Goochelaar Huren Alex Buijk

Tafelgoochelaar inhuren

Magisch entertainment op de vierkante cm!

Tafelgoochelaar Alex Buijk

Tafelgoochelaar: "Goochelen terwijl je er met je neus bovenop staat"

Zelfs van dichtbij begrijp je er niets van.


Organiseer je binnenkort een eigen feest of bedrijfsfeest? Alex Buijk levert bijzondere magie met magische trucs van heel dichtbij. Met manipulaties en afleiding worden je gasten keer op keer totaal verrast. Geroezemoes, uitroepen van verbazing en gelach werken als een trekpleister voor jong en oud en zijn een bijzondere aanvulling op je feest. Gasten zijn constant met elkaar in gesprek over de bijzondere magische goocheltrucs. Alex Buijk zorgt voor goed vermaak van je gasten en laat ze verrassen met goocheltrucs van dichtbij.  Of het nu een zakelijke of persoonlijke aangelegenheid is, Alex komt als tafelgoochelaar de gasten vermaken met zijn trucs op de vierkante cm.

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 

Tafelgoochelaar Alex geeft jouw feest meer magie

Alex Buijk maakt jouw feest compleet. Zie je het voor je? De gasten vermaken zich prima. Een hapje, een drankje. Gewoon goed. Maar je wilt iets speciaals. Iets dat de gasten nooit vergeten. Met tafelgoochelaar Alex Buijk weet je zeker dat de gasten nóg meer genieten. Hij weet als geen ander de gasten op de juiste manier te entertainen met de benodigde vingervlugheid humor en natuurlijk magie! Goochelaar Alex Buijk treed professioneel op en voelt daarom jouw gasten precies goed aan. Alex is razendsnel met kaarten, balletjes, ringen en allerlei andere alledaagse artikelen.


Ervaar het zelf. Alex loopt tussen jouw gasten van tafel naar tafel en doet verassende goocheltrucs. Met Alex Buijk op je feest, bruiloft, opening of diner haal je gegarandeerd TOP entertainment in huis.

Een groot succes met  tafelgoochelaar Alex Buijk

Jouw gasten staan er met hun neus bovenop. Heel dichtbij. Ze vallen van de ene verbazing in de andere. Wat Alex zoal doet? Hij laat kaarten met een vierdubbele salto door de lucht vliegen en goochelt ze weer tevoorschijn op onverklaarbare plekken. Ook entertaint Alex de gasten met gokspelletjes. Wie o wie is de beroepsgokker? Verrassende korte acts die staan voor maximaal plezier. Alle gasten doen tijdens het tafelgoochelen actief mee. Heel even zijn zij de sterren op het feest. Het enthousiasme van tafelgoochelaar Alex moedigt ze aan, maar hij dringt ze nooit iets op.  Iedereen staat versteld en praten nog lang na over Alex zijn magische goochelkunsten.


Ook deze ervaring meemaken? Boek Alex op jouw event