Goochelaar Huren Alex Buijk

Alex Buijk een echte goochelaar in Valkenburg aan de Geul met gave trucs

Top goochelaar Alex Buijk zorgt voor een verbazingwekkende show op hoog niveau.

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

Alex Buijk een echte goochelaar

Hoi! Mijn naam is Alex en ik ben een Goochelaar. Denk bij een Goochelaar nou niet direct aan een veredelde clown, of iemand die alleen maar leuk is voor kinderfeestjes, want dat ben ik zeker niet. Ik ben als Goochelaar, ofwel illusionist, werkzaam als Goochelaar Valkenburg aan de Geul. Doordat ik werk als Goochelaar Valkenburg aan de Geul, ben ik werkzaam midden in het centrum met veel toeristische trekpleisters. Ik word vaak gevraagd door hotel's om 's avonds het avondprogramma in te vullen en zo de gasten te vermaken. Dit kan ik op verschillende manieren doen.

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

Tafel Goochelaar Valkenburg aan de Geul

Ik kan ingezet worden als tafel goochelaar. Ik ga dan met mijn trucs langs de diverse tafels in een restaurant, om op die manier de etende gasten te vermaken. Dit zorgt ervoor dat eventuele ongemakkelijke stiltes verdwijnen en dat de gasten vermaakt worden tijdens het wachten op het eten, wat in tijde van een druk restaurant nog wel eens behoorlijk kan oplopen. Door mensen te vermaken tijdens het wachten, zal het wachten minder lang lijken te duren, zodat mensen hun restaurantbezoek beter kunnen waarderen.


Goochelaar Valkenburg aan de Geul lezing


Naast dat ik mijn trucs aan tafel kan showen, is het ook mogelijk om mij een lezing te laten geven voor een grotere groep mensen. Dit kan leuk zijn als entertainmentshow in de avonden of de middagen, om die voor de gasten op te vullen. De gasten kunnen dan onder het genot van een hapje en een drankje, wat zij kopen in jullie bar, genieten van een avondvullend programma van mijn show. Ik zal bij de show de gasten ook betrekken en de trucs op hen uithalen, zodat het niet alleen iets is om naar te kijken maar oom zodat de gasten het echt kunnen beleven.


alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

Alex Buijk goochelt alles op tafel

  Goochelaar Valkenburg aan de Geul energizer

  Als Goochelaar kan ik ook tijdens lezingen een energizer geven. Hierbij zorg ik ervoor dat de gasten weer vernieuwde concentratie krijgen tijdens de pauze. Het is wetenschappelijk bewezen dat mensen na ongeveer anderhalf uur luisteren de concentratie verloren zijn. Door mijn energizer kan men zich daarna ook weer opnieuw concentreren. Dit zorgt ervoor dat de lezing voor de gasten beter kan worden onthouden en dat de lezing zelf ook als leuker wordt ervaren.


  Goochelaar Valkenburg aan de Geul particulier

  Ik heb zojuist verteld dat ik ingehuurd kan worden door hotels en of restaurants, maar ik kan ook bij een particulier komen, bijvoorbeeld bij een bruiloft. Om de gasten die elkaar waarschijnlijk niet allemaal kennen, toch op een leuke manier kennis te laten maken met elkaar. Dit zorgt voor het verdwijnen van de ongemakkelijke stiltes en zodat iedereen het een geweldig feest vind. De gasten die eerder onbekenden voor elkaar waren, leren elkaar op deze manier toch kennen, zodat dit voor een volgend feestje geen problemen zal opleveren.


  Maatwerk op hoog niveau

  Als Goochelaar lever ik maatwerk. Dit vind ik enorm belangrijk, wie betaald bepaald! Er kan mij van tevoren gezegd worden wie er wat extra aandacht behoeft. Ik kan bepaalde mensen in het zonnetje zetten en andere mensen, die er niet van houden om in de belangstelling te staan, niet zoveel aandacht te geven zodat zij zich niet opgelaten voelen.


  Goochelaar 

  Als Goochelaar zal ik geen konijnen uit een hoge hoed toveren, of mensen door midden zagen of zelfs een konijntje maken van ballonnen. Dat past niet bij mijn werk als goochelaar. Ik ben meer een illusionist en zet mensen aan het denken door mijn mindf*cks. Ik doe bijvoorbeeld trucs met kaarten, trek een kaart en onthoudt deze, vervolgens laat ik de kaart uit een vreemde plaats tevoorschijn komen.

  Naast trucs met kaarten doe ik ook trucs met dichte ringen, die ineens in elkaar geschoven kunnen worden en direct erna weer uit elkaar geschoven kunnen worden. Ik laat dit de gasten ook echt beleven en voelen. Op deze manier wordt mijn publiek onderdeel van mijn show en doen we de show samen. Dit zorgt ervoor dat mijn show interactief wordt.

  Dus ben je nog opzoek naar een leuke invulling voor je feest of voor de avond. Twijfel dan niet en neem contact op met deze goochelaar. Ik zal er persoonlijk voor zorgen dat het feest compleet wordt en dat het feestje niet snel zal worden vergeten en dat er nog lang over nagepraat zal worden. Dit door het maatwerk dat ik lever.