Goochelaar Huren Alex Buijk

Topentertainer Alex Buijk ook in Stein te boeken

Zoek jij een top entertainer die je gasten zal vermaken en laten verbazen? Stap in de wereld van magie met top goochelaar Alex Buijk.

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

Top goochelaar in Stein

Als goochelaar in Stein ben ik de ideale keus voor jouw feest of event. Ik ben voor een wijde variatie aan feesten in te huren om mijn magische kunsten te laten tonen. Van verjaardagen tot bruiloften en van jubileums tot aan schoolfeesten, niks is te gek voor Alex Buijk, topentertainer en goochelaar in Stein, maar ook in de rest van Nederland en België.


Tevens voer ik, Alex Buijk ook mijn shows op in het Engels voor de buitenlandse gasten die zich in het publiek bevinden en daar voorkeur aangeven. Het is immers vaak het geval dat niet iedereen Nederlands spreekt tijdens een bedrijfsfeestje of familiefeest. Voor meer specifieke wensen kan je mij ook makkelijk bellen of mailen voor een kennismakingsgesprek. Tijdens zo'n gesprek kunnen wij makkelijk alle wensen bespreken waar rekening meer gehouden dien te worden om jou feest of event zo soepel en gezellig mogelijk te laten verlopen.

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

Passie en ervaring

Met meer dan 15 jaar ervaring met dit magische vak en een agenda vol boekingen door het land, ben ik een echte professional in mijn vakgebied en ben je verzekerd van succes. Naast mijn alom bekende goochelshows die ik opvoer hou ik er ook nog een aantal andere concepten op na zoals workshops. Tijdens deze workshops krijgt iedereen een leuke goodybag en word je door mijzelf geleerd hoe je een goocheltruc op kan voeren voor je familie en vrienden.


Ik kan tevens ook de spektakel die jij zoekt verzekeren tijdens een opening van een bedrijf of event, maar ook bij een onthulling van een logo of monument. Die zal letterlijk spetterend worden door dat ik gebruik maak van snel ontvlambaar papier en vuurwerk. Met de juiste veiligheidsvoorschriften wordt het een spectaculaire show met vuur en vlammen. Leuk voor iedereen die komt kijken! Zoek je een nieuwe en effecte manier om je producten te verkopen? Een nieuw soort gereedschap of speciale kinderspeelgoed? Ik kan daar als goochelaar in Stein voor zorgen dat de cijfers zullen stijgen in je verkooprapport. Door op een beurs als trekpleister te dienen met een aantal algemene trucs om mensen te lokken naar jouw kraam ben je al verzekerd van een hoop aankijk. Vervolgens zal ik jouw producten doen zweven en verdwijnen, iets wat iedereen maar al te graag wilt zien. Je potentiële nieuwe klanten raken nieuwsgierig en willen weten wat jij verkoopt. Dit kan weer overgaan op de daadwerkelijke koop, aangezien jij heb laten zien hoe bijzonder jouw product is door groots uit te pakken en een goochelaar uit Stein te hebben gebruikt ter promotie.


alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

Alex Buijk is een veelzijdige goochelaar

Zoek je nou iemand ter invulling voor een animatieprogramma voor kinderen deze zomer? Dan kan ik daar ook uitkomst in bieden terwijl de ouders genieten van een ochtend of middag vrij. Dit geldt tevens voor buitenlandse toeristen die in Nederland zijn om de bezienswaardigheden te bezoeken en graag even iets anders willen ter afwisseling. Ik kan makkelijk in het hotel of andere locatie een show geven voordat ze verder gaan in de stad met het bezoeken van typische Hollandse bezienswaardigheden.


Ter afsluiting van een mooi schooljaar en het inluiden van de zomervakantie kan je mij als school ook gebruiken om dit in te luiden in de schoolkantine of op het schoolplein in de zon voor een mooie en magische show. Dit kan ook ter kennismaking van het nieuwe jaar of gelijk gezellig zomaar in het midden van het schooljaar na een zware toetsweek. Ik kan naast de vaak gevraagde dj zorgen voor een aangename afwisseling aangezien goochelen er populair is en weer de nodige entertainment met zich meebrengt vanuit Amerika waar het zowel in shows of op tv een aardige comeback heeft gemaakt. Denk hierbij aan Now You See Me 1 en 2, met nog een derde deel in de maak. Deze films over een groep goochelaars en illusionisten beleven met hun speciale krachten de nodige avonturen met sterspelers zoals Woody Harrelson en Dave Franco in de hoofdrol. Wacht daarom niet langer en huur mij in als jouw topentertainment op jouw feest en sla die standaard muziekband of dj even over een een keer, als is het maar voor een paar uurtjes!


 Contact opnemen met Alex Buijk


Wil je meer weten over prijzen of offertes? Geef dan even een telefoontje of stuur een mailtje naar mij en ik sta je graag te woord. Op mijn website bougemagic.nl staan naast een aantal leuke filmpjes en foto's mijn contactgegevens om snel en soepel contact met mij op te nemen.