Goochelaar Huren Alex Buijk

De Goochelaar in Aalsmeer is Alex Buijk, reserveer nu

Ontmoet Alex Buijk de Goochelaar in Aalsmeer. Reserveer nu deze topper en hij zal je gasten vermaken en entertainen.

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

5 redenen waarom je toch een feest wil vieren dit jaar

Heb je het maar druk met je baan, je gezin, je sport en andere hobby's? Komt er binnenkort een feestelijke gebeurtenis aan maar heb je geen zin of tijd om een feest te organiseren? Omdat je het niet leuk vindt om dit te organiseren en er daarom over nadenkt om het dit keer niet te vieren. Als je het wel viert moet je natuurlijk wel de hele familie uitnodigen. Omdat je vader één van de vijf kinderen is zit het huis al snel vol. Als je het dan met familie en vrienden viert past het niet in je huis. Dan ben je genoodzaakt om uit te wijken naar een andere locatie. Heb je hier geen zin en vind je dat te veel gedoe? Er zijn genoeg redenen om het toch te vieren. 

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

Je leeft maar één keer

Daarom is het nodig dat je er het allerbeste uithaalt. Elke mooie en bijzondere gelegenheid wil je aangrijpen om te genieten van het leven. Mooie moment zijn speciaal en daar mag je best wel even bij stilstaan. Iedereen doet dat op zijn eigen manier maar vier alle bijzondere momenten. Maak er wat speciaals van en vier dit soort momenten met je vrienden en familie. Geniet van alle mooie dingen die je meemaakt en maak er een feest van. Je krijgt maar één kans om er het beste van te maken.


Sla nooit een feest over

Waarschijnlijk sla je nooit een feest over. Je vrienden lijken natuurlijk wel een beetje op je. Zij slaan ook nooit een feest over. Het is super gezellig om met elkaar het glas te heffen en er een leuke avond van te maken. De herinneringen die je vandaag maakt bepalen hoe je in de toekomst terugkijkt op je leven. Kijk je terug vol passie en plezier of vind je het jammer dat je er niet alles uit hebt gehaald. 

alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

Veel lachen zorgt ervoor dat je langer leeft

Als je voldoende ontspant en geniet van het leven dan weet je dat het heerlijk is om met je vrienden de slappe lach te krijgen. Zo hard met elkaar te lachen dat de tranen over je wangen lopen. Dat is waar het om draait, veel lol maken en met elkaar genieten van bijzondere momenten. Lachen is gezond, dat weten we allemaal. Daarom is het vieren van een feest ook de manier om goed voor je gezondheid te zorgen. Met een speciale goochelaar in Aalsmeer zorg je ervoor dat je nog meer plezier maakt met je vrienden. Geniet van de magische betoverende voorstelling van de goochelaar in Aalsmeer. Deze goochelaar zorgt ervoor dat je feest een avond wordt om nooit meer te vergeten. De goochelaar in Aalsmeer vermaakt al je gasten en zorgt ervoor dat je zo hard moet lachen dat de tranen over je wangen lopen. 


Mensen zijn sociale wezens

Het is belangrijk voor ons om ons te omringen met vrienden en familie. Om ons geliefd te voelen en contact te maken met anderen. We vinden het allemaal belangrijk om tijd en aandacht te besteden aan vrienden en familie. Je voelt je hierdoor goed over jezelf. Je zit lekkerder in je vel als je veel plezier maakt met de belangrijkste mensen uit je omgeving. Want laten we eerlijk zijn, met veel plezier denk je nog terug aan de momenten dat je hard moest lachen. Deze momenten overheersen dan ook de minder leuke momenten. Maak dus zo veel mogelijk plezier. 

Ontspanning heb je nodig

Om het drukke dagelijkse leven aan te kunnen is het nodig om voldoende te ontspannen. Je bent vader, moeder, je bent altijd druk in de weer voor je werk en zorgt voor je gezin. Om dit allemaal vol te houden kan je niet anders dan tijd maken om te ontspannen. Een feestje is natuurlijk de manier om goed te ontspannen.


Als je erover nadacht om die feestelijke gebeurtenis aan je voorbij te laten gaan dit jaar dan weet je nu dat er genoeg redenen zijn om het toch te vieren. Je hoeft het niet allemaal alleen te doen. Met de hulp van de goochelaar in Aalsmeer zorg je ervoor dat het een geslaagd feest wordt. Geniet van je eigen avond en vier het dit keer door een goochelaar in Aalsmeer in te schakelen. Hierdoor geniet je samen van je feest avond. Geniet van je avond en maak tijd voor al je vrienden en familie.