Goochelaar Huren Alex Buijk

Maak kennis met de Goochelaar in Amstelveen

Reserveer nu deze unieke Goochelaar in Amstelveen voor een onvergetelijke avond met top entertainment. Boek nu Alex Buijk.

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

Waarom kost het je veel tijd om een feest te organiseren? 

Als je een feest organiseert ben je natuurlijk verantwoordelijk voor de hele avond. Je vindt het belangrijk dat je gasten een leuke avond hebben want anders is je feest een grote domper. Als je alles zelf wilt doen zal je heel veel tijd kwijt zijn aan het organiseren van je eigen feest. Maar als je slim bent maak je gebruik van een aantal handige professionals die je een handje helpen. Dat bespaart je ontzettend veel tijd en energie. Tijd is kostbaar, toch? 


Overwin de volgende drempels

Het eerste grootste obstakel wat je moet overwinnen is een geschikte datum. Het is ontzettend lastig om een avond te kiezen waarop al je gasten aanwezig kunnen zijn. De meeste mensen hebben een drukke agenda. Speel hier dan ook handig op in door je uitnodiging al een aantal maanden van tevoren uit te delen. 


Het tweede obstakel is de locatie, waarschijnlijk dacht je een kleinschalig feest te vieren maar is de gastenlijst toch groter dan verwacht. Misschien schrik je er zelfs een beetje van. Maar als je dan naar de lijst kijkt zie je toch alle belangrijke mensen op een rijtje staan. Het voelt niet goed om gasten van je lijst halen. Is je gastenlijst toch groter dan je had gedacht ga dan eens op zoek naar een geschikte locatie. Een locatie moet niet te groot zijn maar ook zeker niet te klein. De ruimte moet precies goed zijn voor het groepje mensen dat je uitnodigt. 

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

Het verzorgen van je gasten

Het derde obstakel is dat je gasten dorst krijgen en trek hebben in een lekker hapje. Hoe ga je dit aanpakken? Ga je met een schaal hapjes rondlopen, zorg er dan altijd voor dat je alles ruim op tijd klaarmaakt. Dan hoef je het alleen nog maar te serveren. Komen er meer gasten dan je had bedacht kies er dan voor om het niet allemaal zelf te doen maar vraag eens in je omgeving of iemand je kan helpen. Misschien is er wel iemand in je netwerk die het leuk vindt om je helpen met de catering. 


Geef je gasten een leuke avond

Het vierde obstakel is het zorgen voor een leuke avond. Het is niet de bedoeling dat je gasten zich vervelen en constant op hun horloge kijken. Je wilt graag dat je gasten de hele avond blijven omdat en je ze de deur uit moet sleuren. Hoe zorg je hier nu voor als er veel mensen op je feest aanwezig zijn? Het is niet zo makkelijk om met iedereen een praatje te maken. Om je gasten een geweldige avond te geven is het een goed idee om een professionele entertainer in te schakelen. 


De goochelaar in Amstelveen voert een geweldige goochelshow op. Of er nu wel of geen podium is maakt niets uit voor de goochelaar in Amstelveen. De goochel act is bijzonder en mysterieus. Er verdwijnen verschillende voorwerpen tijdens de show maar deze komen dan ook weer op mysterieuze andere plekken in de ruimte terug. De goochelaar in Amstelveen maakt er één groot spektakel van. Dit is een voorstelling waar je gasten met veel plezier naar kijken. Kan je niet al je gasten vermaken, huur dan een goochelaar in Amstelveen in. Dan weet je zeker dat iedereen het naar zijn zin heeft. 

alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

Persoonlijke drempels

Het vijfde obstakel zijn je eigen drempels. Misschien ben je een twijfelkont en pieker je onwijs. Ben je iemand die zich snel druk maakt om de mening van een ander? Vind je het maar lastig om alles te bedenken en ervoor te zorgen dat iedereen een leuke avond heeft? Stop dan met het allemaal alleen te doen. Schakel zoveel mogelijk hulp in zodat je niet alles zelf hoeft te doen. Maak je niet langer druk maar probeer te genieten van het organiseren van je feest.

Vragen over trucs en tarieven?

Geniet van je eigen avond door professionals in te schakelen die je gaan helpen. Of dit nu het vermaken van je gasten is of het rondbrengen van de hapjes maakt niets uit. Regel zoveel mogelijk hulp in je omgeving en van een professionele goochelaar in Amstelveen. Het is natuurlijk wel de bedoeling dat je geniet van je eigen feestavond. Als professionele goochelaar in Amstelveen help ik je graag met het vermaken van je gasten, of dit nu een kleine of een grote groep maakt geen verschil. Wil je meer weten, neem dan zo snel mogelijk contact op.