Goochelaar Huren Alex Buijk

Goochelaar in Almelo Boeken? Kies voor TOP goochelaar Alex Buijk

Ook een goochelaar of illusionist inhuren in Almelo.

Boek goochelaar Alex Buijk voor een echte beleving

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

Goochelaar Almelo inhuren? Boek Alex Buijk

Ik, Alex Buijk verzorg namelijk al meer dan 10 jaar de beste magische shows in Nederland. Ik streef naar perfectie tijdens mijn shows en jullie dag staat voor mij centraal, ik wil namelijk dat elke gast volledig tevreden naar huis gaat en nog langs over de bijzondere goocheltrucs kan na blijven praten.

Doordat ik mijn show zowel in het Engels als Nederlands opvoer ben ik uitermate geschikt als goochelaar in Almelo om te worden ingehuurd bij internationale feesten voor bedrijven of familieaangelegenheden. Ook reisorganisatie kunnen een beroep op mij doen om zo de toeristen die ons land bezoeken een leuke middag of avond te geven, in de ochtend is natuurlijk ook mogelijk indien er aan een schema gehouden dient te worden.

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

Goochelaar op feest, 

bruiloft of diner in Almelo?

Van zweef en verdwijntrucjes tot de bekende kaarttrucjes, alles komt aan bod tijdens mijn show. Ik ben beschikbaar in de vorm van tafelgoochelaar tijdens een diner of voor een groot publiek op een podium. Tevens ben ik erg populair bij grote bedrijven en heb ik in het verleden mogen optreden tijdens bedrijfsfeestjes van grote bedrijven zoals de Nederlandse bank van ABN Amro en RTL MCN.

Voor echte teambuilding onder collega’s ben ik een uitstekende keus, lekker discussiëren hoe die truc nou in elkaar zit met elkaar schept natuurlijk beter een band dan alleen een snel etentjes. Dit kan natuurlijk ook goed gecombineerd worden waardoor ik als tafelgoochelaar van tafel naar tafel gaat om mijn kunsten op te voeren en contant geld laat verdwijnen of vervolgens weer op de raarste plekken te laten opduiken. Natuurlijk kont er meer aan te pas zoals kaarttrucjes waarbij ik je kaart kan raden zonder te kijken en laat ik misschien wel wat borden zweven waar je alter weer van gaat eten.

alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

Goochelaar Alex geeft uw
feest meer magie

Heb je misschien een familielid of vriend die in het ziekenhuis ligt? Dit is uiteraard erg vervelend en vaak kunnen deze mensen wel wat opgevrolijkt worden. Ik stel mij hier graag voor beschikbaar om deze persoon zijn dag weer met een lach te laten eindigen. Dit geldt tevens voor een opa en oma die in het bejaardentehuis verblijven. Na een bezoek van mij is er weer echte leven in de brouwerij geblazen. Is het koud en regenachtig buiten dan kan er goed genoten worden van mij kunstjes. De meeste mensen van onze eerste generatie kunnen magie erg waarderen omdat het veel herinneringen doet opwaaien. Vroeger had je immers minder magie en goochelaars in je omgeving dan nu, waardoor je bij minimale contact al verslaafd was aan de wereld van magie, een circusbezoek was hiervoor vaak al genoeg.

Het vermaken van je gasten met deze TOP goochelaar

Twijfel dus niet langer als je een goochelaar in Almelo zoekt. Ik werk al jaren vanuit een volle agenda waardoor je er wel snel bij moet zijn. Ik bespreek graag de ins en outs met je als je nog specifieke wensen heb of als ik ergens rekening mee moet houden. Hiervoor kan je het best even mailen of bellen natuurlijk.

         

Tot slot bied ik mijn magisch werkzaamheden als goochelaar in Almelo ook nog aan tijdens beurzen. Heb je een stand waar je een product wil aanbieden of zelfs meerdere producten? Dan kan ik je daarbij helpen door middel van mijn magische kwaliteiten als goochelaar. Je product zal het meest bekeken zijn van de gehele stand, dit komt omdat iedereen als een magneet aangetrokken zal worden als die in de buurt van jouw stand komt. Niet veel andere standhouders zullen zo groots uitpakken, hierdoor zal je de beste reclame hebben om jou product te verkopen. Erg handig en nog leuk ook aangezien je ook entertainment aan je klanten verkoopt. Doordat er veel meer beurzen in Nederland worden gehouden als vroeger en het ook steeds internationaler wordt.

Denk hierbij aan autobeurzen, vakantiebeurzen, huishoudbeurzen maar ook motorbeurzen, zwangerschapsbeurzen en bouwbeurzen. Klanten zullen massaal voor je stand verzamelen als ik tijdens een bouwbeurs de nieuwste en beste gereedschap laat verdwijnen en weer tevoorschijn laat komen. Of op een zwangerschapsbeurs waar de spenen en flessen door de lucht zweven is een ideale reclamemiddel om zo de aandacht te trekken in de zaal.