Goochelaar Huren Alex Buijk

Leuk jouw evenement op met een goede goochelaar in Alphen aan den Rijn!

Ben jij op zoek naar een goochelaar in Alphen aan den Rijn, reserveer nu deze topper voor een magisch feest vol plezier, humor en illusie.

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

Magie op jouw feest

Ben je op zoek naar een hooggekwalificeerde en doorgewinterde goochelaar die jouw 30-jarig jubileum, een open huis, een huwelijksreceptie, een prijsuitreiking, een evenement voor waardering van klanten of zakelijke evenementen op een bijzondere manier kan opluisteren? Dan ben je bij Alex Buijk aan het juiste adres!

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

Goochelaar Alphen aan den Rijn

Een prachtige bruiloft met Alex Buijk

Het kan moeilijk zijn om een goede goochelaar te vinden voor jouw evenement. De eerste keer kijken kan zelfs ontmoedigend werken. Maar wanneer je een goede goochelaar inhuurt, krijg je van jouw investering gegarandeerd geen spijt. Een specialiteit van Alex Buijk zijn bruiloften. Je bent vast wel eerder naar een paar andere geweest: sommige goed, sommige gemiddeld, en sommige zo opmerkelijk dat er nog steeds over wordt gesproken. Als je binnenkort een bruiloft plant, in welke categorie zou jij dan willen vallen? Wil je een prachtige bruiloft waar jij en je alle gasten nog jaren over praten, dan is het inhuren van Alex Buijk een van de beste manieren om dit te bewerkstelligen.


Goochelaar Alphen aan den Rijn

Het plannen van een bruiloft is stressvol, dus je wilt er zeker van zijn dat je een geweldige tijd hebt op deze bijzondere dag. Je wilt er ook zeker van zijn dat al je gasten een geweldige tijd hebben. Een aantal van hen zal immers tijd, geld en vrije dagen hebben opgeofferd om op het feest aanwezig te zijn. Heb je je voorgenomen om te trouwen in Alphen aan den Rijn? Overweeg een goochelaar die elke gast een geweldige tijd bezorgt. Met Alex Buijk ben je ervan verzekerd dat elke persoon op je bruiloft een fantastische tijd heeft, met geweldige ervaringen en fantastische herinneringen die een leven lang meegaan. Alle chocoladefonteinen en karikaturisten ter wereld kunnen hier niet tegenop. Alle zorgen of iedereen een goede tijd zal hebben verdwijnen in het niet. 

alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

Iedereen houdt ervan: verrassing!

Een van de geweldige dingen van magie is dat trucs kunnen worden aangepast en persoonlijk worden gemaakt voor elk scenario. Dit betekent dat Alex Buijk vóór de bruiloft samen met jou kan overleggen om een aantal verrassingsgags en gepersonaliseerde tricks voor je gasten te bedenken. Wanneer dingen persoonlijk worden gemaakt, zijn ze ook gedenkwaardiger. Het versterkt de ervaring voor iedereen. Alex Buijk deed enige tijd geleden een evenement in Alphen aan den Rijn, waar hij iemand ontmoette die hem drie jaar eerder op een bruiloft had gezien. Hij zei dat hij nog steeds genoot van de trucjes die Alex op die bruiloft had vertoond, telkens als hij naar een huwelijksfeest bijwoonde. Geweldig, toch?


Goochelaar Alphen aan den Rijn is een mooie aanvulling 

Je hebt misschien een DJ of een band ingehuurd, maar niet iedereen gaat meteen opstaan en dansen. Alle oudere familieleden of jongens die niet van dansen houden, chillen liever aan de bar of zitten aan de tafels en praten met anderen die ze al een hele tijd niet hebben gezien. Het inhuren van een goochelaar als Alex Buijk – ongeacht of je een band of DJ inhuurt of niet - betekent dat je voor elk watt wils hebt en niemand wordt buitengesloten. Uiteraard zou het ideaal zijn om beiden attracties in te huren, zodat ze elkaar mooi kunnen aanvullen.


De juiste entertainment op je bruiloft: Alex Buijk

Vooral bij bruiloften heb je dat mensen aan dezelfde tafel zitten die elkaar niet noodzakelijk kennen. Door een goochelaar in te huren, breek je het ijs, introduceer, vermeng en entertain je gasten en huismensen. Groepen communiceren, raken betrokken en iedereen heeft samen plezier. Als Alex Buijk uiteindelijk vertrekt van Alphen aan den Rijn en verder gaat, hebben die mensen gegarandeerd iets opwindends om over te praten en dat verhoogt alleen maar de sfeer op je feest. Als je eerder twijfelde over de juiste entertainment voor je bruiloft, dan denk ik dat je nu meer dan genoeg redenen hebt waarom een goochelaar onmisbaar is om de mooiste dag van je leven tot een onvergetelijke te maken!

Een formidabele tafelgoochelaar

Magie is een fantastische manier om entertainment te bieden aan de gasten aan de eettafel, en Alex Buijk is een fantastische tafelgoochelaar die mensen aan het raden zet terwijl hij allerlei verbijsterende illusies uitvoert. In interactie met gasten en het gebruik van alledaagse voorwerpen - inclusief de bezittingen van de gasten - voert hij goocheltrucs uit die bijna onmogelijk lijken, terwijl iedereen wordt vermaakt met zijn vlotte babbel. Alex Buijk is niet zomaar een goochelaar. Hij is ook als rondlopende goochelaar een buitengewone entertainer. Bovendien weet hij op elk ander evenement in Alphen aan den Rijn – denk bijvoorbeeld aan lezingen – maatwerk te leveren en op de juiste manier te reageren, wat hem perfect maakt om een vleugje magie aan elke gelegenheid toe te voegen.