Goochelaar Huren Alex Buijk

Goochelaar in Alphen-Chaam nodig? Boek nu Alex Buijk

Zoek jij een goochelaar in Alphen-Chaam, reserveer dan nu bij Alex Buijk voor een show vol magie en illusie!

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

Goochelaar in Alphen-Chaam

Woon jij in Alphen - Chaam of omgeving en ben jij druk bezig met de voorbereidingen voor een geweldig feest? Als jij een mooi feest wilt organiseren, komt er waarschijnlijk veel werk op jou af. Misschien dat jij wel wat hulp kunt gebruiken. Ik kan jou, als goochelaar in Alphen - Chaam, wellicht helpen om jouw feest te voorzien van een spannende goochelshow. Een magisch tintje is altijd goed voor elk feestje!

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

Particulier en zakelijk, alles mogelijk

Zowel particulieren als bedrijven kunnen mij inhuren voor een spectaculaire goochelshow. Particulieren huren mij vaak in om bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest of een verjaardag te voorzien van wat magie. Dit gaat voornamelijk om feestjes voor volwassenen, maar ook voor een kinderfeestje heb ik een leuke goochelshow. Als bedrijven mij inhuren is dat meestal voor hun bedrijfsfeest of voor bijvoorbeeld een nieuwjaarsborrel. Tevens kunnen bedrijven mij inhuren voor een compleet andere rol. Ik ben namelijk ook in te huren als energizer of spreker. Deze rol kan ik bijvoorbeeld op mij nemen bij een brainstormsessie of workshop. Er zijn heel veel mogelijkheden, dus laat mij zeker weten wat jouw wensen zijn. Wij komen daar samen vast en zeker uit.


Inhoud van mijn show

De inhoud van mijn show pas ik aan op het publiek. Als ik een show voor kinderen geef, doe ik de echt spannende trucs uiteraard niet, want ik wil niet dat zij gaan dromen of iets dergelijks over mijn trucs. Als ik weet dat mijn publiek bestaat uit voornamelijk volwassenen, doe ik spannende en leuke trucs door elkaar. Voordat ik de inhoud van mijn show kan bepalen, wil ik graag even een gesprekje met jou hebben. Ik hoor dan graag van jou wat jouw wensen voor de show zijn, wat voor publiek ik kan verwachten, wat de reden van het feestje is, etc. Daarna kan ik de perfecte show in elkaar zetten. Wat jouw wensen betreft: dit kan eigenlijk van alles zijn. Je kunt bijvoorbeeld aangeven welke truc jij wel of niet wilt zien, je kunt aangeven of ik het feestvarken wel of niet moet betrekken bij een truc, maar je kunt ook aangeven dat je een pauze in mijn show wilt hebben. Zo zijn er heel veel mogelijkheden, dus geef vooral aan wat jij graag wel of niet wilt zien in mijn show.

alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

Direct contact met het publiek

Ik vind het erg leuk om direct contact te hebben met het publiek. Als ik op het podium sta, dan is het directe contact wat minder. Het enige contact wat ik met hen heb, is als ik iemand op het podium uitnodig om mij te assisteren. Verder heb ik weinig contact met het publiek. Dit vind ik jammer. Daarom doe ik zo veel mogelijk trucs in het publiek. Ik loop dus het podium af en de zaal in. Daar zoek ik jouw gasten op bij hun tafeltje en betrek hen dan bij een truc. Als zij mij niet kunnen assisteren bij een truc, kunnen zij deze wel van zeer dichtbij bekijken. Terwijl ik naar de volgende groep gasten loop, doe ik al weer een nieuwe truc. Zo loop ik, met steeds een nieuwe truc, de zaal door. De gasten vinden het vaak erg spannend als ik door de zaal loop. Achteraf krijg ik hier heel vaak positieve reacties over.


Werking van de trucs

Hoe mijn trucs werken dat blijft natuurlijk altijd de grote vraag. Mensen willen dit graag ontdekken. Zij volgen mij dan ook nauwlettend. Elke beweging die ik maak, wordt gevolgd. Maar uiteraard komen jouw gasten er niet achter hoe mijn trucs werken. Ik weet precies wat ik moet doen om dit te voorkomen. Je zult zien dat jouw gasten dit niet los kunnen laten en naderhand met elkaar in gesprek gaan over mijn trucs. Zij hopen zo met elkaar het raadsel rondom mijn trucs te ontrafelen.

Drukke, laatste uurtjes voor het feest begint

De laatste uren voordat het feest begint, zijn vaak erg druk voor de persoon die het organiseert. Er moeten nog allerlei laatste details geregeld en afgestemd worden. Dit gaat bij nagenoeg elk feest zo, dus ik begrijp het volkomen als jij op deze dag geen tijd voor mij hebt. Dat is geen enkel probleem, want ik zorg zelf dat alles gesmeerd loopt. Ik ben ruim op tijd op de locatie die jij mij doorgegeven hebt. Ik loop dan een rondje door de zaal en even over het podium. Zo weet ik precies wat ik kan verwachten als mijn show begint. Daarna wacht ik achter de schermen tot dat moment is aangebroken. En als het zo ver is, neem ik al jouw gasten mee met mijn trucs... Welkom in de wereld van de magie!