Goochelaar Huren Alex Buijk

Goochelaar in Voerendaal? Alex Buijk is DE goochelaar die je zoekt

Ga genieten van een geweldige show van deze goochelaar en maak je event/feest onvergetelijk. Maak nu een reservering!

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

 Heb jij een feest?


Ben jij, voor jouw feest, op zoek naar een goochelaar in Voerendaal? Dan ben je hier aan het juiste adres. Neem dus contact op met mij, want ik kan jou zeker van dienst zijn!


Waar kan je mij voor inhuren?

Ik ben een goochelaar die voornamelijk voor volwassenen optreedt. Je kunt dan denken aan optredens voor familie en /of vrienden, zoals bijvoorbeeld op een bruiloft, (verjaardags)feest of vrijgezellenfeest. Maar ook voor een zakelijke bijeenkomst, zoals een kerstborrel, nieuwjaarsreceptie of bedrijfsfeest kan je mij inhuren. Maar dat is niet het enige, ook voor kinderfeestjes kan je mij inhuren. Ik ben dus van alle markten thuis. Ik ben een goochelaar in Voerendaal die leuke trucs doet, waar jong en oud van genieten!


Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

Tafelgoochelaar/ rondlopende goochelaar

Veel goochelaars blijven voornamelijk op het podium staan en doen daar hun trucs. Velen vinden dit een veilig gevoel, omdat mensen dan van een afstand naar de trucs kijken. Ook ik werk op een podium, maar lang niet altijd. Soms betrek ik het publiek bij een truc op het podium, maar soms ook niet. Dit is geheel afhankelijk van de truc, het soort publiek en de locatie waar ik optreed. Naast de trucs op het podium, doe ik ook trucs aan tafel. Ik ben namelijk ook een tafelgoochelaar (een rondlopende goochelaar in Voerendaal). Veel mensen vinden dit erg spannend en interessant, want zo kunnen zij mijn trucs van zeer dichtbij zien. Zij hopen natuurlijk zo te ontdekken hoe mijn trucs werken, maar dat lukt uiteraard niet, want het is en blijft magic! Veel mensen zie je bijna denken "Hoe kan dat nou?", dat vind ik echt geweldig aan mijn vak!


Onbekenden worden bekenden


Mijn trucs brengen mensen ook dichter bij elkaar. Mensen die elkaar eerst niet kenden, raken in gesprek met elkaar over mijn trucs. Iedereen heeft zijn eigen redenatie over hoe iets mogelijk is en hierover gaan zij met elkaar in gesprek. Op deze eenvoudige manier leren onbekenden elkaar kennen en worden dus onbekenden, bekenden van elkaar. Dit maakt jouw feest uiteraard alleen maar leuker. Na mijn show zal jouw feest nog niet afgelopen zijn, maar je zult zien dat deze mensen daarna ook nog met elkaar in gesprek zullen gaan over mijn trucs of andere onderwerpen.


alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

Lezing / spreker / energizer

Je kunt mij ook nog voor andere zaken inhuren. Je kunt dan denken aan een lezing, als spreker of energizer. Ik zal er voor zorgen dat jouw publiek in de juist sfeer komt (dit kan op verschillende manieren, deze opties bespreek ik graag met jou) en het wordt zeker een geslaagde bijeenkomst!


Maatwerk


Ik heb standaard shows die ik verzorg, maar daarnaast doe ik ook veel maatwerk. Dit laatste vind ik erg leuk, omdat het voor ook eens wat anders is, dan de standaard shows. Als jij een goochelaar in Voerendaal zoekt, kan jij mij bellen of mailen. Ik zal direct kijken of ik beschikbaar ben op de gewenste datum en tijd. Als dit het geval is, zal ik samen met jou bespreken wat jouw doel en wensen voor de betreffende dag zijn. Voor mij is het belangrijk om te weten wat voor mensen ik in de zaal kan verwachten. Van jou wil ik bijvoorbeeld ook weten of ik wel of geen mensen mag betrekken bij mijn show. En zo zijn er nog een aantal zaken die wij afstemmen. De show wordt dus helemaal aangepast aan hoe jij het wilt: echt maatwerk. Nagenoeg alles is mogelijk.

Dag van de show

Op de dag van show zal ik ruimschoots op tijd aanwezig zijn. Ik zal jou dan even opzoeken om wat laatste zaken kort te sluiten. Je kunt dan denken aan waar een bepaalde gast zit. (Als jij bijvoorbeeld aangegeven hebt, dat het leuk zou zijn als ik iemand bij de show betrek, dan is het fijn als ik weet waar ik die persoon kan vinden.) Ook hoor ik het graag als er bijzonderheden zijn waar ik rekening mee moet houden. Daarna ga ik mezelf, achter de schermen, omkleden en voorbereiden op de show. Op het afgesproken tijdstip en / of teken zal ik het podium betreden en beginnen met mijn show. Ik zet mezelf meer dan 100% in en zal er zeker voor zorgen dat het een geweldige show wordt. Het moet een echte aanvulling voor jouw feest zijn, waar mensen nog heel lang over na zullen praten. En dat gaat ook zeker gebeuren!


Dus zoek je een goochelaar in Voerendaal, neem dan contact op met mij! We gaan van jouw feest een geweldig feest maken wat jouw gasten niet snel zullen vergeten!