Goochelaar Huren Alex Buijk

Maak kennis met de leukste Goochelaar in Aalten

Zoek jij entertainment voor jouw feest of event? Boek nu Alex Buijk de leukste Goochelaar in Aalten en omstreken. Hij zal je gasten laten genieten van een show vol magie. 

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

Een feestje geven in het gezellige Aalten? Kiezen voor iets origineels!

Wanneer je in het Nederlandse Aalten woont, dan weet je vast ook dat dit rustige dorpje je vooral wat te bieden heeft qua wandeltochten en fietstochten. Maar wanneer je een speciaal feestje wil geven voor een bijzondere gelegenheid, dan heb je misschien al gemerkt dat Aalten misschien niet helemaal de place to be is. Toch kan ook deze plaats voor jou een ideale feestlocatie zijn als je meer kiest voor een originele activiteit dan voor een originele locatie. Dit kan bijvoorbeeld door te kiezen voor een goochelact. Maar waarom zou je hiervoor kiezen? Lees hieronder daarover meer informatie door. 

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

Waarom kiezen voor een goochelaar in Aalten?

Er zijn tal van redenen om te kiezen voor een goochelaar in Aalten. Enkele van mogelijke redenen zijn de volgende:

  • Een goochelshow of goochelact is een vorm van entertainment dat op elk soort feestje kan gebruikt worden: op een verjaardagsfeest, op een trouwfeest, op een familiefeest, op een bedrijfsfeest... Kortom, het is geschikt voor formelere als meer informele gelegenheden. Iedereen kan hier van genieten.

  • Het is een belevenis voor jong en oud. Dit betekent dat je er zowel ouderen als jongeren mee kan entertainen. Dit is zeer handig, want op deze manier hoef je niet op zoek te gaan naar verschillende manieren van entertainment op je feest.

  • Het is een ideale manier om vreemde mensen te leren kennen op een feest. Bijvoorbeeld op een trouwfeest ken je vaak de familie en vrienden niet van de andere persoon. Het kan dan zeker helpend zijn wanneer je een onderwerp hebt om over te praten wanneer je toevallig bij mekaar staat of zit. Je kan namelijk praten over de goochelshow.

  • Het is een activiteit die niet te speciaal is voor de meesten, maar toch speciaal genoeg is. Het is iets wat niet iedereen doet en je doet dit zeker en vast ook niet zomaar elke dag. Net daarom is het een activiteit die blijft hangen in het hoofd van de meeste mensen, waardoor ze er lang over kunnen napraten.

  • Ook kinderen willen graag hun eigen feestje kunnen geven. Iets wat het bij de meeste kinderen goed doet, is een beetje magie. Dit is mogelijk in de zin van een goochelshow voor kinderen. Dit is ook iets dat ik aanbied.
alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

Waarom zou je kiezen voor mij als goochelaar in Aalten?

Er zijn natuurlijk tal van redenen waarom je zou kunnen kiezen voor mij als goochelaar in Aalten. Enkele van deze mogelijke redenen zijn de volgende: 


•    Ik heb inmiddels een jarenlange ervaring in het vak. Ik geef al meer dan 15 jaar deze goochelshows, en dit voor meer dan 150 shows per jaar. Je kan dus op beide oren slapen. Alles wordt tot in de puntjes verzorgd.


•    Daarenboven zorg ik voor een 100% tevredenheidsgarantie voor je shows op je feest.


•    Er gingen al heel wat mensen je voor door te kiezen voor mij als goochelaar. Zij waren dan ook bereid om hun ervaring te delen met anderen. Wanneer je kijkt op mijn website, dan zie je deze ervaringen ook beschreven. Hier kan je dan ook snel merken dat al deze ervaringen zeer positief zijn. Wie weet word jij wel de volgende.


•    Ik bied verschillende shows aan zoals tafelshows, centrale goochelshows, zo sta ik op de beurs, geef ik goochelworkshops enzovoort. Zoals je al kan merken, heb ik voor elke gelegenheid wel een aanbod klaar voor jouw feest. 


•    Dit alles wordt verzorgd voor jou op je feest voor een eerlijke prijs. Vraag er gerust naar. Daarenboven bied ik ook het voordeel aan dat ik me wil verplaatsen doorheen heel het land naar jouw feestje. Ik kom dus naar jou, jij hoeft je dus helemaal niet te gaan verplaatsen hiervoor!

Nog enkele vragen over deze shows bij jou in de buurt in Aalten?

Wil je ook wel graag eens een goochelshow of goochelact meemaken? Bekijk dan zeker mijn website even door. Daar kan je meer informatie terugvinden over wat ik allemaal kan aanbieden op jouw feest. Heb je toch nog verdere vragen hierover? Dan kan je ook steeds contact opnemen met mij door me op te bellen of door me te mailen. Je kan ook via de website een prijsofferte aanvragen op een eenvoudige manier. Ik hoop snel van je te mogen horen!