Goochelaar Huren Alex Buijk

Goochelaar in Zeewolde boeken? Huur illusionist Alex Buijk

Ook een goochelaar of illusionist inhuren in Zeewolde.

Boek goochelaar Alex Buijk voor een echte beleving

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

Goochelaar Zeewolde inhuren? Boek Alex Buijk

Ben jij bezig met de organisatie van een feestje in Zeewolde en omgeving? Feestjes organiseren is altijd leuk, maar soms heb je het gevoel dat je iets mist. Wellicht dat ik jouw feestje leuker kan maken. Ik ben een goochelaar in Zeewolde en omgeving en ik heb al heel veel feestjes specialer gemaakt met mijn magische trucs. Ik kan jouw feestje vast en zeker ook compleet maken.


Waar kan je mij voor inhuren?

Ik ben dus een goochelaar in Zeewolde en omgeving. Meestal treed ik op voor volwassen personen. Bij feestjes voor volwassenen kan je bijvoorbeeld denken aan bruiloften, vrijgezellenfeesten of verjaardagen. Maar als jij een leuk kinderfeestje aan het organiseren bent, kan je mij uiteraard ook inhuren. Voor elk soort feestje kan je mij dus inhuren.

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

Goochelaar op feest, 

bruiloft of diner in Zeewolde?

Goochelaar op het podium en in de zaal

De meeste goochelaars doen hun acts op het podium. Dit heeft twee redenen: alle gasten kunnen de acts dan goed zien en het is een veilige afstand. Ik doe dit uiteraard ook, maar ik vind het geweldig om trucs dichtbij het publiek te doen. Daarom vraag ik, voor mijn acts op het podium, regelmatig assistentie aan een van de gasten. Daarnaast loop ik ook het publiek in. Ik ga echt tussen de gasten doorlopen en terwijl ik loop, doe ik enkele trucs. Maar dat is niet het enige, ik stop namelijk ook regelmatig bij een tafeltje om daar een truc te doen. Dit is dus echt vlakbij de gasten. Soms vraag ik assistentie en soms ook niet. De meeste gasten vinden dit erg leuk, want zo kunnen zij mijn trucs van zeer dichtbij bekijken. De meeste gasten hopen dan natuurlijk te ontdekken hoe mijn trucs werken. Maar ik ben een professional, dus ik zorg er voor dat dat niet lukt.

alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

De beste hulp voor je evenement

Mensen leren elkaar kennen door mijn trucs

Mijn trucs zijn niet alleen spannend en leuk om naar te kijken, maar ze brengen mensen ook dichter bij elkaar. Mensen die elkaar niet kennen, leren elkaar kennen door mijn trucs. De verklaring hiervoor is erg simpel. Mensen zijn nieuwsgierig van aard. Zij willen weten hoe mijn trucs werken. In eerste instantie gaan zij over mijn trucs praten met bekenden. Zij bedenken wat er voor mogelijkheden zijn. Vaak schuiven steeds meer mensen bij deze gesprekken aan. Ook onbekenden mengen zich in zo'n gesprek. Mensen die elkaar dus niet kenden, gaan het gesprek aan met elkaar over mijn trucs en leren elkaar op die manier door mijn acts kennen. Ik vind dit altijd erg bijzonder om te zien en te horen. Vaak komen zij met hele creatieve punten. Ze brengen mij soms zelfs op ideeën. 

Het vermaken van je gasten met deze TOP goochelaar

Spreker of energizer nodig?

Ben jij een zakelijke bijeenkomst of een zakelijk feest aan het organiseren? Ook dan kan je mij inhuren. Als jij bijvoorbeeld voor jouw lezing of workshop een energizer of spreker nodig hebt, dan is dat mogelijk. Maar als jij bijvoorbeeld een kerstborrel of nieuwjaarsbijeenkomst aan het organiseren bent, kan ik jou ook helpen. Er is heel veel mogelijk. Dus als jij een workshop, een zakelijk overleg of een zakelijk feest aan het organiseren bent en je kunt wat extra's gebruiken? Neem dan contact met mij op. 


Maatwerk of een standaard show

Als jij mij in wilt huren, is het verstandig om zo snel mogelijk contact op te nemen met mij. Ik zal jou zo snel mogelijk laten weten of ik op de dag en tijd van jouw feest beschikbaar ben. Als dit zo is, zal ik samen met jou mijn show afstemmen. Je kunt kiezen voor een van mijn standaard shows, maar maatwerk is zeker ook een optie. Er is heel veel mogelijk. Geef dus zeker jouw wensen aan mij door, ik zal daar zo veel mogelijk rekening mee houden.


De dag van het feest of de zakelijke bijeenkomst

Op de feestelijke dag moet alles natuurlijk helemaal goed gaan. Ik zorg daarom dat ik, al enige tijd voordat het feest begint, aanwezig ben op de locatie. Ik vind het prettig als ik de locatie (zaal) even kan bekijken, zodat ik niet voor onverwachte verrassingen kom te staan. Als er nog belangrijke dingen zijn die ik moet weten, kunnen wij dat ook nog even met elkaar bespreken. Als er nog kleine wijzigingen aangebracht moeten worden in het programma, dan is dat ook mogelijk. Als alles duidelijk is voor ons allebei, zal ik mezelf achter de schermen gaan voorbereiden op de show. Vanaf de eerste seconde dat ik de zaal betreed, zal ik jouw gasten verwonderen met mijn acts. Ik zorg er voor dat het een onvergetelijke show wordt.