest?

Over een paar maanden is het weer zo ver. Het jaarlijkse bedrijfsfeest staat weer op de planning. Deze keer mag het wel wat specialer en spectaculairder. Het bedrijf bestaat nu tien jaar en daarom mag je deze keer uitpakken. Om een bedrijfsfeest echt op gang te brengen is er een bijzonder soort vermaak nodig. Een soort vermaak waardoor al je collega’s de avond van hun leven hebben. Schakel de goochelaar in Schnen in om er wat speciaals van te maken.


Maak van je bedrijfsfeest een speciale avond.


Het is een grote mijlpaal dat het bedrijf al tien jaar bestaat. Je had nooit gedacht dat dit mogelijk was. Van een bijzonder idee is het uitgegroeid tot een bloeiend bedrijf. Een bedrijf wat zoveel groei heeft doorgemaakt de afgelopen jaren. Er zijn steeds meer collega’s bijgekomen en je bent trots op de groei en het plezier van alle medewerkers. Deze avond wil je iedereen bedanken voor het harde werken. Door samen hard te werken kan het bedrijf steeds weer verder groeien.

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

Magie en bedrog met een goochelaar in Schinnen

Een bedrijfsfeestje moet niet stoffig of saai zijn. Het moet juist bruisend en speciaal zijn. Door er goed over na te denken hoe je er een geweldige avond van kan maken kom je al snel met originele ideeën. Het inschakelen van een goochelaar in Schnen is de beste manier om er een spetterend feest van te maken.


De goochelaar vermaakt al je gasten met zijn geweldige show zodat je feestje echt op gang komt. Laten we eerlijk zijn, we houden er allemaal van om vermaakt te worden. Door de goochelshow is iedereen dan ook helemaal in zijn element. En dat is de bedoeling van het hele feest. Maak dus gebruik van deze geweldige goochelshow en geniet van alle magie en bedrog. En als je goed oplet, mag je de goochelaar misschien wel helpen met een van zijn vele trucjes.


Heleboel humor en plezier


Een goochelaar doet verschillende magische trucjes op het podium. Maar dat is nog niet alles. De goochelaar brengt ook humor terug in zijn voorstelling. Het is heerlijk om samen te lachen met je medewerkers. De goochelaar brengt deze humor razend snel op gang. Met zijn voorstelling weet je zeker dat iedereen het naar zijn zin heeft. Het grote voordeel hiervan is dat je zelf ook kan genieten van het bedrijfsfeest. Laat al het vermaak maar over aan deze geweldige entertainer. Zo kan jij plezier maken met al je medewerkers en maak jij je nergens meer druk om.


alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

Waarom een goochelaar inschakelen voor je bedrijfsfeest?

    Voor elke feest is het belangrijk dat de gasten het naar hun zin hebben. Als je gasten met een grote glimlach rondlopen en genieten van de avond dan valt er een last van je schouders. Met het organiseren van je bedrijfsfeest ben je behoorlijk wat tijd kwijt. Op de avond wil je dan ook ontspannen en je nergens meer druk om maken. Alles moet geregeld zijn zodat jij ook kan genieten. Door een goochelaar in Schen in te schakelen vermaken je gasten zich en heb jij ook een leuke avond. Breng het feest dus op gang door een geweldige voorstelling van de goochelaar.


    Het toppunt van de avond


    Je bent vast ook wel eens aanwezig geweest op een bedrijfsfeest waar niets aan was. Je verveelde je, de tijd ging veel te langzaam en het duurde lang voordat je eindelijk weg kon gaan. Dat wil je dus absoluut voorkomen voor je eigen bedrijfsfeest. Het moet leuk zijn, je moet er zelf van genieten en je medewerkers moeten er ook van genieten. Als iedereen het naar zijn zin heeft dan vermaak jij je automatisch ook prima. Een goede goochelshow neemt je dus onwijs veel werk uit handen terwijl het je feest wel aanzienlijk verbeterd.

    Schakel een goochelaar in Schinnen in

    Het inschakelen van een goochelaar heeft dus heel veel voordelen. Het maakt van een saai, langdradig, stoffig feest een originele bedrijfsborrel. Door deze magische en grappige voorstelling vermaken je gasten zich prima. Jij kan ook genieten van je avond en plezier maken met je medewerkers. Wat zal er een last van je schouders vallen als iedereen zich prima vermaakt. Neem dus zo snel mogelijk contact op met de goochelaar in Schnen.