Goochelaar Huren Alex Buijk

Boek nu een top Goochelaar in Alkmaar!

Geef jij een feest en zoek je een Goochelaar in Alkmaar? Reserveer dan nu bij Alex Buijk. Hij zal je gasten vermaken met de leukste goocheltrucs aan tafel. Neem nu contact op.

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

Wat is de meerwaarde van een goochelaar op een feest 

Feest of evenement organiseren in Alkmaar? Al eens gedacht aan een goochelaar om je feest of evenement een extra magisch tintje te geven? Boek nu je goochelaar in Alkmaar en verbaas en vermaak je. 


Wat doet een goochelaar nu eigenlijk? 


Goochelen is het schijnbaar onmogelijke mogelijk maken. Het moet voor het publiek onduidelijk blijven hoe het 'onmogelijke 'toch mogelijk wordt. Dat is de magie van de goochelaar. Goochelen in de huidige vorm is rond de achttiende eeuw ontstaan. In de negentiende eeuw heeft het zich ontwikkeld tot een volwassen podiumkunst. 

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

Waarom een goochelaar?

Een goochel act is leuk op een groot feest maar ook in een klein gezelschap is een goochelaar een goede troef. Een professionele goochelaar kent de fijne kneepjes van het vak en ik zal elk publiek verbazen met mijn magische trucs.

Je goochelaar in Alkmaar is echter meer dan alleen maar 'goochelaar'. Wel eens gehoord van een tafelgoochelaar: "Goochelen terwijl je er met je neus bovenop staat", en er toch niets van begrijpen. Dat is de echte vakman.


Organiseer je binnenkort een feest voor jezelf of voor het bedrijf? Je goochelaar zorgt voor bijzondere magie van heel dichtbij. Verras je gasten met mijn bijzondere trucs. Je gasten zullen nog lang napraten over deze bijzondere, en magische ervaring.


Heb je een onderhoudende spreker nodig voor een event? Ook daarvoor kun je de goochelaar in Alkmaar boeken. Waarom een goochelaar? Daar zijn verschillende goede redenen voor.


Goochelaars weten vaak precies wat ze aan het publiek hebben. Dat komt omdat een goochelaar elk moment moet kunnen inspelen op de sfeer van het publiek om de aandacht vast te houden.


Goochelaars werken meestal visueel, maar ook het verbale deel van de act is cruciaal, omdat er goede interactie moet zijn met het publiek. Een goochelaar als spreker of presentator kan dus van deze vaardigheden makkelijk gebruik maken, ook zonder goocheltrucs.


Maatwerk 

Je goochelaar in Alkmaar kan maatwerk leveren voor jouw feest, bedrijfsfeest of evenement. Een fantastische act op een teambuilding dag, als tafelgoochelaar op je bruiloft, de opening van je winkel of een unieke act op een beurs. Een workshop goochelen of een optreden tijdens een diner. Het kan allemaal. Je professionele goochelaar is echt van alle 'goochel' markten thuis. 

alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

Goochelaar Alkmaar: leuk voor verschillende soorten feestjes

Veel mensen denken nog steeds dat een goochelaar alleen leuk is voor kinderfeestjes, maar dat idee is zeker achterhaald. Natuurlijk heeft een goochelaar ook een uitgebreid repertoire voor kinderen en jongeren, maar ik sta met mijn trucs ook mijn mannetje tegenover een volwassenen publiek. Je kunt mij dus ook inhuren voor je eigen jubileum, je tuinfeest of je bedrijfsfeest. 


Ook bij huwelijksfeesten zien we de trend dat er steeds vaker een goochelaar wordt geboekt als entertainer van de gasten. Vind je het ook leuk als je bruiloftsgasten de hele dag worden vermaakt? Dan kun je een goochelaar inhuren om je bruiloft een magisch tintje te geven. Waarom zou je een goochelaar inhuren op je bruiloft? 

Een goochelaar kan mooi de ‘gaten’ opvullen in het programma. Vaak staan jullie gasten te wachten. Dan is een goochelaar een goede afleiding om de gasten bezig te houden. 


Een goochelaar maakt contact tussen de gasten. Als je gasten iets onmogelijks hebben gezien gaan ze daar automatisch met elkaar over praten. Een goede goochelaar kan het ijs breken en zorgt ervoor dat ook mensen die elkaar niet kennen met elkaar gaan praten. 

Een goochelaar zorgt voor sfeer. Op een bruiloft zijn de meeste gasten vrolijk. De trucs en magie van een goochelaar zorgen voor een verhoging van de feeststemming. 


Een goochelaar valt niet teveel op. Een goede goochelaar trekt wel aandacht, maar natuurlijk niet teveel. Ik loop gewoon tussen de gasten door maar ben nooit opvallend aanwezig. De magie kan een mooie rol spelen tijdens de bruiloft maar zal niet centraal staan. 

Een goochelaar biedt alles. Als professionele goochelaar ben ik natuurlijk goed in magische trucs, maar ik ben ook een goede entertainer. 

Een goede goochelaar is uniek. Iedereen zal het geweldig vinden dat ze met hun neus bovenop een goochel act kunnen staan. Je gasten zullen proberen achter het geheim van de goocheltrucs te komen en dat zal een magische indruk maken op de gasten. Zo zal je bruiloft dankzij de goochelaar een blijvende indruk achterlaten waar je gasten nog lang over zullen praten. 

Vragen over trucs en tarieven?

Heb je vragen over trucs, tarieven of talent? Je bent welkom om contact met je goochelaar in Alkmaar op te nemen. Ik beantwoord je vragen graag. Wil je me direct inhuren als goochelaar voor je feest of event, dan kunt je uiteraard ook contact met me opnemen.