Goochelaar Huren Alex Buijk

Goochelen in Venray met topper Alex Buijk

Ga genieten van een geweldige show van deze echte entertainer en maak je event/feest onvergetelijk. Boek goochelaar Alex Buijk in Venray

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

Wie ben ik


Als goochelaar in Venray wil ik het publiek graag entertainen en voor de juiste interactie zorgen als het gaat om een magische goochelshow geven. Mijn naam is Alex Buijk en ik zit al meer dan een decennia in het vak. Met meer dan 150 boekingen per jaar ben ik een echte top entertainer die graag zijn publiek wil vermaken en verbazen met zijn goocheltrucs. Iets wat heb ook telkens weer lukt, zelfs bij de meeste sceptici die wel eens in het publiek zitten. Die knorrige oom of opa wordt toch nog wel eens verbaasd als ik een wit briefje veranderd in 20 euro.

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

Wat doe ik allemaal


Heb je zelf iets ontworpen of heb je en partij producten die je wilt aanbieden? Dan kan ik dat voor je promoten op een beurs of event. Een nieuwe soort hamer ontwikkeld dit lekker in de hand ligt? Een speelgoedartikel voor baby's of juist een voedzaam product voor ouderen? Overal is hier een plek voor om die voor een groot publiek aan te bieden. Dit kan op baby beurzen, gereedschap beurzen en op voeding beurzen etc. Door mij hier voor je tafel te zetten om zo de nodige mensen aan te trekken met een paar trucjes om vervolgens te goochelen met jouw producten om ze zo nog beter in het licht te zetten is een garantie voor succes als het gaat om het verkopen ervan. Iedereen wilt wel even langs jouw tafel lopen op de beurs om te zien waarom het zo drukbezocht is en wat jouw product zo bijzonder maakt als jij er een goochelaar voor inhuurt. Succes verzekerd dus en dat heb ik gelukkig al mogen meer maken bij eerdere klanten van mij.


alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

Er is nog meer

    Ben je al overtuigd dat je is een keer die grens over moet om een goochelaar in te huren? Nee? Dan heb ik nog wat leuke concepten voor jou ter invulling van jouw feest of event. Het is namelijk niet voor niks dat zelfs in de hitserie Friends wordt gezegd dat een goochelaar de ideale manier is voor vermaak tijdens een feest. Amerika is natuurlijk ook een trendzetter in de meeste dingen en dat laten ze in Hollywood ook zien door het magie van goochelen nieuw leven in te blijven met de populaire filmreeks Now You See Me 1 en 2, waar een derde deel van in de maak is. Ook in Nederland is het magie van goochelen steeds vaker terug te zien op de tv. Denk aan Holland got Talent, Streetmagic en Mindfuck. Om nog maar te zwijgen over onze bekende Hans Klok met zijn wereldberoemde show in gok hoofdstad van de wereld Las Vegas. Deze populaire show voert hij op samen met Baywatch babe Pamela Anderson wat een groot succes blijkt te zijn.


    Ook ter invulling van een reisprogramma van buitenlandse toeristen die Engels spreken ben ik als goochelaar in Venray een leuk alternatief naast het bezoeken van gebouwen en bezienswaardigheden in onze mooie steden. Animatieprogramma's zijn ook welkom om mij in te huren om kinderen ter vermaken in de zomermaanden zodat ouders een dagje voor hun zelf hebben om bij te komen.

    Een opening van een nieuw bedrijf is ook een steeds bekender concept en dat moet zeker gezegd worden aangezien het steeds meer klanten trekt. Wacht daarom niet te lang als een nieuw en spetterend concept zoekt voor jouw bedrijf!

    Contactgegevens van Alex Buijk

    Wil je mij als goochelaar in Venray inhuren op jouw feest of event? Dan vindt je naast een paar leuke filmpjes en afbeeldingen van mijzelf als goochelaar om mijn website bougemagic.nl ook de contactgegevens van mij. Bel of mail daarom als je vragen heb over mij of mij concepten. Prijzen en offertes kan je ook snel en simpel aanvragen door een mailtje te sturen. Ik beantwoord zo snel mogelijk en sta je graag telefonisch te woord als je een kennismakingsgesprek wilt aanvragen om zo goed te kunnen doorlopen wat je wensen zijn voor jouw feest of event. Als goochelaar in Venray wil graag vermaken en zal daarom ook alles op alles zetten om dit voor elkaar te krijgen bij iedereen in het publiek. Wacht dus niet langer en boek nu de ultieme vorm van vermaak voor jouw feest of event in de vorm van Alex Buijk, de topgoochelaar en topentertainer van Nederland en België die altijd klaar staat voor een goede en mooie show.