Goochelaar Huren Alex Buijk

Goochelaar in Aalburg? Alex Buijk is wie je zoekt!

Zoek jij een goochelaar in Aalburg, reserveer dan nu Alex Buijk voor een show die je nooit zal vergeten!

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

Goochelaar Aalburg inhuren? Boek Alex Buijk

Ben jij een feestje aan het organiseren in Aalburg of de omgeving, maar mis je nog iets? Ontbreekt er iets? Wellicht kan ik jou als goochelaar in Aalburg en omgeving wel helpen en er voor zorgen dat het ontbrekende stukje op jouw feestje wordt toegevoegd. Wil jij dat ik naar jouw feestje kom? Laat mij dit dan zo snel mogelijk weten en ik kijk wat de mogelijkheden zijn.

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

Goochelaar op Wat doet Alex Buijk allemaal?

Ik ben een goochelaar in Aalburg die meestal voor volwassenen optreedt. Dit is mijn specialiteit. Als ik optreed voor volwassenen, treed ik bijvoorbeeld op bij bruiloften of vrijgezellenfeesten. Hier draai ik mijn hand niet voor om. Als jij een zakelijk feestje organiseert, kan je mij ook inhuren. Je kunt dan denken aan feestjes, zoals kerstborrels, nieuwjaarsrecepties en bedrijfsfeesten. Ook hier draai ik mijn hand niet voor om. Ik doe dit regelmatig. Maar ik treed niet alleen voor volwassenen op. Ook voor een leuk kinderfeestje ben ik in te huren. De kinderen zullen vol verbazing naar mijn trucs kijken.


Wat doe ik nog meer?

Heel veel goochelaars doen hun acts voornamelijk op een podium. Ik begrijp dit wel, want zo zullen de gasten minder snel ontdekken hoe een truc werkt. Zij staan er tenslotte niet met hun neus bovenop. Uiteraard werk ik ook op een podium, maar dan vraag ik regelmatig hulp aan iemand uit het publiek. Hij of zij kan mijn truc dus van heel dichtbij bekijken. Spannend! Naast de trucs op het podium doe ik ook trucs in de zaal. Ik ben namelijk ook nog een tafelgoochelaar en rondlopende goochelaar in Aalburg. Dit vind ik altijd een leuk onderdeel van mijn show. Bij dit onderdeel van mijn show zoek ik de gasten in de zaal dus op en laat hen van dichtbij enkele trucs zien. Veel mensen hopen dan natuurlijk te ontdekken hoe mijn trucs werken. Zij kunnen de trucs nu tenslotte van heel dichtbij zien, maar ik laat dat natuurlijk niet gebeuren. Goochelen is en blijft iets magisch. 

alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

Mensen leren elkaar kennen

Door mijn shows leren mensen elkaar kennen. Dit is een leuke bijkomstigheid voor elk feestje, het maakt niet uit of het om een zakelijk of particulier feestje gaat. Wellicht denk je nu: "Hoe werkt dat dan?", nou dat is erg simpel: Veel mensen denken te weten hoe mijn trucs in elkaar zitten. Zij gaan dit uitleggen aan de persoon die naast hen zit. Deze persoon heeft ook weer een eigen kijk op mijn trucs en zo raken zij in gesprek met elkaar. Mensen die dit horen, mengen zich ook in het gesprek. Zelfs als deze mensen elkaar niet kennen. Op deze manier leren onbekenden elkaar dus kennen door mijn trucs. Het lijkt wel magie!


Andere zakelijke bijeenkomsten

Je kunt mij niet alleen inhuren voor een magische goochelact. Je kunt mij ook inhuren als jij voor jouw zakelijke bijeenkomst bijvoorbeeld een spreker of energizer zoekt. Dit vind ik erg leuk om te doen en zal mij dus volledig inzetten om samen met jou jouw doel van deze bijeenkomst te bereiken. 


Maatwerk of een standaard show

Als jij mij in wilt huren als goochelaar in Aalburg, dan krijg jij van mij de keuze of jij een standaard show wilt hebben of dat jij een show wilt hebben die ik speciaal voor jou in elkaar gezet heb. Bij beide mogelijkheden heb jij natuurlijk inspraak over wat er wel of juist niet mag gebeuren. Wij komen hier vast en zeker samen uit en zullen een mooie show maken voor jouw gasten. Zij zullen het nog heel lang over jouw feestje hebben. 

De dag van het feest

Eindelijk is het zo ver, na maanden voorbereiding is het de dag van jouw feestje. Op deze dag moet natuurlijk alles goed gaan. Daarom ben ik al ruim op tijd aanwezig op de feestlocatie. Als het nodig is, kunnen wij nog wat laatste dingen afstemmen en daarna laat ik jou met rust, zodat jij en ik ons allebei kunnen voorbereiden op het feest. Ik ga mezelf achter de schermen omkleden en zal enkele spullen klaar zetten. Op het afgesproken teken of tijdstip kom ik de zal binnen. Dit kan rustig zijn, maar het kan ook op een bijzondere, spectaculaire manier. Vanaf dat moment neem ik jouw gasten mee in de wereld van de magische trucs. Zij zullen vol aandacht naar mijn acts kijken en zich vol verwondering afvragen hoe ik die trucs toch doe. Maar dat is en blijft het grote geheim. 


Veel succes met de voorbereidingen van jouw feestje en wellicht tot ziens.