Goochelaar Huren Alex Buijk

Goochelaar in Sittard-Geleen, Alex Buijk is wat je zoekt!

Boek nu top Goochelaar Alex Buijk vooreen spektakel aan tafel en geniet van illusie verwondering en plezier.

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

Alex Buijk een echte artiest.

Woon jij in het mooie Limburgse Sittard - Geleen? Dan weet jij wel hoe je een feestje moet vieren. Limburgers zijn hier namelijk heel goed in. Zij zijn niet alleen goed in het vieren van feestjes, maar ook in het organiseren hiervan. Ben jij bezig met de organisatie van een speciaal feest en zoek jij nog een speciale act voor dit feest? Neem dan eens contact met mij op, want ik ben een goochelaar in Sittard - Geleen en ik heb al menig feestje voorzien van extra magie. Dus ook jouw feestje kan ik een magisch tintje geven.

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

Wie kunnen mij inhuren?

Zowel particulieren als bedrijven kunnen mij inhuren als goochelaar. Als ik voor particulieren optreed, treed ik meestal op voor volwassenen. Dit kunnen mensen van 25 jaar zijn, maar ook mensen van 80 jaar vinden mijn shows geweldig. Dus de ene dag kan ik optreden bij een vrijgezellenfeest in een kroeg en de andere dag geef ik een show in een verpleeghuis. Ook voor een kinderfeestje ben ik in te huren. Bedrijven huren mij regelmatig in om bijvoorbeeld hun kerstfeest of nieuwjaarsborrel een magisch tintje te geven.


Niet alleen goochelaar


Als jij een bijeenkomst of evenement voor jouw bedrijf aan het organiseren bent en je zoekt een spreker of energizer, neem dan contact met mij op, want ook voor deze rollen ben ik in te huren. Ik doe dit met enige regelmaat, dus dit is gesneden koek voor mij.


alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

Een geschikte show in elkaar zetten

Als jij mij in wilt huren als goochelaar, dan zorg ik er voor dat de show helemaal aansluit op jouw feest en gezelschap. Om dit te kunnen doen, heb ik uiteraard wel informatie van jou nodig over jouw feest. Zo wil ik bijvoorbeeld graag weten wat de reden voor het feestje is, wie er allemaal uitgenodigd zijn, hoeveel gasten er komen, hoe de locatie van het feest er uit ziet, etc. Indien jij wensen voor het feest hebt, hoor ik deze ook graag, zodat ik hier rekening mee kan houden. Als ik alle informatie bij elkaar heb, kan ik een passend feest in elkaar zetten. Uiteraard stem ik een en ander af met jou. Pas als jij tevreden bent met de inhoud van mijn show, ben ik dat ook.


Op het podium en in de zaal


Mijn goochelshow voer ik op het podium op, maar ook in de zaal zal je mij regelmatig zien. Dit laatste vind ik erg leuk en belangrijk. Contact met de gasten is goed voor de show en het feest. De gasten vinden dit erg leuk. Dus wanneer ik een kleine truc ga doen, die niet perse op het podium gedaan hoeft te worden, zal je mij van het podium af zien stappen en de zaal in zien gaan. Ik doe al lopende enkele trucs en als ik bij een tafel aangekomen ben, zal ik daar een volgende truc doen. Dit kan met behulp van de gasten zijn, maar dit hoeft niet perse. Vervolgens loop ik naar de volgende tafel en doe dan weer een nieuwe truc. Zo volgen de trucs elkaar in rap tempo op. De grotere en ingewikkeldere trucs moet ik echter wel op het podium doen, omdat daar de attributen staan en deze kan ik niet zo makkelijk mee de zaal in tillen.


Werking van mijn trucs


Mensen willen graag ontdekken hoe mijn trucs werken. Dit is iets waar ik mezelf terdege van bewust ben. De mensen volgen nauwlettend elke handeling die ik doe. Zo hopen zij iets te zien waardoor zij ontdekken hoe de truc in elkaar zit. Als hen dit niet lukt, gaan de gasten onderling met elkaar praten over mijn trucs. Dat is een andere mogelijkheid waarmee zij hopen het raadsel rond mijn trucs te ontrafelen. Bekenden en ook onbekenden gaan met elkaar in gesprek over de trucs. Ik vind het altijd erg bijzonder om te zien dat mensen elkaar eerst nog niet kenden en dat zij elkaar dus door mijn trucs leren kennen.


 Goede voorbereiding op de grote dag


Het is belangrijk dat ik goed voorbereid ben op de grote dag van de show. Dan voel ik mezelf zeker en prettig. Ik ben uiteraard al geruime tijd voor jouw feest bezig met de voorbereidingen van de show. Op de dag zelf bereid ik mezelf thuis en op de locatie van het feest voor. Thuis zorg ik dat ik alle spullen bij me heb die ik later nodig heb. Op de locatie van het feest bekijk ik de zaal en het podium en kleed ik mezelf om. Daarna wacht ik tot het tijdstip voor mijn show is aangebroken. Vanaf dan zorg ik dat de hele zaal in de magische wereld van het goochelen mee gaat!