Goochelaar Huren Alex Buijk

Goochelaar in Almere inhuren? Boek Alex Buijk "TOP goochelaar"

Ook een goochelaar of illusionist inhuren in Almere.

Boek goochelaar Alex Buijk voor een echte beleving

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

Goochelaar Almere inhuren? Boek Alex Buijk

Het is geweldig om een grote familie te hebben maar iedereen op dezelfde dag samenbrengen is een behoorlijke uitdaging. Als alle agenda’s eindelijk overeen komen en er een datum is geprikt begint het plannen van het feest. Wat ga je doen met een grote familie? Wat ga je doen als iedereen verschilt in leeftijd en interesses? Als je er voor wilt zorgen dat iedereen zich vermaakt is het een behoorlijke uitdaging om een programma samen te stellen dat iedereen leuk vindt. Misschien denk je wel dat het onmogelijk is. Het is natuurlijk niet onmogelijk natuurlijk maar het vraagt wel om wat creativiteit. Er zijn een aantal dingen die we allemaal interessant vinden. We zijn allemaal geïnteresseerd in gezelligheid, in lekker eten en ontspanning en vermaak. Daarom zijn er ook altijd een aantal onderwerpen waarover we maar niet uitgepraat raken. Een nieuwe tv show of een serie of een leuke voorstelling die we hebben gezien schept een band. Stel je nu eens voor dat je een programma kunt samenstellen voor alle leeftijden zodat iedereen zich vermaakt. Dat is toch geweldig?

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

Goochelaar op feest, 

bruiloft of diner in Almere?

Een programma voor iedereen. Begin de dag met een leuk spelparcours voor de kinderen, doe dit buiten zodat de jongste kinderen hun energie kwijt kunnen. Vervolgens verplaats je het feest naar binnen waar je gebruik maakt van een heerlijke lunch. Een goochelaar maakt er een geweldige show van en zorgt ervoor dat deze voorstelling helemaal is toegepast op het publiek. Voor het feest neemt de goochelaar nog even contact met je op om een aantal dingen te bespreken. Hierdoor maakt de goochelaar er een geweldige show van die iedereen leuk vindt. De kleintjes kijken met open ogen en mond naar de voorstelling terwijl de rest van de familie ook graag mee kijkt. Want het maakt niet uit hoe jong of oud je bent. De goochelaar in Almere is er voor de hele familie. Iedereen gaat van de show genieten, we vinden het allemaal leuk om naar te kijken. De volwassenen proberen altijd te ontdekken wat ik precies doe maar ik zorg ervoor dat er niemand achter komt. De kinderen die vinden het betoverend wat ik allemaal doe op het podium.

alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

De beste hulp voor je evenement

Maak je dus niet meer druk over het familie feest, ik zorg ervoor dat er niets in de soep loopt en help je om er een knallend feest van te maken. Een feest waar iedereen zich supergoed vermaakt. Zodat jij je geen zorgen meer hoeft te maken maar gerustgesteld kan meegenieten van de voorstelling. Een familie feest hoort een feest te zijn voor de hele familie en daar zorg ik graag voor met mijn jarenlange ervaring.

Ik kan voor elke leeftijd een leuke voorstelling opstellen en zorg ervoor dat iedereen zich vermaakt. Om het feest nog wat specialer te maken vind ik het leuk om wat grappige feitjes te weten over de familieleden zodat ik dit kan terugbrengen in mijn voorstelling. Dit zal de voorstelling nog specialer maken en zorgt ervoor dat iedereen op het puntje van zijn stoel zit.

Het vermaken van je gasten met deze TOP goochelaar

Door mij als goochelaar in Almere in te schakelen weet je zeker dat je feest op rolletjes loopt. Helemaal als je het op een locatie viert waar alles beschikbaar is, zodat je gasten zelf een drankje of hapje kunnen halen en daarna rustig kunnen aanschuiven om te genieten. Familie feesten vind ik de leukste feesten die er zijn omdat de leeftijden zo verschillend zijn. Dit maakt mijn publiek heel divers en dat vind ik een leuke uitdaging. Niets is zo bijzonder dan een diverse groep mensen optimaal te vermaken. Mijn doel is bereikt als iedereen een geweldige ontspannen middag heeft gehad.

Een familiefeest

Ben je nu een familie feest aan het organiseren en zit je met je handen in het haar, haal dan eens rustig adem. Het is niet nodig om in paniek te raken. Ga eerst op zoek naar een geschikte locatie voor alle leeftijd en regel vervolgens een goochelaar in Almere die je helpt om van het feest een geweldige beleving te maken. Zorg voor voldoende spellen en manieren om buiten te spelen voor de kinderen. En laat mij je helpen om met mijn ervaring iedereen te vermaken. Zo weet je dat de hele familie het naar zijn zin heeft en het feest dit jaar een geweldig feest wordt.