Goochelaar Huren Alex Buijk

Op zoek naar een magische Goochelaar in Amersfoort?

Boek dan nu Alex Buijk. Hij is de magische Goochelaar in Amersfoort die jouw feest compleet maakt. Maak nu een afspraak en ontdek de mogelijkheden.

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

Boek Alex Buijk

Alex Buijk is een goochelaar in Amersfoort met meer dan 12 jaar ervaring en meer dan 140 optreden per jaar, door stad en land heen. Net alleen in ons eigen Nederland is het bekend terrein voor Alex Buijk, maar ook bij de zuidelijke buren in België is hij een graag geziene gast op feesten en partijen.

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

Goochelen in het algemeen

Met de magische wereld in een sneltrein is het vandaag de dag een vaak gezien feit dat muziekbandjes worden vervangen door ervaren goochelaars op feesten en partijen. Met namen zoals onze eigen Hans Klok in de goochel wereld hebben wij als klein kikkerlandje een aardig aandeel in deze magische wereld. Hans Klok trekt niet alleen volle zalen met mensen van uit elke uithoek in de wereld, hij doet dit allemaal samen met Baywatch babe, Pamela Anderson als trouwe assistent. Naast deze adembenemende shows in Las Vegas, zijn er ook nog diverse films in omloop uit het grote Hollywood, waar magie en goochelaars centraal staan. Dit zijn onder andere de films met deel 1 en 2 van Now You See Me, met acteurs Dave Franco en Woody Harrelson in de hoofdrol. De filmserie is zo succes dat er zelfs een derde deel in de maak is.


Invulling programma

Ga je als reisorganisatie door Nederland reizen en ben je op zoek naar een leuke middag of avond tijdens de dagen dat je de toeristen rondleid door het mooie Nederland? Dan kan ik als topgoochelaar in Amersfoort je daarbij assisteren. Toeristen die geen Nederlands spreken maar wel de Engelse taal kan ik goed in bijstaan met een goochel workshop of goochel show. De taal van illusie spreekt immers iedereen wel, maar het is voor mij geen enkele moeite om het in het Engels te houden, om zo voor de juiste interactie te zorgen voor iedereen.

Ook als je als vader, moeder opa en oma in de warme zomermaanden even wat rust zoek in huis tijdens en graag de kids en kleinkinderen even een mooie en leuke dag wilt geven. Dan kan je nogmaals mij als goochelaar in Amersfoort gebruiken met het presenteren van een animatieshow voor het jonge publiek. Zo heeft iedereen een gezellige en ontspannen zomerdag. Dit is vooral een aanrader in de zonnige vakantie zoals de mei- en zomervakantie als het lekker warm weer buiten is.

alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

Er is nog veel meer wat Alex Buijk je te bieden heeft

Er zijn tal van shows en andere concepten waar ik als goochelaar in Amersfoort voor ben in te huren. Verjaarden, Bruiloften, studenten / reünie feesten en natuurlijk voor je ouders of grootouders hun trouwdag. Het maakt niet uit of ze 30 of 10 jaar getrouwd zijn, telkens bewijst het zich dat een groot aantal mensen kan genieten van een goochelaar. Doe dus eens gek en ga mee in trend die heet goochelen en huur mij als engergizer, entertainer en buitengewone topgoochelaar in op jouw feest of andere speciale gelegenheden.


Voor spetterende onthullingen en openingen ben je ook bij mij aan het juiste adres als je van glitter, glamour en vooral spektakel houdt. Iedereen die aanwezig is zal deze spetter en glitter proeven vanaf het begin tot het eind, dit komt mede door het vuurwerk en wat dat allemaal met zich meebrengt. Promoten doe ik ook voor je producten op een beurs of andere gelegenheid, dit is ook een nieuw en populair groeiend concept waarbij ik jouw producten zal doen laten verdwijnen en laten zweven over de tafel zodat alle bezoekers van deze locatie in de omgeving willen weten wat jij aanbiedt.

Contact opnemen met de #1 in de regio

Heb je nou nog opmerkingen of vragen, dan sta ik je graag te woord via de aangegeven gegevens op mijn site via mail of telefoon. Op mijn website bougemagic.nl vindt je de contactgegevens. Ik heb hier op deze website ookeen aantal leuke filmpjes en afbeeldingen op mijn website gezet. Tevens en ook van de reviews van mijn shows. Hieronder vallen een aantal grote bedrijven. Het is dus een verzekering voor succes als je mij inhuurt als goochelaar voor jouw volgende feest, beurs of event. Ik verlang naar perfectie en de beste kwaliteit. Ik hou ervan om het publiek te zien verbazen bij elke truc en dat motiveert mij als goochelaar ook weer om deze kwalitatieve shows door te trekken naar het volgende event. Hopelijk zie ik je snel in mijn publiek voorbij komen en maken we er een mooie dag van met zijn allen.

         

Schakel nu een professional in voor je bedrijfsfeest en zorg ervoor dat al je gasten zich prima vermaken. Als iedereen met een grote glimlach rondloopt is de kans groter dat je op een ontspannen manier je informatie deelt. Maak het jezelf makkelijker om ene groot deel van het entertainment uit handen te geven.

De reden voor je open dag. Tijdens een open dag wil je een goede indruk achter laten bij al je bezoekers. Wat de reden van de open dag ook is. Misschien organiseer je het omdat je meer mensen kennis wilt laten maken met je opleidingen of ervoor wilt zorgen dat er meerdere vacatures worden opgevuld. Een andere mogelijkheid is dat je de omgeving wilt laten zien wat je de afgelopen tijd precies hebt gedaan.