Goochelaar Huren Alex Buijk

Zoek jij een goochelaar in Simpelveld? Boek nu Alex Buijk

Boek nu top Goochelaar Alex Buijk voor een geweldige ervaring. 

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

Een goochelaar inhuren in Simpelveld?

Een feest geef je niet zomaar. Als je van plan bent een feest te geven is dit meestal omdat je iets te vieren hebt. Misschien ben je wel verloofd en wil je daarom een groot feest geven, of misschien ga je trouwen of word je kindje gedoopt? Wat de reden ook mag zijn, wanneer je een feest organiseert dan wil je dat alles zo goed mogelijk verloopt.


Natuurlijk heb je niet alles in de hand, maar veel hangt wel af van de keuzes die je zal maken. Welke locatie kies je? Welk soort muziek? Wat moet je voorzien voor eten? Het zijn een voor een vragen waar jij vast en zeker al meerdere malen hebt bij blijven stilstaan. En misschien hebben de twijfels je soms wel eens te pakken, want je weet dat het een moeilijke klus wordt omdat je onmogelijk iedereen kan tevreden stellen.


Heb jij ook al eens stilgestaan bij het entertainment van je feest? Want als je geen entertainment zal voorzien is de kans groot, dat een groot deel van je gasten zich na een tijdje op je feest zal vervelen en dat is waarschijnlijk niet wat je wil!

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

 Hoe kies je een goede vorm van entertainment voor je feest

Zelfs als je locatie niet helemaal meevalt, de muziek tegenslaat en je eten een flop wordt kan je feest nog gered worden door een goede entertainer.


Een goed entertainment zorgt ervoor dat je gasten geboeid worden én blijven. Zo zal niemand je feest vroegtijdig verlaten. Rest nog de vraag: hoe vind je het beste entertainment voor je feest? Iedereen is uniek en dat wil dus ook zeggen dat iedereen zijn eigen unieke persoonlijkheid en voorkeuren heeft. Het beste kan je kiezen voor een vorm van entertainment die een groot deel van je gasten bereikt. Een entertainment die leuk en interessant is voor zowel jong als oud. Denk daarbij eens aan het inhuren van een goochelaar!


alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

Een goochelaar op je feest? Een goed idee!

Een vorm van vermaak die iedereen kan boeien kan je vinden bij een goochelaar. Tegenwoordig gaan goochelaars met zoveel professionaliteit en precisie te werk dat ze zich kunnen aanpassen aan elke doelgroep. Bovendien is het inhuren van een goochelaar een ontzettend originele manier om je gasten te entertainen. Je gasten zullen versteld staan van de keuze die je gemaakt hebt en zullen deze keuze waarschijnlijk ook niet verwachten. Dat maakt dat je gasten een unieke ervaring zullen beleven, die ze nooit meer zullen vergeten.


 Alex Buijk, goochelaar te Simpelveld


Alex Buijk is werkzaam als goochelaar in heel Nederland. Als je van plan bent om een goochelaar in te huren voor je volgend feestje of evenement dan kan je beter direct kiezen voor een goochelaar die professioneel is, een goochelaar die al jaren ervaring heeft opgedaan.


De uitgebreide ervaring van Alex Buijk zorgt ervoor dat hij zich kan aanpassen aan elk soort feest en aan elke leeftijdsgroep. Hij zorgt ervoor dat hij altijd op de hoogte is van de nieuwste goocheltrucs, waardoor hij altijd kan blijven verbazen. Zoek je entertainment voor je trouwfeest, verjaardag, jubileum, pensioenfeest? Het maakt niet uit voor welk soort feest je op zoek gaat, want Alex heeft het vast al wel eens gedaan.


Maar er is meer: Alex Buik werkt bovendien ook nog eens als lezer, spreker én energizer. Hij weet hoe hij een publiek moet toespreken en hoe hij hun enthousiast kan maken. Gedaan dus met gasten die in slaap vallen op je feestje of gasten die een flauw excuus verzinnen om vroegtijdig je feest te kunnen verlaten.


Alex werkt normaal gezien via twee verschillende formules: je kan hem inhuren als rondlopende goochelaar of als tafelgoochelaar. Als rondlopende goochelaar zal hij jouw gasten entertainen met zijn leukste goocheltrucs terwijl hij tussen hen rond beweegt en als tafelgoochelaar voert hij zijn spectaculairste goocheltrucs uit bij je gasten aan de tafel. Ook wanneer je op zoek bent naar een formule die hiertussen valt, of als je beide formules wel ziet zitten kan dit. Alex Buijk wil dat jij als klant tevreden bent en dat je feest een heus succes zal worden, daardoor biedt hij goochelwerk op maat aan.


Ben je op zoek naar een goochelaar in de omgeving Simpelveld? Dan is Alex een goede keuze! Ook in Simpelveld heeft Alex al veel ervaring opgedaan. Doordat hij er telkens hartelijk verwelkomd werd en hij er zelf meerdere goede herinneringen aan heeft overgehouden, kan hij niet wachten tot hij zijn volgende opdracht in Simpelveld mag uitvoeren!