Goochelaar Huren Alex Buijk

Goochelaar in Weert nodig? Alex Buijk is de topper!

Alex Buijk goochelt op en voor allerlei gelegenheden. Tafel goochelen of een workshop, niets is te gek voor deze topentertainer.

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

Goochelaar Weert inhuren


Gelegenheden worden nog leuker door goed verzorgd en professioneel entertainment. Veras je gasten op de bedrijfsborrel, verjaardagsfeest. Op je bruiloft, reünie of examenfeest. Ook voor een leuk familieweekend of voor een spectaculair dagje uit. Is een goochelaar in Weert een unieke en spraakmakende keuze. Waarover nog lang verbazingwekkend zal worden gesproken.


Een goochelaar gaat jou gelegenheid tot een complete ervaring maken. Overtuig jezelf door hier onder te lezen wat deze spectaculaire en verbazingwekkende goochelaar allemaal kan. Je kunt eenvoudig en snel online vrijblijvend een offerte aanvragen. Geef je wensen door, ook als je niet helemaal precies weet wat je wilt denkt de goochelaar graag met je mee om er een spectaculaire en onvergetelijke ervaring van te maken. Ook voor speciale wensen kun je hier terecht.


Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

Wie is de goochelaar

De goochelaar die jouw feest onvergetelijk gaat maken is: Alex Buijk, een magische entertainer. Ook kun je nu Alex Buijk, de goochelaar Weert inhuren! Dus heb jij een spetterend feestje op de planning staan waar een spetterend entertainment bij hoort? Dan is Alex Buijk de perfecte magische entertainer voor jou. Met veel spraakmakende acts zal iedereen in verbazing achterblijven. De vele lovende recensies van tevreden gasten en bedrijven van onder andere ABN Amro, het IMU en RTLMCN beloven een show vol energie, magie en compleet afgestelde acts naar jouw wensen. Met al meer dan 10 jaar ervaring in het vak en met meer dan 120 shows per jaar, ben jij verzekerd van een complete en professionele magische show. Vraag vandaag nog gratis en vrijblijvend de tarieven op. Voor elke budget is er een passend aanbod voor een leuke show. Alex Buijk zit altijd vol positieve energie en voert zijn vak passievol uit. Ook voor lezingen over positieve invloeden. Kun je bij Alex Buijk terecht. Ook voor een duidelijke spreker of Energizer met veel energie ben je hier aan het juiste adres. Met duidelijke afspraken weet je altijd waar je aan toe bent en met een 100% tevredenheidsgarantie, zul je zorgeloos genieten van indrukwekkend entertainment. Bekijk de site voor al het magische entertainment in Weert!


alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

De verbazingwekkende acts

  Een tafelgoochelaar of een rondlopende goochelaar.

  Acts die Alex Buijk, de goochelaar uit Weert. Zal uitvoeren door interactie met de gasten aan te gaan. Magie op voelbare afstand, recht voor de ogen van je gasten de meest spraakmakende en verbazingwekkende trucs uit te voeren. Hij zal tafel voor tafel de magie verspreiden en door de gasten hierbij te betrekken. Om er zo een onvergetelijke ervaring van te maken.


  Een complete goochelshow.

  Een compleet verzorgde goochelshow met magische tricks en zwevende tafels en interactie met het publiek. Om een idee te krijgen hoe zo’n show eruitziet kun je een kijkje nemen op de site van Alex Buijk. Hier staan verschillende filmpjes op, zo kun je alvast een voorproefje nemen van de spectaculaire shows.


  Goochel workshop.

  Altijd al eens een kijkje achter de schermen te nemen?! Heb je een nieuwsgierig publiek en wil je ze actief laten meedoen. Dan is de compleet verzorgde goochel workshop, waarin trucjes en kunstjes worden voorgedaan, uitgelegd en daarna de gasten zelf aan de slag moeten, met een hoofdprijs van 100EU! Voor de beste amateurgoochelaar van de groep. Echt iets voor jullie. Ontdek de geheimen van de magische wereld. Een zeer leuke en unieke optie om je gelegenheid nog leuker te maken!


  Goochelaar op je bruiloft

  Geef je bruiloft net dat beetje extra magie, door een goochelaar met magische acts op je bruiloft jouw gasten te entertainen. Met behulp van jouw decoratie en aankleding verbaasd Alex Buijk met fantastische trucjes. Ook dit arrangement kan volledig op jou wensen worden aangepast.


  Logo onthulling

  Ook voor een logo onthulling of het presenteren van je bedrijfsnaam kun je bij de goochelaar in Weert terecht. Onthul jouw naam of logo op een spectaculaire manier, door bijvoorbeeld een vuurwerkshow of vuurbord. Hier zijn heel veel verschillende mogelijkheden in maak jou wensen bespreekbaar en er wordt een passend aanbod gedaan.

  De goochelaar voor iedereen!

  De goochelaar uit Weert is er voor iedereen. Maak elke gelegenheid magisch, indrukwekkend en bovenal onvergetelijk! Met een passende show heb je altijd entertainment op maat. Voor jong en oud de goochelaar zal iedereen verbaasd achterlaten! Er is van alles mogelijk in de magische wereld, dus heb je een idee die hierboven niet beschreven is, dan is dat bijna zeker te realiseren! Maak het nu bespreekbaar.