workshop goochelen

Workshop goochelen | Leer goochelen van een PRO

Leer de geheimen van een goochelaar tijdens deze interactieve goochelworkshop. Perfect voor familiedagen, teambuilding en bedrijfsuitjes. In een ongedwongen sfeer maken volwassenen kennis met de geheime kneepjes van het goochelvak. Na een korte intro show zijn we opgewarmd om zelf aan de slag te gaan. Na de heldere uitleg van Alex kan echt iedereen goochelen! Alex start de workshop met een van zijn beste goocheltrucs. Vervolgens legt hij een truc uit en gaan jullie aan de slag.


Na een korte oefensessie mogen deelnemers hun geleerde kunsten presenteren. Dit zorgt voor hilarische situaties. Wie durft?!


Een workshop goochelen is een leuke en gezellige activiteit voor zowel kinderen als volwassenen. Tijdens de workshop gaan jullie samen met Alex aan de slag om een eigen truc te leren en deze vervolgens op een professionele manier aan elkaar te presenteren. Alex Buijk heeft reeds vele workshops goochelen verzorgd en staat garant voor hilariteit ten TOP

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 

Met een workshop goochelen
ben je zélf goochelaar

Een workshop goochelen is een leuke activiteit voor bijvoorbeeld een familiereünie, een bruiloft of een entertainment kinderfeestje of een feestje met uw club of verenging. Met de workshops van Alex kan voor een dag- of avondvullend programma worden gezorgd. U krijgt dan eerst wat te horen over de basistechnieken van het goochelen en daarna ziet u hoe een aantal bekende goocheltechnieken werkt. Vervolgens zullen de deelnemers zelf een truc kiezen waarbij ze worden geholpen om die truc zelf te leren. Daarna maakt iedereen zich klaar voor de presentatie en bouwen we samen een heuse, professionele goochelshow. Een workshop goochelen staat garant voor een unieke ervaring!
workshop-goochelen-alex-buijk

Wedstrijd welk team is de beste goochelaar ;-)

Tijdens deze 2 uur durende workshop word er eerst een korte intro show gegeven en vervolgens worden jullie in 2, 3 of max 4 groepen verdeeld.

Iedere groep gaat zijn eigen truc leren. Na het oefenen worden de geleerde trucs in jullie eigen show aan elkaar getoond. Gegarandeerd heel veel lol tijdens deze show.


Op basis van het applaus komen we er achter welke groep zich de beste goochelaars mogen noemen en winnen de wedstrijd.

Workshop goochelen boeken?

Goochelen is steeds populairder en veel mensen willen graag meer weten over de trucs van de goochelaar. Filmpjes op YouTube worden veelvuldig bekeken en ook televisieprogramma's over professionele goochelaars zijn populair. Ook jij kunt een kijkje achter de schermen krijgen door deel te nemen aan een workshop goochelen. Alex heeft workshops goochelen voor diverse doelgroepen en leeftijden.


Ook deze ervaring meemaken? Boek Alex op jouw event