Goochelaar Huren Alex Buijk

Alex Buijk is de Goochelaar in Alblasserdam, reserveer nu!

Reserveer nu Alex Buijk de Goochelaar in Alblasserdam  die jouw event compleet maakt en jouw gasten zal entertainen in de wereld van magie en illusie.

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

Uniek en magisch

In Alblasserdam weten ze wel hoe ze een feestje moeten vieren. Dus als jij een feestje aan het organiseren bent, wil jij er vast en zeker een heel bijzonder feestje van maken. Dat kan door net iets meer te doen dan alle andere mensen altijd doen. Dit "net iets meer" kan verschillende dingen zijn. Een leuke suggestie hiervoor is het inhuren van mij als goochelaar. Ik kan er voor zorgen dat jouw feestje een magische feestje wordt en dat is toch iets wat iedereen aanspreekt?

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

Wat doe ik tijdens mijn show?

Tijdens mijn goochelshow doe ik allerlei trucs. Sommige trucs zijn heel klein en andere zijn groot. De grote trucs doe ik voornamelijk op het podium. Dit om de simpele reden dat daar alle spullen staan die ik nodig heb. Deze spullen kan ik niet zo makkelijk ergens anders mee naar toe nemen. De kleinere trucs doe ik niet alleen op het podium, maar ook in de zaal. Dus echt direct tussen jouw gasten. Ik tover een balletje te voorschijn achter iemands oren, ik tover een konijn uit een hoed, er komt een oneindige lijn met vlaggen uit mijn mond, etc. etc. Er zijn heel veel trucs mogelijk. In grote lijnen bedenk ik zelf wat de inhoud van mijn show, voor jouw feestje, zal zijn. Maar ik kan het niet helemaal alleen. Alleen als ik van jou de juiste informatie krijg over het aantal gasten, wie er uitgenodigd zijn voor het feestje, waar het feestje voor is, etc. kan ik een show in elkaar zetten die echt bij jouw feestje past. 


Mensen leren elkaar kennen door mijn trucs

Hoe meer mensen er samen feesten, des te leuker het feestje is. Ik kan hierbij helpen. Je vraagt je nu wellicht af hoe ik dat kan. Dat is eigenlijk erg simpel. Mensen zijn van nature erg nieuwsgierig. Zij willen dus ontdekken hoe mijn trucs werken, maar ik zorg er natuurlijk voor dat zij dit niet kunnen ontdekken of zien. Omdat mensen het vaak niet zo maar opgeven, gaan zij met elkaar in gesprek over mijn trucs. Eerst met bekenden, maar er sluiten vaak steeds meer mensen aan bij zo'n gesprek. Zelfs onbekenden mengen zich in het gesprek. Op deze manier leren mensen elkaar dus door mijn trucs kennen en ben jij er zeker van dat er veel meer mensen samen zullen feesten op jouw feest.

alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

Voor wie treed ik op?

Je kunt mij eigenlijk inhuren voor elke leeftijdscategorie. Dus echt van jong tot oud. Wel kunnen sommige trucs wat spannend zijn, dus kleine kinderen vinden dit soms wel spannend. Maar je kunt mij dus inhuren voor een kinderfeestje, maar ook voor een verjaardag van iemand die 60 jaar wordt, een vrijgezellenfeest of ander gezellig feestje. Daarnaast kunnen bedrijven mij ook inhuren. Niet alleen als goochelaar, maar ook bijvoorbeeld als spreker of Energizer. Dus of je een particulier of zakelijk feestje of een zakelijke evenement aan het organiseren bent, maakt niets uit. Ik kan jou op verschillende vlakken helpen. Samen staan we sterk, toch?

Party time

Na weken of soms zelf maanden van voorbereiding is de grote dag van jouw feest aangebroken. Nu moet het allemaal goed gaan. Aan mij zal het in ieder geval niet liggen. Ik zorg er natuurlijk voor dat mijn deel van het feest (mijn goochelshow) goed gaat. Dit begint met een goede voorbereiding. Deze begint voor mij al als ik onderweg naar de feestlocatie ben, dan neem ik in mijn hoofd alles nog een keer door. Als ik op de feestlocatie aangekomen ben, bekijk ik de zaal en het podium. Daarna zal je mij niet meer zien tot mijn show begint. Op deze manier is het een verrassing voor de gasten dat ik op kom treden. Als zij mij al gezien hebben, is de verrassing weg, dus ik zorg er natuurlijk voor dat dat niet gebeurt. Als het moment daar is en mijn show gaat beginnen, zullen de gasten vol verbazing op kijken. Ze horen muziek en weten niet waar ze moeten kijken en dan sta ik opeens op het podium. In eerste instantie hebben zij waarschijnlijk niet gelijk door wat er gaat gebeuren. Maar daar breng ik snel verandering in, want ik begin direct met mijn eerst truc. Daarna neem ik jouw gasten volledig mee in mijn magische show. Ze zullen met open mond kijken naar de trucs. Zij vallen van de ene in de andere verbazing. Na afloop zal er nog heel lang en heel veel gesproken worden over mijn show en dus ook over jouw feestje!