Goochelaar Huren Alex Buijk

Alex Buijk top goochelaar in Vaals

Boek nu top goochelaar in Vaals. Alex Buijk voor een geweldige show vol illusie en entertainment. Plezier gegarandeerd!

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

Top goochelaar Alex Buijk

Alex Buijk is de topgoochelaar en topentertainer van Nederland. Als goochelaar in Vaals laat hij graag mensen kennis maken met zijn staat van dienst. Na namelijk 15 jaar in het vak, heeft hij nog steeds een agenda vol boekingen die maar blijven groeien. Enthousiasme, professionaliteit, gedrevenheid en passie. Dit zijn slechts een aantal kenmerken van mij als persoon tijdens mijn werk. Ik geef graag alles voor een zo goed mogelijke show en dat is ook te zien aan mijn steeds weer positieve recensies die ik van mijn publiek krijg.

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

Voor iedereen wat

Of het nou de verjaardag van jezelf is of je afstudeerfeest met je vrienden, een goochelaar in Vaals zoals ik, geven jouw feest dat extra speciale tintje wat het voor iedereen die aanwezig is speciaal maakt. Wissel eens af met een goochelaar in plaats van die standaard dj of mp3 stick die toch heel de avond al staat de draaien.


Naast shows geef ik ook workshops die ik zelf begeleid om je te leren goochelen. Met een goodybag ben je aan het einde van de workshop een hoop wijzer geworden en kan je je eigen vrienden vermaken met wat je geleerd heb.


Zoek je iets om de teambuilding te versterken op de werkvloer? Een uitje of diner met mij als tafelgoochelaar is een leuke bezigheid om gezelligheid en werk te combineren. Met een paar gok trucjes waar je moet raden waar ik het bankbiljet heb verstopt is de ijs al snel gebroken. Raad je het goed, dan is het biljet voor jou. Leuk toch? Zo kan je nog wat winnen ook. De andere bekende trucjes komen ook aan bod zoals kaarttrucjes, maar ook zweef en andere verdwijntrucjes. Ik loop zo via tafel naar tafel voorbij en zorg voor de beste interactie. De sprakeloosheid en gelach zal de avond overheersen en je kan ook even heerlijk discusieren van hoe zat die truc nou in elkaar of hoe deed die dat nou. Misschien is vervolgens voor het volgende bedrijfsuitje de goochelworkshop dan gelijk wel wat voor jou.


alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

Alex Buijk vrolijkt iedereen op!

    Een ziek of oud familielied die in een ziekenhuis of tehuis ligt? Dan ben ik ook in te huren om deze personen voor een paar uurtjes even komen te vermaken. Het kan erg zwaar zijn zo'n periode en met mij in de ruimte kan ik waar even een lach op hun gezicht zetten. Ik doe ook aan grote optreden voor bv hele bejaardentehuizen of scholen, maar ook voor bedrijven. Ik dien dan als rondlopende goochelaar zodat ik zelfs voor groepen van een paar honderd man voor de beste interactie kan zorgen.


    Ik ben pas tevreden als mijn publiek dat is en door mij professionaliteit onderscheid ik mij van veel andere amateur goochelaars om te zorgen voor de beste sfeer voor iedereen. Ik doe dit namelijk al van kinds af aan en ik denk er nog niet aan om te stoppen. Ik vind het niet alleen zelf hartstikke leuk, maar ik geniet er ook van als ik zie dat andere plezier hebben in mijn show.


    Contactgegevens Alex Buijk

    Wil je liever iets openen of onthullen dan kan ik je daar ook bij helpen door met vuurwerk het spetterend te openen en echte stempel te zetten als het gaat om speciale openingen of onthullingen. Promotie voor je nieuwe product is ook geen enkel probleem. Deze steeds vaker gevraagde concept is erg populair aan het worden aangezien het veel mensen vanuit de zaal op een beurs trekt om even bij jou tafel te komen kijken wat je nou precies aanbiedt en wat het zo bijzonder maakt. Deze potentiële klanten zorgen voor hogere verkoopcijfers wat het uiteindelijk allemaal waard is na je investering in een goochelaar in Vaals ter promotie.


    Voor meer informatie of videomateriaal verwijs ik je door naar mijn website bougemagic.nl. Hier kan je reviews lezen over mijn werkzaamheden als goochelaar, maar ook foto's en video's bekijken van mijn concepten. Wil je snel een prijs weten of een offerte? Dan kan je me het beste even bellen of mailen met de aangegeven contactgegevens op mijn website. Ik sta je graag te woord en maak met alle plezier een offerte voor je. Ik doe ook aan bezoekjes vooraf indien je voorkeur heb aan een een op een gesprek om je feest te bespreken en de indeling daarvan. Wacht dus niet langer en neem contact op met mij, de topgoochelaar die zowel in Nederland als Belgie actief is.