Goochelaar Huren Alex Buijk

Goochelaar in Albrandswaard , reserveer nu Alex Buijk.

Op zoek naar een Goochelaar in Albrandswaard voor jouw feest? Reserveer nu Alex Buijk, en hij zal je gasten vermaken in een show vol humor en verbazing. Boek nu.

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

Magie in  Albrandswaard

Goochelshows hebben iets magisch. Dat geldt voor mensen van alle leeftijden. Daarom is een goochelshow ook erg geschikt voor een feestje. Dus ben jij een feestje in Albrandswaard of omgeving aan het organiseren en ben jij nog op zoek naar een leuke aanvulling voor deze feestavond, dan zit je bij mij goed. Ik ben namelijk een goochelaar in Albrandswaard en omgeving en kan jouw feestje voorzien van wat magie.

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

Voor wie treed ik op?

Op bovenstaande vraag kan ik heel eenvoudig antwoorden: ik treed op voor iedereen! Het maakt niet oud de gasten van jouw feestje zijn. Ik kan hen sowieso opvrolijken met mijn magische goochelshow. Uiteraard hou ik wel rekening met de leeftijd van de gasten. Bij de jongere gasten zal ik wat minder spannende trucs laten zien. Bij de oudere gasten zal ik deze juist laten zien. Naast mijn optredens voor particulieren, treed ik ook regelmatig op bij bedrijven. Dit kan bijvoorbeeld op een personeelsfeest, kerstborrel of nieuwjaarsbijeenkomst zijn. Maar dat is zeker niet het enige waarvoor je mij kunt inhuren. Naast goochelaar ben ik ook nog energizer en spreker. Dus mocht jij bijvoorbeeld een seminar, congres of beurs aan het organiseren zijn en je kunt hulp gebruiken, dan raad ik jou zeker aan om even contact met mij op te nemen. De kans is zeer groot dat ik jou kan helpen.


Waar treed ik op?

Als ik op kom treden bij jouw feestje, dan kan dit eigenlijk overal zijn. Als er een podium in de zaal aanwezig is, zal ik enkele trucs op het podium doen en voor andere trucs zal ik de zaal in lopen om trucs tussen de gasten of bij de gasten aan tafel te doen. Ik ben namelijk ook nog een rondlopende goochelaar en een tafelgoochelaar. Gasten vinden het altijd leuk als ik de trucs vlakbij of met hen doe. Ik vind dit ook een leuk en belangrijk onderdeel van mijn show. Als jij een feestje organiseert in een ruimte waar geen podium is, dan is dat ook geen enkel probleem. Als jij vooraf aan mij doorgeeft wat voor ruimte het is en hoeveel ruimte ik ter beschikking heb, dan kan ik mijn programma daar op afstemmen en dan komt het zeker goed. 

alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

Hoe werken mijn trucs?

Bovenstaande vraag is een vraag die ik regelmatig hoor. Het is natuurlijk logisch dat de gasten hier over na gaan denken, want ze zien iets gebeuren wat eigenlijk niet kan. En hoe werkt dat dan? Dat is wat zij willen weten. Uiteraard geef ik geen antwoord op bovenstaande vraag en ook zorg ik er voor dat de gasten het niet kunnen ontdekken tijdens mijn show. Maar toch blijven de gasten nieuwsgierig. Dit merk ik doordat de gasten na afloop van mijn show met elkaar gaan praten over mijn show en trucs. Ze bespreken met elkaar de opties die zij zien. Zo hopen zij te ontdekken hoe de trucs in elkaar zitten. Maar dit lukt uiteraard niet.


Hoe stel ik mijn show samen?

Als jij mij in wilt huren voor jouw feestje, dan zal ik een show samen gaan stellen. Dit doe ik samen met jou. Ik heb namelijk wat informatie van jou nodig, zodat ik de show aan kan passen aan jouw feestje en gasten. Ik hoor dan ook graag van hoeveel gasten jij ongeveer verwacht, wat de leeftijd van deze gasten is en wat de reden voor het feestje is. Daarnaast hoor ik graag van jou of jij nog wensen voor het feestje hebt. Dit kunnen allerlei dingen zijn, denk bijvoorbeeld aan de mogelijkheid om het feestvarken te betrekken bij een act. Ik vind het dus fijn als jij mij voorziet van de benodigde informatie en dan zal ik er voor zorgen dat het een perfecte show wordt wat volledig aansluit bij jouw feestje. Iedereen zal van het begint tot het einde genieten, daar zorg ik voor!

Party time

Eindelijk is het dan zo ver. Het is de dag van het feest! Laat het feest maar beginnen! Ik ben er bijna klaar voor. Ik zorg dat ik aanwezig ben op de locatie van het feest voordat de eerste gasten arriveren. Op deze manier kan ik de zaal en het eventuele podium even bekijken. Voordat de eerste gasten arriveren trek ik mezelf al terug achter de schermen. Het is natuurlijk niet leuk als de gasten mij al zien voordat de show begint. Als het feest in volle gang is en het is tijd voor mijn show, dan zal ik de zaal op een speciale manier betreden. Vanaf dit moment zullen jouw gasten ervaren wat magie is!