Goochelaar Huren Alex Buijk

Maak nu een boeking bij goochelaar in Venlo

Een show van het hoogste niveau voor ieder feest of evenement. Maak nu een reservering bij goochelaar in Venlo

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

Goochelen in het zuidelijke Venlo


Met een goochelaar uit Venlo zit je altijd goed als je voor vermaak wilt zorgen tijdens een jubileum, bruiloft, bedrijfsuitje, verjaardag of zelfs voor een logo onthulling. Doordat het goochelaar zijn door mijn bloed stroomt verzorg ik altijd top entertainment.


Dankzij mijn workshops die ik geef om het goochelen en de magie ervan meer onder de mensen te brengen merk ik dat iedereen het eigenlijk wel leuk vind en er een geschiedenis mee heeft. Dit kan komen door sprookjes of verhalen uit de kindertijd of dat mensen fan zijn van een magische film. Vaak hoor ik ook dat het een kinderdroom was om later ook goochelaar te worden, maar dat dit uiteindelijk nooit is gelukt. Hierdoor voelen mensen zich tijdens mijn workshops, maar ook tijdens de shows goed verbonden met die magische vak. Goochelen vereist in het begin veel geduld en concentratie. Het is daarom niet voor iedereen weggelegd, maar met de juiste hoeveelheid motivatie kom je al een heel eind. Dit laat ik ook terugkomen in mijn workshops zodat iedereen aan het eind van de dag een goocheltruc voor elkaar kan presenteren om zo het effect te voelen van een goocheltruc opvoeren. Doordat je ook als hoofdprijs een bedrag van 100 euro kan willen en iedereen voorzien wordt van een goodybag zijn mijn workshops erg populair en mede door mijn goed begeleiding een leuke leerzame les voor iedereen.

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

Spetterende show


Natuurlijk is het mijn specialiteit als goochelaar in Venlo om een spetterende show te geven. Dit kan zowel als tafel goochelaar waardoor ik mijn kunsten direct onder de neus van het publiek laat zijn wat vaak tot grote ogen leidt. Voor meer binding en interactie met publiek kan ik bij een groot publiek ook mijn goocheltrucs lopen opvoeren wandelend door het publiek. Hierdoor krijgt iedereen wat magie van dichtbij mee en leidt altijd tot een hoop positieve reacties. Dit laat zien dat ik zowel voor klein publiek als voor groot publiek uitermate geschikt ben om in te huren en voor een echte magische middag of avond te zorgen!


Buiten dat ik graag mijn goochelkunsten aan het publiek laat zien doe ik ook aan logo onthulling. Dit is er handig uit je op spectaculaire wijze de naam of logo van je nieuwe bedrijf wilt onthullen. Met een magisch tintje is dit des te interessanter voor het publiek. Tevens ben ik in te huren voor beurzen en evenementen, hier kan ik uw aangeboden producten in een magische daglicht zetten wat voor u profijt heeft aangezien veel potentiële klanten bij je stand zullen stoppen om mijn goocheltrucs te bewonderen en hierdoor ook door de aanwezigheid van de aangeboden producten nauwlettend in de gaten zullen houden.


alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

Goochelen in alle talen

    Als goochelaar in Venlo bent ik aanwezig in de meeste zuidelijke regio van ons land. Doordat hier de grenzen van onze oosterburen en zuiderburen erg dichtbij zijn werken er een grote hoeveelheid Duitsers en Franstalige Belgen in de regio. Voor bedrijven die ervoor kiezen om dan bijvoorbeeld een bedrijfsuitje of diner te organiseren ben ik ook goede optie vanwege mijn goed beheersing van de Engelse taal. Engels is al tijden een wereldtaal die door bijna elke nationaliteit wel gesproken en begrepen wordt. Hierdoor hoef je niet bang te zijnd at ik mensen die geen Nederlands kunnen spreken niet kan vermaken door mijn optreden. Tevens ben ik ook uitermate geschikt als goochelaar in Venlo en daarbuiten om de teambuilding naar een hoger niveau te brengen op de werkvloer. Lekker discussiëren en genieten van mijn goocheltrucjes is natuurlijk leuker en ook weer totaal iets anders dan dat zelfde etentjes wat elk jaar weer terugkomt.

    Reserveer nu deze top artiest!

    Dit alles laat zien als ik een goochelaar ben met diverse opties. Doordat ik meer dan 100 optreden per jaar geef en streef naar een 100 procent klanttevredenheidsbeoordeling past ik op elke feest en partij die is wat anders wilt dan de standaard muziekoptreden. Vanwege mijn nationale bekendheid in het vak wordt ik ook regelmatig uitgenodigd om op te treden voor grote bedrijven. Magie is iets voor jong en oud en vooral bij de wat ouder publiek aan een echte groei bezig ter vermaak wat ik prachtig vind om te zien aangezien het ideaal is voor een dag voor positiviteit. Wacht daarom niet langer en boek mij voor een leuke dag voor je volgende jubileum of verjaardag. Natuurlijk kunnen er ook specifieke wensen besproken worden betreft een voorkeur voor bepaalde goocheltrucs of dat je mij voor een langere tijd wilt gebruiken als vermaak.