Kindergoochelaar: De tofste en leukste kindershow van Nederland.

Een magische belevenis voor de kids waar nog lang over nagesproken wordt. Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk, goochelaar voor kinderen, is genieten voor jong en oud. Een vrolijke show met muziek en dans. Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alex Buijk is de perfecte kinderentertainer die precies weet hoe hij met de kinderen moet omgaan. Alex heeft meer dan 10 jaar ervaring met het geven van kindershows en heeft in deze tijd veel geleerd van wat kinderen het allerleukste vinden om te zien. Zo heeft Alex diverse goochelshows gemaakt zodat er voor elke leeftijds categorie een passende show is.


Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Bekijk alle show mogelijkheden

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Je bent de beste

Iedereen was heel enthousiast! We hebben al veel goochelaars gehad, maar so far je bent de beste die tot nu toe is geweest! De kinderen waren vol lof en ikzelf was echt verschoten dat ze zo geboeid konden luisteren. Ook het aapje vonden ze allemaal keileuk.
- Carlas, Bart & Alexander

Geweldig

Dank je wel voor de geweldige optredens op de kinderfeestjes van onze meiden! Wat vonden de kinderen het fantastisch. Je had de volledige aandacht en hebt ze verbaasd en overrompeld met je trucs! Ons ook trouwens 😉
- Marjolein Verhulst

Fantastisch

Jouw show is echt een aanrader!  Wij hebben heel veel positieve reacties ontvangen van zowel ouders als kindjes. Vooral de interactie met de kinderen was ontzettend leuk. fantastisch hoe goed jij de aandacht van de kinderen kan vasthouden. 
- Pascale Prins – De Hypotheker 
Kindergoochelaar Alex Buijk

De leukste kindershows volop humor en magie

Alex Buijk heeft de aller leukste goochelshows voor kinderen. Alex zorgt er altijd voor dat de kinderen volop genieten van de kindervoorstellingen. De shows bevatten een hoop humor die juist voor de kinderen goed te bergijpen is. Ook de aanwezige volwassenen zullen een leuke show beleven. Alex past zijn show desgewenst aan als er een groot leeftijds verschil is. Alle shows kunnen plaatsvinden op iedere locatie. Geschikt voor grote en kleine groepen kinderen op bijvoorbeeld scholen, buurthuizen, kinderopvang en sportclubs. De goochelshows van Alex Buijk zijn een cadeautje voor elk kind. Tevens bied Alex garandeert verbazing en plezier voor elk kind, en er is altijd een fijne enthousiaste sfeer. Alle shows duren +/- 45 tot 60 minuten en zijn vol spanning en sensatie tot het laatste moment. Ook overtuigd dat Alex de perfecte oplossing is voor een kindershow bij jullie op locatie, twijfel dan niet en neem contact op met deze top goochelaar

Chico's tovershow goochelaar Alex Buijk

Chico's Tovershow

Als alle kinderen zijn opgewarmd met de eerste trucs van Alex, komt er een ‘bijna echt’ aapje langs. Dat is Chico. Hij wil ook graag goochelen. Als dat maar goed gaat! Chico’s Tovershow is een interactieve en vrolijke goochelshow voor kinderen in de leeftijd van 4 tot 8 jaar.
Met megagrote goochelstokken van wel 5 meter!
Goochelshow de cool factor

De Cool Factor

Het is opletten geblazen tijdens deze goochelshow voor de iets oudere kinderen. Een tafel die gaat zweven, Vet cool! De Cool Factor is een interactieve goochelshow voor kinderen in de leeftijd van 8 tot 12 jaar. Alex neemt kinderen 45 minuten lang mee in een spannende show. Kinderen mogen meedoen. Wie durft?

Combishow

Tijdens deze goochelshow worden er scene's gespeeld uit Chico's tovershow en uit de Cool Factor. Door de leuke, coole, spannende en toffe trucs zullen zowel de kleintjes maar ook zeker de oudere kinderen zich niet vervelen. Zeker niet te kinderachtig voor de pubers en niet te spannend voor de jongste kids.


Goochelaar Alex Buijk voor kinderen

Freaky Fun Game

Tijdens de Freaky Fun Game word er een geweldig grappig spel gespeeld. Het lijkt op ganzenbord maar dan op een SUPER leuke en toffe manier. Dit is echt ideaal voor een kinderfeest of schoolfeest, Maar ook tijdens een braderie is dit een echte knaller. Check snel de mogelijkheden.

Halloween show / Goochelaar

Halloweenshow

Tijdens mijn halloweenshow zal ik op een spannende manier een leuke goochelshow brengen. Er zijn 2 show mogelijkheden. Voor de kleintjes 4 tot 8 jaar Zal er een klein beetje spanning in zitten maar is het vooral gezellig griezelen. De wat oudere kinderen 8 tot 14 jaar zullen wat meer spanning mee krijgen.
sinterklaas-goochelshow

Sinterklaasshow

Tijdens deze sinterklaasshow zal ik alle kinderen warm draaien voordat de sint komt. Zo zullen we oefenen met wat sinterklaas liedjes, zullen we dansen op een vet cool pieten lied. Ook wordt er natuurlijk volop gegoocheld. Perfect voor dat sinterklaas binnenkomt. Magisch in het sinterklaas thema.

Ook een goochelaar voor kinderen op jouw evenement?